Feedo bazárek - odkup věcí

646
17.3.15 18:41

Feedo bazárek-odkup věcí

Prosím vás chtěla bych se zeptat má někdo s tímto zkušenost? posílali jste už nějaké věci do feedo bazárku? chtěla bych to zkusit, tak by mě zajímalo jak jste tam s tím dopadli??děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30.4.15 09:18

Ahoj, zkušenost mám, komunikace s nimi příjemná, nevýhodou je velmi malý zisk z prodávaných věcí, jen 33%.Takže příkladem uvedu věc za 100Kč-vyplatí Vám 33Kč. Aby byly věci prodejné, musí být cena nízká, takže vlastně na pěkných věcech nehorázně proděláte :roll: Platíte tam také odvoz-krabice do 50kg za 80kč a to samé s neprodanými věcmi-cesta zpět k Vám dalších 80kč, nebo je věnujete charitě..to je na Vás…

Pěkný den!! :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.15 13:08

Rozhodně nedoporučuji! Již jsem tam poslala 2 x balík a dodnes jsem nedostala ani korunu :cert: (za první balík jsem údajně měla dostat 99 Kč a za druhý 115 Kč).

• Citovat
  • Upravit
646
19.5.15 14:03

Ježiši vážně? a kolik jste tak cca poslala věcí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.15 14:15

V prvním případě 8 věcí v druhém případě 23 věcí. Jak uvedla Katrin2014 prodávají pod cenou. Takže nevýhodné! :(

• Citovat
  • Upravit
5
12.7.15 21:24

Presne jak pisete, skoda ze sem toto vlakno necetla drive, holt za blbost se plati. Priste radsi budu litat na postu. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.8.15 16:44

Jestli mohu doporučit, tak prodat na Aukro.cz.Nemusíta platit vysoké provize (za vystavení od 0,20 Kč -?,záleží na ceně. Za prodej si účtují cca 4% z celkové ceny. Takže vyděláte daleko více než na Feedo.cz,kde si nechávají 60 % provize.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová