Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hecate…Od duplikátů George Clooneyho jako je @samá práce mě to nepřekvapuje…
Těší mě, že mě bereš jako nějaký ten mužský etalon krásy a štíhlosti, aspoň tady v Praze. Ale taky mám nějaký ty chybky. Třeba i když mám na ponku pákový kavovar, piju i zalejvací kafe. ![]()
Jen to byla taková provokativní reakce na pivní pupky. Popravdě v MHD je více plnoštíhlých žen než mužů a to i dost mladých. ![]()
@samá práce píše: @Hecate…Od duplikátů George Clooneyho jako je @samá práce mě to nepřekvapuje…Těší mě, že mě bereš jako nějaký ten mužský etalon krásy a štíhlosti, aspoň tady v Praze. Ale taky mám nějaký ty chybky. Třeba i když mám na ponku pákový kavovar, piju i zalejvací kafe.
Jen to byla taková provokativní reakce na pivní pupky. Popravdě v MHD je více plnoštíhlých žen než mužů a to i dost mladých.
V Prahééé má ještě někdo ponk a dělá rukama, jo? Tak jako věřím lecčemu, ale tomuhle teda ne ![]()
@Pírko2 píše:Tak zkus seznamkou jako ženská a budeš se dost divit
Takových krasavců nad 50 jako v této zemi málo kde najdete, ale nejste spokojené. Jenže třicátník už 50 letou chtít většinou nebude. A i ten 50tník bude chtět asi mladší většinou. Ale jsou i tací, co se rádi obětují.A plastika to neřeší, hele podívejte na Helenku Vondráčkovou. Ještě horší!
@Kutil Tom píše:Už zase ..to že je štíhlá znamená že má na výběr mraky jiných ?
Jasný. Já se jen divím, proč a) hezká štíhlá ženská s líným pivním pupkem vůbec je, protože taková má na výběr mraky jiných, b) proč se od pivního pupka ještě k tomu navíc nechá buzerovat. V minulém století, když byly ženské na chlapovi totálně závislé, odejít se prakticky nedalo, dejme tomu, ale s dnešními možnostmi???
@Capelucia píše:
@Kutil Tom tak s pivnímy pupky se stýkat nemusíš vůbec a stejně jich v okolí bude plno… a taky je bohužel stále fakt, že hodně chlapů se do svých žen moc rádo strefuje za úplný blbosti i když sami moc příkladem nejdou, ani jich moc netrápí, že to dělají na veřejnosti. Proč si to ty ženy nechávají líbit je věc druhá.
@Pírko2 píše:
Takových krasavců nad 50 jako v této zemi málo kde najdete, ale nejste spokojené. Jenže třicátník už 50 letou chtít většinou nebude. A i ten 50tník bude chtět asi mladší většinou. Ale jsou i tací, co se rádi obětují.A plastika to neřeší, hele podívejte na Helenku Vondráčkovou. Ještě horší!
Hodíš sem foto třeba tří českých krasavců…ne celebrity a miliardáře
@Venetia píše:
Už zase ..to že je štíhlá znamená že má na výběr mraky jiných ?
Co když zrovna s tímhle si rozumí a pivní pupek pokud není extrémních rozměrů ničemu nevadí …nějaký pupek má po pade skoro každý ,pokud se tedy nepohybujeme v nějaké sportovní elite .
Proč se nechá buzerovat ,to asi chápe jen ta osoba …
No tak když se nechá buzerovat, tak si s ním asi zas tak moc nerozumí, ne? To je to, nad čím se pozastavuju.
Ad štíhlá, potažmo sportovní - ty sama si jinde stěžuješ, jak jsou seznamky plné sportovců, co hledají sportovní protějšek. Takže ano, tím sama potvrzuješ, jak má taková na výběr mraky jiných.
@samá práce píše: @Hecate…Od duplikátů George Clooneyho jako je @samá práce mě to nepřekvapuje…Těší mě, že mě bereš jako nějaký ten mužský etalon krásy a štíhlosti, aspoň tady v Praze. Ale taky mám nějaký ty chybky. Třeba i když mám na ponku pákový kavovar, piju i zalejvací kafe.
Jen to byla taková provokativní reakce na pivní pupky. Popravdě v MHD je více plnoštíhlých žen než mužů a to i dost mladých.
No těch tloušťiku taky není málo
@Hecate píše:
@Kutil TomHele, nebudu se hádat. OK, beru zpátečku, máš pravdu ve všem, včetně toho, že jsem totálně mimo. Bez ironie souhlasím s tím, že KDOKOLI (muž, žena, nebinární Jakubko) cokoli požaduje, měl by být schopen nabídnout něco protihodnotou. O tom žádná.
Normálně Tě čtu ráda, nevím, co teď do Tebe vjelo, že jsi tak útočný. V této diskuzi jsi zvolil ne úplně pěknou formu shazování žen určitého věku, navážíš se spolu s dalšími do @Venetia, která si zrovna prochází dost nehezkým obdobím (i ji mám jako uživatelku ráda a mrzí mě to za ni). Od duplikátů George Clooneyho jako je @samá práce mě to nepřekvapuje, ale od Tebe trochu jo. Měla jsem o Tobě vyšší mínění.
Díky, už je to lepší..začínám zjišťovat, že být single není zase tak špatne, čas je opravdu nejlepší lékař…
@Venetia píše:
No těch tloušťiku taky není málo
Není, podle BMI je jich dokonce teoreticky s nadváhou víc než ženských. Akorát je to BMI docela zavádějící, protože podle BMI mají nadváhu i svalovci
takže pivních pupků bude míň. Ale taky jsou, o tom žádná.
@Kutil Tom píše:
Já bych řekl, že mimo jsi dost.Finální výběr má v rukách ženská - jak se říká, když fena nechce, pes neskočíProblém je v těch „požadavcích“, co ženy mají, v prioritách, jaké si určují, kritériích, podle kterých si ty chlapy vybírají. Naprosto, ale fakt naprosto nádherný příklad téma vedle, které za chvíli zmizí, pokud už nezmizelo - blběnka hledající účinkujícího z nějaké přiblblé reality show v televizi, a zmínka, že má dotyčný na instagramu takových podobných chtivých zástupy. Fakt pecka
![]()
![]()
když teda ty požadavky na chlapy vypadaj nějak takhle, tak se pak nelze divit těm výsledkům
![]()
Co rozumíš pod tím finálním výběrem? Jako vlézt do postele, o tom žádná. Ale na vztah je to obráceně.
Odhadem většina těch štíhlých ženských s pupkáči se do toho mohla dostat tak, že na začátky doufaly, že zrovna tenhle by si je mohl nechat trochu déle než na jedno použití.
Případně, že nebudou muset řešit velkou konkurenci, než kdyby šly na doraz svých možností a měly doma místní idol.
@catch-22 píše:
Co rozumíš pod tím finálním výběrem? Jako vlézt do postele, o tom žádná. Ale na vztah je to obráceně.Odhadem většina těch štíhlých ženských s pupkáči se do toho mohla dostat tak, že na začátky doufaly, že zrovna tenhle by si je mohl nechat trochu déle než na jedno použití.
Případně, že nebudou muset řešit velkou konkurenci, než kdyby šly na doraz svých možností a měly doma místní idol.
Není to na vztah obráceně. Většina chlapů vztah chce, ne že by si většina chtěla jen užívat. Chce to umět jen vyfiltrovat tu jen užívací menšinu - která je ale zrovna jako na potvoru napohled podstatně atraktivnější, velkým dílem i právě díky bohatým zkušenostem. Je s podivem, kolik ženských si tohle neuvědomuje a odmítá připustit, i když jim to někdo řekne a samy se párkrát spálily. Že na to hromadně skáčou puberťačky a náctky, se dá celkem ještě pochopit, ale když takové nepoučitelné jsou třicítky a víc… ![]()
@Venetia píše:
Díky, už je to lepší..začínám zjišťovat, že být single není zase tak špatne, čas je opravdu nejlepší lékař…
Držím palce, doufám, že realita bude mnohem růžovější než Tvoje prvotní obavy.
@Kutil Tom píše:
Není to na vztah obráceně. Většina chlapů vztah chce, ne že by si většina chtěla jen užívat. Chce to umět jen vyfiltrovat tu jen užívací menšinu - která je ale zrovna jako na potvoru napohled podstatně atraktivnější, velkým dílem i právě díky bohatým zkušenostem.
Tak tohle slyším snad poprvé v životě.
Můj čas strávený tady nebyl ztracený. ![]()
@Venetia píše:
Ale vis jak je to. Kdo je uvnitř, chce ven. Kdo je venku, chce dovnitř.
Taky si říkám, že být někdy singl byla Havaj. ![]()
@Venetia píše:
kdy potom…nez umru?
V sobotu máš rande, tak nejdříve v neděli večer. Víkendy na miminu nejsem, protože nejsem závislák.
![]()