Hledám online parťačku na běhání

27
10.8.17 21:38

Hledám online parťačku na běhání.

Ahoj,
hledám online parťačku na běhání. Mám nulovou fyzičku, líná jsem jak veš a kila se hromadí a hromadí. A já se rozhodla s tím něco dělat.
Hledám někoho, kdo má taky chuť začít běhat, že bychom se mohly občas vzájemně motivovat.
Najde se někdo? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30408
10.8.17 22:03

Běhat jsem začala loni o prázdninách. Skončila jsem v půlce srpna s únavovou zlomeninou kotníku, protože jsem magor, co se rozhodl, že když začne běhat, tak denně a pořádně. Letos jsem začala zas, i když jsem přísahala, že běhat už nikdy nepůjdu. Trochu mě pobolívá druhý kotník, ale jen tak normálně namoženě, stejně si nejsem jistá, jestli toho nemám spíš nechat. Ty máš kde běhat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
10.8.17 22:05

@hanka.br.

Ahoj, po Olomouci :-) nic jiného mi nezbývá. Já jsem zrovna na antibiotikách, ale dneska jsem zkusila první běh (asi 2 km :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1320
10.8.17 22:07

@AknelEl Ahoj :mavam: chystám se, že začnu od září :pankac: malej půjde do školky, takže budu mít chvilku i sama na sebe :palec: teď vybírám boty :mrgreen: Jinak jsem taky nikdy nesportovala a s tou leností to mám dost podobně :jazyk: Bylo by fajn se motivovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
10.8.17 22:11

@Dajdí
Tak super, no já musím kompletně překopat svůj život. Najít si aktivity, které mě budou bavit, se v tom nějak plácám! :mrgreen:
Jaký boty vybíráš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1320
10.8.17 22:27

@AknelEl Po prozkoumání trhu jsem se nakonec rozhodla pro boty z Decathlonu, tu jejich značku Kalenji (teď nevím zda to píšu dobře) jsou na běhání okolo 1hod. s odpruženou patou, cenově asi za 700,– pro začátečníka dostačující. Navíc jsem si říkala, že když my to běhání vydrží, tak si udělám radost k Ježíšku. Líbí se mi Hoka One One, ale to je zcela jiná cenová relace :jazyk: takže bych teď nechtěla vyhodit 3000,– a pak se na ně doma chodila jen dívat :mrgreen: znám se :mrgreen: Navíc je to pro mě i motivace :palec: teď jen zajít do obchodu, koupit a vyběhnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
10.8.17 22:29

Hlavně buďte opatrné a nepřetáhněte se. To je hned. Člověka to docela chytne, je to docela návyková činnost, ale netrénované tělo může snadno zaprotestovat. Pomalu, nezanedbat rozehřátí a rozhýbání ať neskončíte jako já. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
10.8.17 23:28

Taky začínám běhat :) takže se ráda přidám :) máte nějakou aplikaci? já mám tu od ČEZu :) a baví mě potom vybírat na co prispeju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
11.8.17 09:21

@bludinka
já jsem viděla, že někdo měl aplikaci od nike, ale to jde asi jen s těmi jejich hodinkama, nebo nevíš jak to funguje? Ta se mi líbila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
15.8.17 10:41

Také mám tu od nike, nejsou k tomu potřeba hodinky normálně stačí stáhnout na telefonu a je to jedna z nejspolehlivějších, z 5 co jsem vyzkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22585
4.1.18 21:06

Ahoj, tak jak jste na tom? Kdo vytrval? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
4.1.18 21:17

@Nastys

Já párkrát byla :lol: :lol: teď už asi dva měsíce ne! Klasika :mrgreen: :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22585
4.1.18 22:02

To je škoda :lol: Já mám nutkání začít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
4.1.18 23:19

Já bych se taky připojila - virtuálně :mrgreen: