Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak od ctvrtka hospitalizace v nemocnici na koznim a nemoc potvrzena… jsem na zhrouceni tohle jsem necekala, kdyz mi doktor tvrdil ze mam jen protilatky, a s kazdym dalsim tehotenstvim preleceni opet
![]()
@M4uketka nebud smutna. Nikdo to nemusi vedet.
hlavne ze deti budou zdravy. A ted te zaleci a ty budes taky ok. Jsou horsi nemoce.
@Boudová píše:
@M4uketka nebud smutna. Nikdo to nemusi vedet.hlavne ze deti budou zdravy. A ted te zaleci a ty budes taky ok. Jsou horsi nemoce.
Ja tedy nevim, zila jsem v tom co mi rekl doktorze mam pouze protilatky, ale dnes mi na kiznim rekla ze mam tu nemoc, jestli ji mam v tele 4roky tak to jsem jeste v lecitelnem stadiu? A budu „v poradku“? to je fakt zlej sen, bojim se co mi reknou v tech budejkach a modlim se at je pritel v poradku ![]()
@M4uketka nebul! postav se tomu a řekni si „já se nedám!“ je fajn že se na to přišlo a budeš se léčit. Hele kdyby to mělo být něco dramatickýho a ohrožující život nebo draví miminka tak ti to dr už řekl. Nic se neděje, budeš v nemocnici a tam to dají do kupy.
A stydět se taky nemáš za co, nic si nevyčítej. Hele já nejsem žádná mladice a když jsem byla náctka tak jsem byla dost veselá, holt mám trochu víc štěstí než ty.
@Blackova.K dekuju za prispevek a podporu, ja si rikam ze jestli existuje neco nad nami, tak kdyz uz se tohle stalo, nedopusti aby to dopadlo zle, protoze jsem presvedcena o tom ze si to nezaslouzim, me by spis zajimalo, jestlize to mam zhruba 4roky tak jestli jsem jeste ve fazi ktera se da vylecit bez nasledku pro me i pro maly ![]()
@M4uketka píše:
@Blackova.K dekuju za prispevek a podporu, ja si rikam ze jestli existuje neco nad nami, tak kdyz uz se tohle stalo, nedopusti aby to dopadlo zle, protoze jsem presvedcena o tom ze si to nezaslouzim, me by spis zajimalo, jestlize to mam zhruba 4roky tak jestli jsem jeste ve fazi ktera se da vylecit bez nasledku pro me i pro maly
hele to já nevím, nerozumím tomu nemám s tím žádnou zkušenost. Každopádně, zítra je středa to přežiješ, udělej si hezký den a ve čtvrtek už budeš vědět vše. Osobně si myslím že kdyby to byl velký průser tak ti už řeknou, já nevím třeba potrat. Ale tobě řekli, nástup a léčba takže jsem přesvědčená že to neohrožuje ani tebe ani prcka. A to jsem prosím hysterkaa panikářka co se týče dětí.
@Blackova.K musim verit, mas pravdu, dekuju budu se snazit myslet pozitivne… i kdyz je to teda silene tezky
@M4uketka
ahoj @M4uketka, sleduji tvoji diskuzi od začátku a držím ti pěsti. Pro tvoje uklidnění tady na emimču už taková diskuze byla a všechno dopadlo dobře, mimimka jsou zdravá. Možná by tě to povzbudilo, kdyby sis to přečetla. Hlavně si nedělej hlavu co kde řeknou, kašli na ostatní. Ty za to nemůžeš a dobře to dopadne. Určitě budou testovat a sledovat i tvého přítele, holky v diskuzi psaly, že je budou sledovat až 5let.
Držím pěsti, mysli na miminko ![]()
@M4uketka Já znám případy, kdy to ženský vůbec neřešily moc dobře to nedopadlo, takže to nebudu rozepisovat. Jenže to byly prostitutky které to měly na salámu. A bylo tam víc problémů než syfilis. Ale vím i o holkách, které prodělaly syfilis a rodí dál zdravé děti. A jinak si nemyslím, že bylo pozdě začít s léčbou. Určitě to bude dobrý.
@Evelýna 1 mockrat dekuju za podporu, vazim si vsech co mi odpovedely a prevazne jste me vsechny drzely a podporovaly, urcite dam vedet jak to dopadlo a probihalo, doufam ze to skonci dobre pro mas tri, dekuju jeste jednou
@Boudová hlavne tobe chci podekovat, protoze ty tu pri me stojis od zacatku a porad me podporujes a uklidnujes, takovy lidi mit kolem sebe i touto formou je malej zazrak, ve ctvrtek snad budu vedet vic, od deviti mam nastup a budu tam pod dohledem, doufam ze i kdybych to tedy mela ty 4roky jsem prelecitelna a miminlo bude v poradku, hlavne doufam ze pritel to ustoji
@Boudová dam urcite, myslete na me at to dopadne dobre kdyz uz to skoncilo pozitivnima vysledkama ![]()
@M4uketka
Určitě to dobře dopadne, někdo v té diskuzi psal, že byl na kožním hospitalizovaný 3 týdny. Přítel to určitě ustojí a budete se těšit na mimi.
@Evelýna 1 me jde spis o to ze pred 4mi lety jsem byla na testech na pohl. choroby a bylo to negativni a ted tohle to mam v sobe buhvi jak dlouho a co ctu na netu tak jsou ruzny faze nemoci a ja ani nevim v jaky jsem, jestli jsem jeste lecitelna, holky nikomu bych tohle neprala
zlej sen