Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pírko2 píše:
Vraťme se zpět k tématu - krasavců nad 50 let je v ČR víc než hezkých žen nad 50let.Chce to snad někdo vyvracet?
Možná jestli se pohybuješ mezi prací, hospodou a obchoďákem. Jinak to vidím naopak. Ženská se dlouho udržuje, i když je sama, zatímco single chlapi se pomalu mění vzhledem buď k zanedbanému bezdomovci, nebo tlustému prasátku. Nejvíc je to vidět na různých sportovních akcích. Tam máš ženských 50+, co jsou single a vypadají k světu mraky. Jenže tam je zase těžko sbalí týpek, co po sto metrech běhu sípe, chrčí a hledá plíce na zemi.
@Kutil Tom píše:
Naopak, muži se o ně perou, protože jich je tak málo. Kdyby jich bylo dost, nemuseli by se o ně prát
No já spíš žádnou takovou neznám ![]()
@catch-22 píše:
Ale houbec. Je to úplně spravedlivě pro všechny stejně.Muži stárnou jako Sean Connery. Ženy také stárnou jako Sean Connery.
No vousy jim pak rostou taky, to je fakt ![]()
@rmot píše:
Možná jestli se pohybuješ mezi prací, hospodou a obchoďákem. Jinak to vidím naopak. Ženská se dlouho udržuje, i když je sama, zatímco single chlapi se pomalu mění vzhledem buď k zanedbanému bezdomovci, nebo tlustému prasátku. Nejvíc je to vidět na různých sportovních akcích. Tam máš ženských 50+, co jsou single a vypadají k světu mraky. Jenže tam je zase těžko sbalí týpek, co po sto metrech běhu sípe, chrčí a hledá plíce na zemi.
I ten chlap bezdomovec vypadá chlapsky často, ale starší ženy nevypadají žensky, ale taky chlapsky…
a to není moc sexy ![]()
@Pírko2 píše:
I ten chlap bezdomovec vypadá chlapsky často, ale starší ženy nevypadají žensky, ale taky chlapsky…a to není moc sexy
Ostatně když je muž trochu zanedbaný, ženy to přitahuje, ne nadarmo se tomu říká: nedbalá elegance. ![]()
No s tím udržováním je to taky všelijaké. Žena 30+ vypadá na 50+. Ale máte pravdu v tom, že některé 50+ jsou dost dobře vypadající, ale těch, co po sto metrech běhu sípou, chrčí a hledají plíce na zemi je také dost. Obezita je prostě nemoc. Někdo se léčí (resp, udržuje), jiní lidé z toho dělají svou přednost, neboť z léčby mají strach.
@rmot píše:
@Pírko2 píše:
I ten chlap bezdomovec vypadá chlapsky často, ale starší ženy nevypadají žensky, ale taky chlapsky…a to není moc sexy
Jak jsem psal, záleží kde a v jaké společnosti se pohybuješ. Já znám docela slušné množství pěkných single žen 50+, ale s chlapama to tak slavné není. Naopak co znám chlapy kolem padesátky a víc, tak když vypadají dobře, je za tím servis od jejich ženy. To se potom snadno vypadá dobře
Ostatně ono je to krásně vidět na příkladech, kdy slušně vypadající chlap chytne druhou mízu, rozvede se se svou ženou, aby si nabrnknul nějakou mladici. No a najednou začne chátrat, v životě už se mu tolik nedaří a on nemůže přijít na to, čím to je
No jo, když najednou zjistí, co je práce kolem toho mít stále pěkně poklizeno, připravené ve skříni čisté a slušivé hadry a dobré jídloí, po kterém se tolik netloustne, jako po blafech z mekáče
A tuhle podporu zvládají ženy pro sebe v pohodě, i když jsou samy.
@rmot píše:
Jak jsem psal, záleží kde a v jaké společnosti se pohybuješ. Já znám docela slušné množství pěkných single žen 50+, ale s chlapama to tak slavné není. Naopak co znám chlapy kolem padesátky a víc, tak když vypadají dobře, je za tím servis od jejich ženy. To se potom snadno vypadá dobřeOstatně ono je to krásně vidět na příkladech, kdy slušně vypadající chlap chytne druhou mízu, rozvede se se svou ženou, aby si nabrnknul nějakou mladici. No a najednou začne chátrat, v životě už se mu tolik nedaří a on nemůže přijít na to, čím to je
No jo, když najednou zjistí, co je práce kolem toho mít stále pěkně poklizeno, připravené ve skříni čisté a slušivé hadry a dobré jídloí, po kterém se tolik netloustne, jako po blafech z mekáče
A tuhle podporu zvládají ženy pro sebe v pohodě, i když jsou samy.
Já to teda znám spíš opačně. Kdovíjakým velkým sportovním „akcím“ se sice vyhýbám, ale u sportů, kterým se věnuju, teda vidím podstatně víc chlapů. Pěkné single ženy 50+bych spočítal na prstech. Jedné ruky
![]()
Já nevim, ale sport nemá nějak extra vliv na to, jak žena rychle stárne.
Sportující žena v obličeji vypadá stejně staře jako nesportující podle mě. Možná trochu lepší tělo. Ale zase nesmí mít buchy na břichu, to je u žen asexuální, vypadaj jak chlapi.
Spíš to bude genetika a jak se stravují. A pak jak se stresují, kolik měly dětí a tak.
@Pírko2 píše:
Vraťme se zpět k tématu - krasavců nad 50 let je v ČR víc než hezkých žen nad 50let.Chce to snad někdo vyvracet?
To není nutno vyvracet. Protože tohle prohlášení je absolutní blbost sama od sebe.
Pro jednu je ten chlap krasavec, a druhá by si o něj kolo neopřela. To platí i naopak. Krása je v očích pozorovatele.
@Pírko2 píše:
A pak ty dnešní frustrované 60tnice jezdí do Tuniska a přitáhnou si tu hrůzu i sem do ČR a tady nás to pak otravuje…Já bych ženám nad 50let zakázal cestovat do těhle zemí… nebo si vozit tyhle zoufalé dárečky domů.
Naštěstí to dělá menšina, ale i tak…
Kolik tě osobně otravovalo Tunisanu?
@Pírko2 píše:
A najednou Venetia mlčí…Přitom kdyby bylo takových krasavic nad 50 let, tak se o ně muži perou.
Prozradím ti tajemství. Chlapy se o ženy neperou. ![]()
@Honza 12 píše:
Prozradím ti tajemství. Chlapy se o ženy neperou.
Což je skoda a proto se tak tezce seznamuje
… pokud nemá šedý zákal.
@Honza 12 píše:
To není nutno vyvracet. Protože tohle prohlášení je absolutní blbost sama od sebe.Pro jednu je ten chlap krasavec, a druhá by si o něj kolo neopřela. To platí i naopak. Krása je v očích pozorovatele.
Naopak, muži se o ně perou, protože jich je tak málo. Kdyby jich bylo dost, nemuseli by se o ně prát