Fakt tak chlapy přemýšlí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6439
20.10.22 06:31
@rmot píše:
Co máš pořád s tím makrem? :) Já myslel, že do Makra jezdí už jen vietnamci a majitelé restaurací, kde se vaří blafy :) Když jsem tam byl před lety naposled, tak tam bylo vše dražší, než se dá běžně koupit velkoobchodně a člověk si nemusí hrát na člena nějakého VIP klubu, kde mu milostivě dovolí si nakoupit :)

Než to k vám dojde. Do Makra už vietnamci nejezdí. Ty už maj dávno svoje. A tam se kartami neplatí, jen hotovost. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
20.10.22 07:46
@catch-22 píše:
Co rozumíš pod tím finálním výběrem? Jako vlézt do postele, o tom žádná. Ale na vztah je to obráceně.Odhadem většina těch štíhlých ženských s pupkáči se do toho mohla dostat tak, že na začátky doufaly, že zrovna tenhle by si je mohl nechat trochu déle než na jedno použití.
Případně, že nebudou muset řešit velkou konkurenci, než kdyby šly na doraz svých možností a měly doma místní idol.

Tak chlap si vybírá s žen, které o něj mají zájem. A ženská si vybírá z chlapů, co mají o ni zájem, když to sedne, tak se vybrali navzájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30126
20.10.22 07:53
@catch-22 píše:
Tak tohle slyším snad poprvé v životě.Můj čas strávený tady nebyl ztracený. :mrgreen:

Tak já myslím, že má pravdu. Většina chlapů chce vztah, rodinu, dobrou partnerku, děti. Pohoda tabáček. V klidu si vyberou a je to. Ale takoví ti „povrchní užívači“ i když jsou v menšině, tak jsou pro ženy mnohem víc vidět. Protože to zkusí všude a na každou, pak to pro ženy vypadá, že jiní chlapi ani nejsou k dispozici. Ti správní chlapi jsou už zadáni, nebo se brzo zadají a nedělají plošné nálety na každou. Tak tolik nejsou na seznamkovém trhu vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106134
20.10.22 10:01
@Honza 12 píše:
Tak chlap si vybírá s žen, které o něj mají zájem. A ženská si vybírá z chlapů, co mají o ni zájem, když to sedne, tak se vybrali navzájem.

To je jako Tinder :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
20.10.22 10:16

Spíš to funguje jak u počítačů.
Muž je jako bluetooth - připojí se k vám, když jste blízko, ale když blízko nejste, hledá jiná spojení. Žena je jako wi-fi - vidí každého, ke komu se dá připojit, ale připojí se k tomu nejsilnějšímu.
:srdce: :D :pankac:

• Citovat
  • Upravit
catch-22
20.10.22 13:30
@Honza 12 píše:
Tak já myslím, že má pravdu. Většina chlapů chce vztah, rodinu, dobrou partnerku, děti. Pohoda tabáček. V klidu si vyberou a je to. Ale takoví ti „povrchní užívači“ i když jsou v menšině, tak jsou pro ženy mnohem víc vidět. Protože to zkusí všude a na každou, pak to pro ženy vypadá, že jiní chlapi ani nejsou k dispozici. Ti správní chlapi jsou už zadáni, nebo se brzo zadají a nedělají plošné nálety na každou. Tak tolik nejsou na seznamkovém trhu vidět.

No když myslíš. :nevim: Tak až nějakého v reálu potkám, budu mu to třeba věřit. :mrgreen: :mrgreen:
To jsem asi vyrostl v úplně jiné sociální bublině. Fakt si nevzpomínám, že bychom kdykoliv a kdekoliv s kámoši řešili ženské kvůli vztahu, rodině a jako dobrou partnerku.
Ne, že by to časem jednou u všech nepřišlo, ale dusud jsem v životě neslyšel nikoho (když na to došla řeč, ne že bych vyslýchal každého v okolí), že by mu na začátku šlo o něco jiného než o sex.
Ale jak jsem už zmínil, tady se dozvídám dosud netušené.

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
20.10.22 13:55
@catch-22 píše:
No když myslíš. :nevim: Tak až nějakého v reálu potkám, budu mu to třeba věřit. :mrgreen: :mrgreen:
To jsem asi vyrostl v úplně jiné sociální bublině. Fakt si nevzpomínám, že bychom kdykoliv a kdekoliv s kámoši řešili ženské kvůli vztahu, rodině a jako dobrou partnerku.
Ne, že by to časem jednou u všech nepřišlo, ale dusud jsem v životě neslyšel nikoho (když na to došla řeč, ne že bych vyslýchal každého v okolí), že by mu na začátku šlo o něco jiného než o sex.

Tak jako všude jinde, důležité je, co kdo reálně DĚLÁ, ne o čem jen teoreticky pindá :lol: aneb zde jde o výsledek :andel:

• Citovat
  • Upravit
30126
20.10.22 14:53
@catch-22 píše:

Tak to zase já znám spíš takový to, potkali se, zakoukali se do sebe, začali spolu chodit. Moc jsem neslyšel, že by šlo jen o sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
20.10.22 16:34
@Honza 12 píše:
Tak to zase já znám spíš takový to, potkali se, zakoukali se do sebe, začali spolu chodit. Moc jsem neslyšel, že by šlo jen o sex.

máte oba dva pravdu, jen jetřeba to rozdělit do těch pomyslných dvou skupin. Ne vše házet do jednohy pytle.

ad Honza - pokud se chtějí sejít za účelem být spolu, tak lze souhlasit, že by šlo jen o
sex.
ad Kutil - i tady je pravda, jak píšeš, že řekněme kamarádům nejde o nějaké vážné
známosti, třeba už jsou zadaní, ale převážně o sex a tvrdě za ním jdou.
:mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
20.10.22 16:56

Vraťme se zpět k tématu - krasavců nad 50 let je v ČR víc než hezkých žen nad 50let.

Chce to snad někdo vyvracet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
20.10.22 17:01
@Pírko2 píše:
Vraťme se zpět k tématu - krasavců nad 50 let je v ČR víc než hezkých žen nad 50let.Chce to snad někdo vyvracet?

k tomu bych se přikláněl s teorií, že žen 50+ jsou více single, než chlapi. Z toho můžeme odvodit, že pokud jsou samotné, moc krásy nepobraly a jsou tzv. na ocet. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
20.10.22 17:03
@opozice píše:
k tomu bych se přikláněl s teorií, že žen 50+ jsou více single, než chlapi. Z toho můžeme odvodit, že pokud jsou samotné, moc krásy nepobraly a jsou tzv. na ocet. :mrgreen: :mavam:

Nad 50 jsou často ošklivé i když bývaly hezké, protože na ženském obličeji je stáří vidět víc. A na těle taky obecně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
20.10.22 17:04

Je pravda, že se o sebe třeba ženy víc starají a víc voní, ale to stáří v obličeji je u nich prostě vidět víc. Muž i zanedbaný může vypadat dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
20.10.22 17:04
@Pírko2 píše:
Vraťme se zpět k tématu - krasavců nad 50 let je v ČR víc než hezkých žen nad 50let.Chce to snad někdo vyvracet?

Žádní krasavci neexistují, muži jsou jen více či méně oškliví :mrgreen: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
5134
20.10.22 17:05
@Kutil Tom píše: Žádní krasavci neexistují, muži jsou jen více či méně oškliví :mrgreen: :pankac:

Tož lze to tak brát, ale prostě je víc méně ošklivých mužů nad 50 let než ošklivých žen nad 50let. A to i těch, co bývaly hezké za mlada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí