Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
Subka asi úplně ne, ale určitě nejsem žádná zkušená což ti mladosi zřejmě očekávají a ani bych se necítila dobře
Kašli na to, co očekává mlaďoch, řiď se tím, co očekáváš ty. Máš na něj chuť, přefikni ho, když se mu to bude líbit, přijde zas, když ne, přijde jinej ![]()
Touhle fází stejně musíš projít i u vztahu, tak co si s tím dělat hlavu. Užij dne a prostě zkoušej ![]()
@Pírko2 píše:
Co vlastně ženám vadí na pivním pupku? Lepší než hubeňour!
Nejhorsi je hubenour s pivnim pupkem, ramena jak seslapanej ryc, hubeny rucicky, zadnej zadek a k tomu vypouklej pivni pupek. A ze jich takovejch je…
@Coco 74 píše:
Nejhorsi je hubenour s pivnim pupkem, ramena jak seslapanej ryc, hubeny rucicky, zadnej zadek a k tomu vypouklej pivni pupek. A ze jich takovejch je…
Myslím že vím co myslíš, nahatý Špidla takto vypadá. Nebo vypadal kdysi.
Ale takových jako ten na obrázku co mu je prý 35 a vypadá o 20let starší, takových je i v Makru.
Nesmí holčička přebírat. Pak na ní nikdo nezbyde. Co sama nabízí? Má tělo jako 20tka? Nebo? ![]()
Já viděl fotku Špidly v plavkách, už nikde není, to bylo asi kdysi v Blesku.
Ale tady je to taky vidět. Nesmí mít sako, tam to vidět není. https://multimedia.ctk.cz/?…
Fuj, tak na to se pred spanim divat nebudu, at nemam desivy sny
Pro me jsou hubenouri silene asexualni, chlap ma bejt chlap. To radsi sama, nez s hubenourem, jeste navic s pivnim pupkem.
@Pírko2 píše:
Myslím že vím co myslíš, nahatý Špidla takto vypadá. Nebo vypadal kdysi.Ale takových jako ten na obrázku co mu je prý 35 a vypadá o 20let starší, takových je i v Makru.
Nesmí holčička přebírat. Pak na ní nikdo nezbyde. Co sama nabízí? Má tělo jako 20tka? Nebo?
Co máš pořád s tím makrem?
Já myslel, že do Makra jezdí už jen vietnamci a majitelé restaurací, kde se vaří blafy
Když jsem tam byl před lety naposled, tak tam bylo vše dražší, než se dá běžně koupit velkoobchodně a člověk si nemusí hrát na člena nějakého VIP klubu, kde mu milostivě dovolí si nakoupit ![]()
@Coco 74 píše:
Pro me jsou hubenouri silene asexualni, chlap ma bejt chlap. To radsi sama, nez s hubenourem, jeste navic s pivnim pupkem.
Já nemam rád zase tučnější ženy, jak má kilo navíc, tak se mnou ne! Odpuzují mě! Já jsem sportovec.
Takže každý jsme trochu jiný, ale některé věci se u většiny podobají často.
Tak třeba většina žen a většina mužů nechce chodit s někým kdo je starý a nemocný. Nebo komu sežral krokodýl kus obličeje. A tak dál.
Příspěvek upraven 19.10.22 v 21:47
@rmot píše:
Co máš pořád s tím makrem?Já myslel, že do Makra jezdí už jen vietnamci a majitelé restaurací, kde se vaří blafy
Když jsem tam byl před lety naposled, tak tam bylo vše dražší, než se dá běžně koupit velkoobchodně a člověk si nemusí hrát na člena nějakého VIP klubu, kde mu milostivě dovolí si nakoupit
No ja chodim do Markra po maso treba, maji vyber hoveziho, ale jinak uz davno to neni co bejvalo.
@Coco 74 píše:
No ja chodim do Markra po maso treba, maji vyber hoveziho, ale jinak uz davno to neni co bejvalo.
Možná se tam někdy všichni tři sejdeme, ale budeme dělat, že se neznáme, ale my se vlastně neznáme, takže fajn.
@Pírko2 píše:
Já nemam rád zase tučnější ženy, jak má kilo navíc, tak se mnou ne! Odpuzují mě! Já jsem sportovec.Takže každý jsme trochu jiný, ale některé věci se u většiny podobají často.
Tak třeba většina žen a většina mužů nechce chodit s někým kdo je starý a nemocný. Nebo komu sežral krokodýl kus obličeje. A tak dál.
Příspěvek upraven 19.10.22 v 21:47
No ja mela do 40ti cca 55 kg na 173 cm, pak nemoc, leky, a mam o asi 10
Kg vic, bylo to o 20 vic puvodne, ale tech 10 mi zustalo, a ve 48 letech uz je dolu nedam. Ale jako otaci se vic chlapu, nez kdyz jsem byla hubenejsi a mladsi. Tak nevim ![]()
@Coco 74 píše:
No ja mela do 40ti cca 55 kg na 173 cm, pak nemoc, leky, a mam o asi 10
Kg vic, bylo to o 20 vic puvodne, ale tech 10 mi zustalo, a ve 48 letech uz je dolu nedam. Ale jako otaci se vic chlapu, nez kdyz jsem byla hubenejsi a mladsi. Tak nevim
Ale jo, v tomhle je vkus různý. Jen to ty hodně velké extrémy se líbí málokomu.
Taky jsou muži a ženy, co se jim líbí starší lidé až mrtvoly skoro. Ale moc jich nebude. ![]()
@Pírko2 píše:
Ale jo, v tomhle je vkus různý. Jen to ty hodně velké extrémy se líbí málokomu.Taky jsou muži a ženy, co se jim líbí starší lidé až mrtvoly skoro. Ale moc jich nebude.
Hele, skoro mrtvola nejsem
, je mi 48. A samo vypadam max na 35
![]()
@Coco 74 píše:
Hele, skoro mrtvola nejsem, je mi 48. A samo vypadam max na 35
![]()
![]()
Tož to nebylo na tebe, jakože prostě jsou extrémy, které se líbí málokomu, ale kdo se vejde někam mezi, tak si kupce často najde.
Velké břicho, pod ním ticho