Fénovat nebo nefénovat vlasy - co je správně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10030
2.6.21 15:23

Dá se fénovat i studeným vzduchem, ten je šetrnější. Já fénuji každý den (krom víkendu, pokud nikam nejdeme) a vlasy zničené nemám. Sice mám jemné vlasy a nijak extra husté, ale schnou mi několik hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
2.6.21 15:35
@MKSP píše:
@Janli Ty hodně hustý vlasy který schnou půl hodiny bych chtěla vidět :D mám vlasy hustý a délku kousek pod ramena a usychají několik hodin a to i když je teplo :D Jinak pro zakladatelku já si vlasy musím vyfoukat, protože pokud to neudělám tak se mi pokožka zapaří a svědí.

Stačí je několikrát prohodit a pročesávat a schnou rychle. Pokud je necháš volně, tak schnou dlouho. Já mám vlasy pod lopatky a opravdu mi neschnou hodiny..

• Citovat
  • Upravit
4596
2.6.21 15:45

A co vyhovuje tobe? Kdyz ti reknu, ze pro me je na myti vlasu nejlepsi vajecny zloutek smichany s vodou a trochou matovyho oleje aplikovany na suchy vlasy, obcas oplach redenym jablecnym octem, misto kondicioneru kapka arganovyho oleje v dlanich smichana s vodou a rozhodne nefenovat, budes to delat? A legraci si nedelam, fakt myju vlasy takto. A to jsem roky hledala sampon, po kterym me nebude svedit hlava, vyzkousela jsem opravdu hodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
2.6.21 15:49

Když se používají kvalitní přípravky tak je to asi jedno, ale je to otrava, vydržela jsem to ani ne měsíc :lol:
Když sem doma - nefenuju, když chci nějak vypadat - fenuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
meduzka23
2.6.21 16:45

Já si nevyfénovat vlasy tak si je můžu hned opět mejt. Strašně se mi zmastí. Fénuji z dostatečné dálky a vždy v průběhu fénování mačkám tlačítko na studený vzduch.

• Citovat
  • Upravit
3023
2.6.21 19:26

Fenovat! Teda spis vyfoukat pres kartac. Ten vlas se musi zatahnout. Staci vlazny, teply vzduch z fenu, ne horky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí