Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky ![]()
Hledám parťačku na 30 denní výzvu od Jillian Michaels.
Je tu některá která se zapojí od pondělí? (14.8.) mohly bychom se nějak podporovat. I když virtuálně, jde to aspoň ve 2 líp ![]()
@SárinkaCZ ahoj ja do toho klidne pujdu znovu..zacala jsem po porodu akorat jsem v level 2 na to uz kaslala takze ani nedokoncila a nejhorší je ze jsem vysledky viděla
a stejne jsem na to prdela pak, chtela bych zacit zase ale uz se k tomu ukecavam zase x dni neli týdnu
jelikoz kolikrat vystrelim s kočárkem a reknu " ale dneska jsem mela velkou prochazku"
@SárinkaCZ píše:
Ahoj holky
Hledám parťačku na 30 denní výzvu od Jillian Michaels.
Je tu některá která se zapojí od pondělí? (14.8.) mohly bychom se nějak podporovat. I když virtuálně, jde to aspoň ve 2 líp
Ahoj, šla bych do toho
. Už jsem chtěla dávno, ale nedokopala jsem se
. Jak na tom jsi, kolik potřebuješ dát dolů? Teda pokud ti nevadí to psát tady ![]()
Ráda se přidám
. Ideálně mít jednu partacku na podporu třeba přes Viber nebo něco podobného.
Me to hrozne nudilo. Zhubla jsem s tim, ale bylo to strasny, ne to cviceni, to se dalo, ale delat celej tejden jedno video do kola, pane boze, malem jsem u toho uz zhebla.
Pak jsem podruhy uz zmenila jillian za nekoho jinyho, to se neda furt jedna sestava dokolecka ![]()
Ale funguje to, tak holky hodne stesti ![]()
@Ghanaian Princess Mě to po prvý bavilo, lvl 2 jsem teda neměla ráda, ale bavilo mě to. Teď si do toho přidávám různé jiné cviky, kombinuju to ![]()
Já jsem to cvičila v červnu a teda nezhubla jsem ani kilo - ale pravda, že třeba přes zadek jsem dala dolů 5 cm. Ted chci začít znova, plánuju to teda na dnešek ![]()
@acimedaca
A nehledáš partacku třeba na viber? Taky klidně začnu dneska.
@kara44 píše:
@acimedaca
A nehledáš partacku třeba na viber? Taky klidně začnu dneska.
nejsem trvale online nikde ![]()
Ahojky, já bych to taky zkusila. Sice mi po porodu zůstalo nahoře jen 1,5 kg, ale připadám si taková „rozteklá“
Sama se k ničemu dokopat nemůžu, ale takhle kolektivně by mě to určitě donutilo. Jsem online na Viberu i na WhatsAppu ![]()
Tak holky ja uz mam dnesek hotovo, jen co mala usla tak jsem do toho šla a jsem total vsude mokra a hoří mi lica
mam porad tak 9kg nahoře, udelala jsem si i foto pred a snad na konci budu moct rict ze to k necemu bylo, snad ted vydrzim a neskoncim zase v pulce…tak šup šup kdo uz to taky zmakl?
![]()