Fakt tak chlapy přemýšlí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kutil Tom
19.10.22 09:01
@Venetia píše:
jsem si to myslela…mne se zase musi libit v obliceji… u postavy klidně nejaly hrich muže byt…vyjma prtavych sušinek…to bych nedala

Tak líbení v obličeji je subjektivní a individuální záležitost, na rozdíl od postavy a kondice…

Jinak kdysi, kdysi dávno jsem v jiných diskuzích našel bonmot, který se mi děsně líbí a který podle mě přesně vystihuje podstatu:
„Ve dvaceti vypadáme tak, jak nám bylo dáno, a v padesáti tak, jak si zasloužíme…“ :andel: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
28075
19.10.22 09:02
@Venetia píše:
ale jo verim, ja je nějak nepotkavam…vcera to byla fakt výjimka
A v sobotu mam rande s krásným chlapem…jsem zvědavá co z toho vyleze za podraz :D

to mě fakt zajímá, třeba budeš spokojena, třeba ne, ty hledáš??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106160
19.10.22 09:02
@opozice píše:
Já rád pokládám otázku. Máš své požadavky na chlapa a ty sama mu můžeš nabídnout to, co sama od něj žádáš? To je důležitý. :mrgreen: ;)

Myslim, ze ano…nechci nic co sama nenabízím nebo nemuzu nějak vykompenzovat
A stejně takhle nabídka, poptávka je blbost…kdyz to je ten spravnej tak to proste poznas a nemusíš se zabývat tim, jestli si něco nabízíte jako v krame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
19.10.22 09:03
@Kutil Tom píše:
Tak líbení v obličeji je subjektivní a individuální záležitost, na rozdíl od postavy a kondice…Jinak kdysi, kdysi dávno jsem v jiných diskuzích našel bonmot, který se mi děsně líbí a který podle mě přesně vystihuje podstatu:
„Ve dvaceti vypadáme tak, jak nám bylo dáno, a v padesáti tak, jak si zasloužíme…“ :andel: :pankac:

to by mělo být vytesáno na miminu do kamene. :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106160
19.10.22 09:03
@opozice píše:
to mě fakt zajímá, třeba budeš spokojena, třeba ne, ty hledáš??? :mrgreen:

tak jasne… nadeje umira posledni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106160
19.10.22 09:04
@Kutil Tom píše:
Tak líbení v obličeji je subjektivní a individuální záležitost, na rozdíl od postavy a kondice…Jinak kdysi, kdysi dávno jsem v jiných diskuzích našel bonmot, který se mi děsně líbí a který podle mě přesně vystihuje podstatu:
„Ve dvaceti vypadáme tak, jak nám bylo dáno, a v padesáti tak, jak si zasloužíme…“ :andel: :pankac:

tak by ještě slo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
19.10.22 09:08
@Venetia píše:
Myslim, ze ano…nechci nic co sama nenabízím nebo nemuzu nějak vykompenzovat
A stejně takhle nabídka, poptávka je blbost…kdyz to je ten spravnej tak to proste poznas a nemusíš se zabývat tim, jestli si něco nabízíte jako v krame.

možná to moc nechápeš, nejde o krám, ale o podstatnou věc v té vizáži a postavě. Myslel jsem to tak, že ženy by chtěly mít pěkně urostlé chlapy, starající se o sebe bla, bla a samy jsou jako bečky neupravené. :mrgreen: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
19.10.22 09:09
@Venetia píše:
tak jasne… nadeje umira posledni

já si to poznačím a potom se tě na to zeptám. :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106160
19.10.22 09:13
@opozice píše: **možná to moc nechápeš, nejde o krám, ale o podstatnou věc v té vizáži a postavě. Myslel jsem to tak, že ženy by chtěly mít pěkně urostlé chlapy, starající se o sebe bla, bla a samy jsou jako bečky neupravené. :mrgreen: :think:

nemyslím, ze bych byla neupravena becka :D tak mam asi nároky umerne tomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
19.10.22 09:16
@opozice píše: **možná to moc nechápeš, nejde o krám, ale o podstatnou věc v té vizáži a postavě. Myslel jsem to tak, že ženy by chtěly mít pěkně urostlé chlapy, starající se o sebe bla, bla a samy jsou jako bečky neupravené. :mrgreen: :think:

Tak tohle znám spíše přesně naopak. Pivní pupky, co budou buzerovat své štíhlé manželky ohledně nějaké hlouposti ve vizáži :think:.

• Citovat
  • Upravit
106160
19.10.22 09:25
@Capelucia píše:
Tak tohle znám spíše přesně naopak. Pivní pupky, co budou buzerovat své štíhlé manželky ohledně nějaké hlouposti ve vizáži :think:.

přesně, myslím, ze na to, jak nekteri vypadají mají ty nároky neumerne vysoké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
19.10.22 09:25
@Capelucia píše:
Tak tohle znám spíše přesně naopak. Pivní pupky, co budou buzerovat své štíhlé manželky ohledně nějaké hlouposti ve vizáži :think:.
Štíhlých, pěkných ženských je velký nedostatek, je mi tedy velkou záhadou, proč si takové vybírají pivní pupky a nechávají se od nich buzerovat, když by klidně mohly mít chlapa, co je bude na rukou nosit :think:
  • Citovat
  • Upravit
106160
19.10.22 09:30
@opozice píše:
já si to poznačím a potom se tě na to zeptám. :mrgreen: :palec:

kdy potom…nez umru :D?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
19.10.22 09:30

@Kutil Tom tak tohle je obrovská záhada taky pro mě. A takových párů neznám zrovna málo :think:.

• Citovat
  • Upravit
106160
19.10.22 09:31
@Kutil Tom píše: Štíhlých, pěkných ženských je velký nedostatek, je mi tedy velkou záhadou, proč si takové vybírají pivní pupky a nechávají se od nich buzerovat, když by klidně mohly mít chlapa, co je bude na rukou nosit :think:

bude te na rukou nosit jen kvůli tomu, ze jsem stihla?
To je dosti povrchní ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria