Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
ale jo verim, ja je nějak nepotkavam…vcera to byla fakt výjimka
A v sobotu mam rande s krásným chlapem…jsem zvědavá co z toho vyleze za podraz
to mě fakt zajímá, třeba budeš spokojena, třeba ne, ty hledáš??? ![]()
@opozice píše:
Já rád pokládám otázku. Máš své požadavky na chlapa a ty sama mu můžeš nabídnout to, co sama od něj žádáš? To je důležitý.![]()
Myslim, ze ano…nechci nic co sama nenabízím nebo nemuzu nějak vykompenzovat
A stejně takhle nabídka, poptávka je blbost…kdyz to je ten spravnej tak to proste poznas a nemusíš se zabývat tim, jestli si něco nabízíte jako v krame.
@Kutil Tom píše:
Tak líbení v obličeji je subjektivní a individuální záležitost, na rozdíl od postavy a kondice…Jinak kdysi, kdysi dávno jsem v jiných diskuzích našel bonmot, který se mi děsně líbí a který podle mě přesně vystihuje podstatu:
„Ve dvaceti vypadáme tak, jak nám bylo dáno, a v padesáti tak, jak si zasloužíme…“![]()
to by mělo být vytesáno na miminu do kamene.
![]()
@opozice píše:
to mě fakt zajímá, třeba budeš spokojena, třeba ne, ty hledáš???
tak jasne… nadeje umira posledni
@Kutil Tom píše:
Tak líbení v obličeji je subjektivní a individuální záležitost, na rozdíl od postavy a kondice…Jinak kdysi, kdysi dávno jsem v jiných diskuzích našel bonmot, který se mi děsně líbí a který podle mě přesně vystihuje podstatu:
„Ve dvaceti vypadáme tak, jak nám bylo dáno, a v padesáti tak, jak si zasloužíme…“![]()
tak by ještě slo ![]()
@Venetia píše:
Myslim, ze ano…nechci nic co sama nenabízím nebo nemuzu nějak vykompenzovat
A stejně takhle nabídka, poptávka je blbost…kdyz to je ten spravnej tak to proste poznas a nemusíš se zabývat tim, jestli si něco nabízíte jako v krame.
možná to moc nechápeš, nejde o krám, ale o podstatnou věc v té vizáži a postavě. Myslel jsem to tak, že ženy by chtěly mít pěkně urostlé chlapy, starající se o sebe bla, bla a samy jsou jako bečky neupravené.
![]()
@Venetia píše:
tak jasne… nadeje umira posledni
já si to poznačím a potom se tě na to zeptám.
![]()
@opozice píše: **možná to moc nechápeš, nejde o krám, ale o podstatnou věc v té vizáži a postavě. Myslel jsem to tak, že ženy by chtěly mít pěkně urostlé chlapy, starající se o sebe bla, bla a samy jsou jako bečky neupravené.![]()
nemyslím, ze bych byla neupravena becka
tak mam asi nároky umerne tomu
@opozice píše: **možná to moc nechápeš, nejde o krám, ale o podstatnou věc v té vizáži a postavě. Myslel jsem to tak, že ženy by chtěly mít pěkně urostlé chlapy, starající se o sebe bla, bla a samy jsou jako bečky neupravené.![]()
Tak tohle znám spíše přesně naopak. Pivní pupky, co budou buzerovat své štíhlé manželky ohledně nějaké hlouposti ve vizáži
.
@Capelucia píše:
Tak tohle znám spíše přesně naopak. Pivní pupky, co budou buzerovat své štíhlé manželky ohledně nějaké hlouposti ve vizáži.
přesně, myslím, ze na to, jak nekteri vypadají mají ty nároky neumerne vysoké
@Capelucia píše:Štíhlých, pěkných ženských je velký nedostatek, je mi tedy velkou záhadou, proč si takové vybírají pivní pupky a nechávají se od nich buzerovat, když by klidně mohly mít chlapa, co je bude na rukou nosit
Tak tohle znám spíše přesně naopak. Pivní pupky, co budou buzerovat své štíhlé manželky ohledně nějaké hlouposti ve vizáži.
@opozice píše:
já si to poznačím a potom se tě na to zeptám.![]()
kdy potom…nez umru
?
@Kutil Tom tak tohle je obrovská záhada taky pro mě. A takových párů neznám zrovna málo
.
@Kutil Tom píše: Štíhlých, pěkných ženských je velký nedostatek, je mi tedy velkou záhadou, proč si takové vybírají pivní pupky a nechávají se od nich buzerovat, když by klidně mohly mít chlapa, co je bude na rukou nosit
bude te na rukou nosit jen kvůli tomu, ze jsem stihla?
To je dosti povrchní ne?
Tak líbení v obličeji je subjektivní a individuální záležitost, na rozdíl od postavy a kondice…
Jinak kdysi, kdysi dávno jsem v jiných diskuzích našel bonmot, který se mi děsně líbí a který podle mě přesně vystihuje podstatu:

„Ve dvaceti vypadáme tak, jak nám bylo dáno, a v padesáti tak, jak si zasloužíme…“