Falešně pozitivní test na syfilis?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6100
3.9.15 21:28

@M4uketka sem rada, ze mouzu aspon takhle pomoci. Partner se pravdepodobne ani nemusel nakazit. Protoze syfilis je nakazlivy prave v te dobe kdy se objevi nejaky vridek. U miminek presne nevim. Ale jako indigace pro preruseni tehotenstvi se syfilis nebere. Tak neco se s tim asi dela da jak ti rikal doktor. Uplne chapu ze si pripadas jako " povl" ale proste se stalo bohuzel. Mnoha holek ma stesti, ze si odnese " jen" papyloma viry, bradavicky nebo opary. Ty si bohuzel i kdyz od pritele asi chytla toto. Da se to resit a nemusi to nekdo vedet. Hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
3.9.15 21:54

Kdysi se mistalo.Byla jsme davat krev na trasfuzce a pak mi volali, ze si mam osobne prijet pro informaci, proc nemuzu byt darce. Doktorka si me vzala bokem a opatrne zacala vysvetlovat, ze jsem jim vysla pozitivne v prvnim testu na syfilis, ale ze se nemam desit, ze to je falesne pozitivni. Ze dalsi testy uz byly ok, ale ze i tak dle nejakeho stareho zakona me musi vyradit z evidence (je to vic nez 10 let). A ze tuto falesnou pozitivitu mohou zpusobovat nektere prodelane nemoci nebo treba leky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
3.9.15 21:57

@baruna11 to by bylo uplne nejlepsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
3.9.15 21:58

@Boudová jeste vysledky nejsou, tak mam nadeji a pevne v to doufam… treba se stane zazrak a kdyz ne tak prodelam tu lecbu a budeme snad v poradku, dekuju moc za uklidneni, moc si toho vazim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
3.9.15 21:59

Ja jsem to mela pry mozna z herpesu- tu falesnou pozitivitu.Pri tech podrobnych testech se urcite ukaze, ze je to Ok:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
3.9.15 21:59

Drzim palce, at to dopadne dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
3.9.15 22:01

@eiffelka ja jednou mela z prkynka na plese opar… treba by to mohlo byt ono 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
3.9.15 22:02

@baruna11 dekuju mockrat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
9.9.15 14:14

Tak holky zitra je to 14dni a ja stale nic nevim, doktor slibil ze az budou vysledky zavola, ale je mi jasny ze ceka az zitra dojdu do poradny a tam to na me vysype tak moc se zitrka bojim, tohle bylo nejhorsich 14dniv mem zivote, plnych stresu…na zitra mi drzte prosim palce at to tam semnou nesvihne :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
9.9.15 15:28

Logicky si rikam, ze pokud bys mela pozitivni syfilidu, tak vola urcite…

pokud Te uklidnim, jak jsem psala se zardenkama, taky mi gynekolog nezavolal-hele vse ok, nestresujte se- oni ty nervy nemaji…ja se tehdy ptala sestricek, ze sice to vim uz dyl, ale ze kdybych si to neuzjistila, tak trnu hruzou a ta mi rekla, ze by urcite volali v pripade pozitivity, protoze tam se musi domlouvat co a jak dal…

tajkze verim, ze stejne premysli Tvuj gynekolog…drz se a dej vedet, jak jsi dopadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15435
9.9.15 16:19

@M4uketka Spíš bych si myslela, že bude volat pokud by to bylo pozitivní. Takhle si spíš myslím, že je to OK a nebo výsledky ještě nedorazily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
9.9.15 19:48

Holky ja uz tam minuly tyden volala ze uz fakr nemuzu a on mi rekl ze vysledky u nas v laborce byly opet pozitivni a rekl mi ze jak mam pozitivni ty protilatky, ze to znamena pravdepodobne to, ze jsem s tim prisla do styku a moje telo bylo vuci ty nemoci imunni a proto mam v tele ty protilatky, ktery se ale stejne budou muset prelecit tech 6tydnu v nemocnici penicilinem, ja jsem za tech 14dni zestarla snad o deset let, prijdu si strasne a zitra se tam tak bojim jit, nikomu bych to neprala zazit, to on si zas rekl ze kdyz tam jdu ve ctvrtek ze mi to rekne osobne, jako minule :,( moc vam ale dekuju za podporu, moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6552
9.9.15 23:08

Nestresuj se… je to neprijemny, ale hlavne, ze se to da zvladnout a neublizi to mimcu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
10.9.15 14:14

Holky, tak rano u doktora a vim opet prd, vysledky doted neprisly takze stres pokracuje dal, jediny co me uklidnuje je ze vysledky z genetiky miminka vysly naprosto v poradku a mimi je zdrave a vse jak ma, ovsem az na tamto :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
14.9.15 13:29

Tak uz po 20 ti dnech prisly vysledky a doktor mel pravdu, takze zitra jdu na kozni a tam mi reknou co dal, jak se postupuje, strasne se vseho bojim a snazim se byt silna kvuli miminku, ale to tak nejde, jinak mam pozitivni ty protilatky, ktete se musi penicilinem prelecit :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí