Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Dá se fénovat i studeným vzduchem, ten je šetrnější. Já fénuji každý den (krom víkendu, pokud nikam nejdeme) a vlasy zničené nemám. Sice mám jemné vlasy a nijak extra husté, ale schnou mi několik hodin.
@MKSP píše:
@Janli Ty hodně hustý vlasy který schnou půl hodiny bych chtěla vidětmám vlasy hustý a délku kousek pod ramena a usychají několik hodin a to i když je teplo
Jinak pro zakladatelku já si vlasy musím vyfoukat, protože pokud to neudělám tak se mi pokožka zapaří a svědí.
Stačí je několikrát prohodit a pročesávat a schnou rychle. Pokud je necháš volně, tak schnou dlouho. Já mám vlasy pod lopatky a opravdu mi neschnou hodiny..
A co vyhovuje tobe? Kdyz ti reknu, ze pro me je na myti vlasu nejlepsi vajecny zloutek smichany s vodou a trochou matovyho oleje aplikovany na suchy vlasy, obcas oplach redenym jablecnym octem, misto kondicioneru kapka arganovyho oleje v dlanich smichana s vodou a rozhodne nefenovat, budes to delat? A legraci si nedelam, fakt myju vlasy takto. A to jsem roky hledala sampon, po kterym me nebude svedit hlava, vyzkousela jsem opravdu hodne.
Když se používají kvalitní přípravky tak je to asi jedno, ale je to otrava, vydržela jsem to ani ne měsíc ![]()
Když sem doma - nefenuju, když chci nějak vypadat - fenuju
Já si nevyfénovat vlasy tak si je můžu hned opět mejt. Strašně se mi zmastí. Fénuji z dostatečné dálky a vždy v průběhu fénování mačkám tlačítko na studený vzduch.
Fenovat! Teda spis vyfoukat pres kartac. Ten vlas se musi zatahnout. Staci vlazny, teply vzduch z fenu, ne horky