Falešně pozitivní test na syfilis?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
14.6.23 09:08

@s.crossb moc děkuji snad se poštěstí a bude to negativní ale nahnáno mám opravdu, ještě hodinu než tam budu moc zavolat a snad už tam budou mít výsledky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1909
14.6.23 16:40

Měla sem kdysi jednu veselou známou co měla syfilis… zároveň těhotná… léčili ju v nemocnici a myslím, že dítě bylo ok…její chlap to paradoxně nechytil byl negativní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1909
14.6.23 16:41
@Nicola96 píše:
@s.crossb moc děkuji snad se poštěstí a bude to negativní ale nahnáno mám opravdu, ještě hodinu než tam budu moc zavolat a snad už tam budou mít výsledky

Tak držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
15.6.23 11:23

@Wilík tak uvidíme každopádně co se týká tech toho věci tak to veselá nejsem ani ja a ani partner

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
16.6.23 09:50

Jak dlouho jste se snažil dovolat na výsledky testů? já se tam prostě nemohu dovolat furt obsazeno nebo to nikdo nebere…
Nevím zda tam mám rovnou jet a nebo jak…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
16.6.23 11:16

Když sem se konečně dovolala rekla mi sestřička trochou nepříjemně že po 11 hodině volat a zase je to obsazeno porad nejde se dovolat to je hrozne už chci vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
17.6.23 00:28

Tak nakonec testy u nich co mi dělali v ambulanci na Venerologii AIDS žloutenka a ještě něco vyšly negativně a testy na syfilis z národní referenční laboratoře ještě pořád nedorazily prý mám zavolat v úterý takže opět čekání další 4 dny…ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.23 01:05
@Boudová píše:
Já sem pracovala s prostitutkama a musím napsat že nevím o jediný co prodělala syfilis a odnosila dítě do konce. :( ale zas je fakt že oni vůbec neresily nějakou léčbu atd… doktoři si se ptala na nějakou prognózu miminka? Z toho co jsem si tenkrát zajišťovala já sem taky nebyla dvakrát moudrá. Pokud ale nevyvolávají potrat zřejmě je šanca že následky nemusí být fatální.

Mám v pěstounské péči chlapečka. Jeho matka je alkoholička, takže je postižený, ale není to v kontaktu vůbec poznat a přes ne úplně dobré prognózy jde opravdu hezky dopředu, chodí do běžné školy a má velmi dobré výsledky, to jen na vysvětlení. V papírech má, že má protilátky na syfilis. To píšu na povzbuzení zakladatelky diskuze.

• Citovat
  • Upravit
1
28.11.23 18:01

Z osobní zkušenosti mohu potvrdit možnost falešně pozitivního klasického „rychlotestu“ na syfilis :( (bez příznaků). Po prvotním šoku objednány další 3 testy (pro jistotu :) )
Postupně s jistým časovým odstupem, byly výsledky všech dalších testů negativní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí