Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj,
hledám online parťačku na běhání. Mám nulovou fyzičku, líná jsem jak veš a kila se hromadí a hromadí. A já se rozhodla s tím něco dělat.
Hledám někoho, kdo má taky chuť začít běhat, že bychom se mohly občas vzájemně motivovat.
Najde se někdo? ![]()
Běhat jsem začala loni o prázdninách. Skončila jsem v půlce srpna s únavovou zlomeninou kotníku, protože jsem magor, co se rozhodl, že když začne běhat, tak denně a pořádně. Letos jsem začala zas, i když jsem přísahala, že běhat už nikdy nepůjdu. Trochu mě pobolívá druhý kotník, ale jen tak normálně namoženě, stejně si nejsem jistá, jestli toho nemám spíš nechat. Ty máš kde běhat?
Ahoj, po Olomouci
nic jiného mi nezbývá. Já jsem zrovna na antibiotikách, ale dneska jsem zkusila první běh (asi 2 km
).
@AknelEl Ahoj
chystám se, že začnu od září
malej půjde do školky, takže budu mít chvilku i sama na sebe
teď vybírám boty
Jinak jsem taky nikdy nesportovala a s tou leností to mám dost podobně
Bylo by fajn se motivovat ![]()
@Dajdí
Tak super, no já musím kompletně překopat svůj život. Najít si aktivity, které mě budou bavit, se v tom nějak plácám! ![]()
Jaký boty vybíráš?
@AknelEl Po prozkoumání trhu jsem se nakonec rozhodla pro boty z Decathlonu, tu jejich značku Kalenji (teď nevím zda to píšu dobře) jsou na běhání okolo 1hod. s odpruženou patou, cenově asi za 700,– pro začátečníka dostačující. Navíc jsem si říkala, že když my to běhání vydrží, tak si udělám radost k Ježíšku. Líbí se mi Hoka One One, ale to je zcela jiná cenová relace
takže bych teď nechtěla vyhodit 3000,– a pak se na ně doma chodila jen dívat
znám se
Navíc je to pro mě i motivace
teď jen zajít do obchodu, koupit a vyběhnout ![]()
Hlavně buďte opatrné a nepřetáhněte se. To je hned. Člověka to docela chytne, je to docela návyková činnost, ale netrénované tělo může snadno zaprotestovat. Pomalu, nezanedbat rozehřátí a rozhýbání ať neskončíte jako já. Držím palce!
Taky začínám běhat
takže se ráda přidám
máte nějakou aplikaci? já mám tu od ČEZu
a baví mě potom vybírat na co prispeju ![]()
@bludinka
já jsem viděla, že někdo měl aplikaci od nike, ale to jde asi jen s těmi jejich hodinkama, nebo nevíš jak to funguje? Ta se mi líbila ![]()
Také mám tu od nike, nejsou k tomu potřeba hodinky normálně stačí stáhnout na telefonu a je to jedna z nejspolehlivějších, z 5 co jsem vyzkoušela.
Já bych se taky připojila - virtuálně ![]()
A teda i v reálu, ale asi to bude ze začátku dost bolet ![]()