Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky, najde se někdo se stejným problémem? Popřípadě s již prodelanym problémem. V 16tt kdy mi bral gynekolog odběry na tripple test a pohlavní choroby, mi vyšel pozitivní test na sifilis ???? do te doby jsem o tom neměla tušení, že ho mám. Nyni lezim v nemocnici a pichaji mi atb penicilin, mám předepsaný injekce na 14dnu a potom už ambulantne prý po doby 4tydnu jedna injekce. Poprosím o jakýkoliv zkušenosti, dopad na mimco atd:-( a jak probíhá další léčba. moc děkuji 0
Falešný určitě nebude, dobrý to není, co ti máme asi k tomu tak napsat, ať se hlavně léčí i ostatní se kterýma jsi spala.
@Anonymní píše:
Ahojky holky, najde se někdo se stejným problémem? Popřípadě s již prodelanym problémem. V 16tt kdy mi bral gynekolog odběry na tripple test a pohlavní choroby, mi vyšel pozitivní test na sifilis ???? do te doby jsem o tom neměla tušení, že ho mám. Nyni lezim v nemocnici a pichaji mi atb penicilin, mám předepsaný injekce na 14dnu a potom už ambulantne prý po doby 4tydnu jedna injekce. Poprosím o jakýkoliv zkušenosti, dopad na mimco atd:-( a jak probíhá další léčba. moc děkuji píše: Více
falešný nebude určitě to kontrolovali ![]()
@ka2ka nesoudím,že je to falešný, jen tato diskuze byla první kterou jsem našla s tímto problémem, tak jsem zkusila napsat dotaz, následně zjistila, ze jsou tady i jiné diskuze. Tímto se omlouvam, za,,spamování “, jsem tady poprvé.
Já sem pracovala s prostitutkama a musím napsat že nevím o jediný co prodělala syfilis a odnosila dítě do konce.
ale zas je fakt že oni vůbec neresily nějakou léčbu atd… doktoři si se ptala na nějakou prognózu miminka? Z toho co jsem si tenkrát zajišťovala já sem taky nebyla dvakrát moudrá. Pokud ale nevyvolávají potrat zřejmě je šanca že následky nemusí být fatální.
Na tohle ti asi nejlépe odpoví doktor, já ležet těhotná v nemocnici s takovou diagnózou, tak bych byla neodbytná…a asi bych se pidila po tom, kde jsem k němu v těhotenství mohla přijít…
@Aduš8 to má pravděpodobně druhý stadium a přišla k tomu před těhotenstvím. Zrovna syfilis se přenáší velmi snadno.
Anonymní zkus si ráno zavolat třeba do rozkoše bez rizika určitě budou mít víc zkušenosti než já. A třeba budou mít i nějaký pozitivní zkušenosti. Drž se
![]()
@Anonymní píše:
Ahojky holky, najde se někdo se stejným problémem? Popřípadě s již prodelanym problémem. V 16tt kdy mi bral gynekolog odběry na tripple test a pohlavní choroby, mi vyšel pozitivní test na sifilis ???? do te doby jsem o tom neměla tušení, že ho mám. Nyni lezim v nemocnici a pichaji mi atb penicilin, mám předepsaný injekce na 14dnu a potom už ambulantne prý po doby 4tydnu jedna injekce. Poprosím o jakýkoliv zkušenosti, dopad na mimco atd:-( a jak probíhá další léčba. moc děkuji píše: Více
Spíš než na epipi bych se obrátila na svého manžílka nebo přítele…Testoval se taky?
Neplas, to vyšetření se pra s děla pro to, aby se případná nemoc léčila a dítě bylo ok. Pokud podstoupis 2 kůry terapie PNC ( což mas naplánované z toho co píšeš)
bude vše ok. Pri správně léčbě dopad na mimco není. Nectí si komplikace vrozené syfíis na beru, to se týká těch co se v gravidite neprelecily.
Měla jsem stejný problém. V konci těhotenství se zjistilo ze mám pozitivní protilátky. Hodnoty dost Mali. Jako by kdysi 10 let zpátky mela tu nemoc a úspěšně to prelečila. Ale nikdy nic. Zadní projevy. Jsme s manželem spolu 8 let. Jiný partneři jsem nikdy neměla. Myslela jsem ze to těhotenství skončím ve blázinci. Nechtěla jsem ani existovat. Do konce jsem tu léčbu do porodu projít ne stihla. Takže miminko týden do obdržení výsledku pro jistotu léčili taky. Do konce u syna nic takže léčbu zastavili a pustili nás domu. Je to úplně zdravý chlapeček. A je v naprostém pořádku. Ale já na to ne mužů přestat myslet do teď. 5 měsíců šílené deprese. To by se mi v zadní noční mure ne zdálo ze mě muže něco podobného potkat.
Holky, prosím obnovuju diskuzi a pokud ma nekdo nejake zkušenosti, budu moc rada
mně ted při prvních krevních testech v těhotenství vyšly protilátky na syfilis.. krev posilali jinde a ted budu cekat nekonečné 2-3 týdny na výsledky
jsem jako tělo bez duše. Nikdy jsem s nikym jinym nespala, než s mým přítelem.. to samé i on… a ted toto při 1 screeningu.. to se mi nezdalo ani v nejhorsim snu ![]()
Ahoj, mam dotaz byla sem mimoděložně těhotná, podstoupila sem operaci v Thomayerově Nemocnici, kde mi vzali vaječník a rovnou udělali text na Sifilis.. test vyšel pozitivní!!! Neumím si to ale vysvětlit s přítelem jsme spolu 5 rok a jsme si věrný oba to mohu říct na 100% hlavně jsme neustále spolu, a drogy nebereme! tak si to neumím vysvětlit v pondělí jsme objednání na Dermatologii kde nám budou dělat testy, mam z toho obavy protože nevím kde se to vzalo, dočetla sem se že může vyjít falešně pozitivní test na sifilis.tak se chci zeptat zda je to možné? Nebo jak vysvětlit že byl pozitivní když není jak…předem děkuji za odpovědi
Dočetla sem se že je možný falešně pozitivní test na sifilis když je žena těhotná že to tak může vyjít je to možné? Nevím zda mám mít obavy nebo ne?
Ahojky holky, najde se někdo se stejným problémem? Popřípadě s již prodelanym problémem. V 16tt kdy mi bral gynekolog odběry na tripple test a pohlavní choroby, mi vyšel pozitivní test na sifilis ???? do te doby jsem o tom neměla tušení, že ho mám. Nyni lezim v nemocnici a pichaji mi atb penicilin, mám předepsaný injekce na 14dnu a potom už ambulantne prý po doby 4tydnu jedna injekce. Poprosím o jakýkoliv zkušenosti, dopad na mimco atd:-( a jak probíhá další léčba. moc děkuji 0