Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, mam dotaz na tento produkt. Ma s nim nekdo zkusenost? Jde mi o zeleninove smoothie. Vrham se na hubnuti, tim padem na zdravou stravu. Muj hlavni dotaz je, jestli se da pouzivat jako svacina. Jestli je to plnohodnotna svaca nebo pit k nejake svacine. Dekuji
Divala jsem se na hodnoty toho smoothie. Muzes to klidne pit jako svacinu (ma to 15 g bilkovin, coz je super), ale pocitej s tim, ze moc dlouho najezena z toho nebudes. Je to neco jako normalni proteinovy napoj, takze za hodinu za dve stejne budes chtit nejpozdeji neco snist.
@Afrikana tak to by melo byt ok. Koukala jsem, ze bych mela jist po 2 az 3 hodinach. Diky ![]()
Oblíbil jste si někdo také tento produkt? Pijete ho pouze k snídani nebo ho do něčeho přidáváte? Já ho mám místo snídaně už druhý měsíc a je to rychlá, zdravá snídaně před prací, do svačiny vydržím bez hladu. Měla jsem zatím jen čoko, ten je výborný a jablko-banán-špenát, který mě moc neoslovil. Vyzkoušel někdo další varianty a poradí, které jsou nej? Chystám se zrovna objednávat. Děkuji ![]()
@Newday píše:
Oblíbil jste si někdo také tento produkt? Pijete ho pouze k snídani nebo ho do něčeho přidáváte? Já ho mám místo snídaně už druhý měsíc a je to rychlá, zdravá snídaně před prací, do svačiny vydržím bez hladu. Měla jsem zatím jen čoko, ten je výborný a jablko-banán-špenát, který mě moc neoslovil. Vyzkoušel někdo další varianty a poradí, které jsou nej? Chystám se zrovna objednávat. Děkuji
Není pravé smoothie nápoj jen z čerstvého ovoce a zeleniny? ![]()
S čokoládou je to pouze proteinový nápoj, a jako smoothie označuje Fitday sušené ovoce, rýži a hrách. Smoothie je mixovaný nápoj, ve kterém je hlavní složka ovoce nebo zelenina nebo oboje a můžou se přidat další suroviny, jako např. jogurt, dochucovadla, atd…tak si to myslím já tedy ![]()
@Newday píše:
S čokoládou je to pouze proteinový nápoj, a jako smoothie označuje Fitday sušené ovoce, rýži a hrách. Smoothie je mixovaný nápoj, ve kterém je hlavní složka ovoce nebo zelenina nebo oboje a můžou se přidat další suroviny, jako např. jogurt, dochucovadla, atd…tak si to myslím já tedy
Tak diskuze je o smoothie a ty nic v prvním příspěvku o proteinovém nápoji nepíšeš. Tak proto se divím… Fitday znám, ale nekupuju. Pít sušený hrách a ovoce fakt nechci.
@lucynka25 to bych mohla taky zkusit. Já si dělám, špenát, banán a kivi ![]()
@lucynka25 překvapilo mě že ten špenát je fajn, jsme koukala že v lidlu mají za dobrou cenu 500gr balení čerstvého špenátu. Avokádo mě nechutná ale mam tady pomeranč tak zítra zkusím špenát a pomeranč ![]()
Ano příspěvek je o produktu Fit day…tak jsem čekala, že tu bude někdo, kdo ho už vyzkoušel a ví o co jde a proto nemusím vysvětlovat, že je to vlastně proteinový nápoj, který oni nazývají smoothie.
No, máme doma tři - nějaký ten extra s acai takový fialový a ten celkem ok, nejvíc mi chutná s mangem a malinou a nejméně banáno-kokos, to nepozřu… a celkově to etd amoc nemusím ![]()
Tak zrovna nad tím banánovo-kokosovým jsem uvažovala
. To mango s malinou zní lákavě…tak možná dám na vás, díky ![]()