Hubnutí s Jillian

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21
11.8.17 11:19

Hubnutí s Jillian

Ahoj holky :mavam:
Hledám parťačku na 30 denní výzvu od Jillian Michaels.
Je tu některá která se zapojí od pondělí? (14.8.) mohly bychom se nějak podporovat. I když virtuálně, jde to aspoň ve 2 líp :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
414
11.8.17 11:27

@SárinkaCZ ahoj ja do toho klidne pujdu znovu..zacala jsem po porodu akorat jsem v level 2 na to uz kaslala takze ani nedokoncila a nejhorší je ze jsem vysledky viděla :D a stejne jsem na to prdela pak, chtela bych zacit zase ale uz se k tomu ukecavam zase x dni neli týdnu :lol: jelikoz kolikrat vystrelim s kočárkem a reknu " ale dneska jsem mela velkou prochazku"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
11.8.17 11:35
@SárinkaCZ píše:
Ahoj holky :mavam:
Hledám parťačku na 30 denní výzvu od Jillian Michaels.
Je tu některá která se zapojí od pondělí? (14.8.) mohly bychom se nějak podporovat. I když virtuálně, jde to aspoň ve 2 líp :srdce:

Ahoj, šla bych do toho ;). Už jsem chtěla dávno, ale nedokopala jsem se :mrgreen:. Jak na tom jsi, kolik potřebuješ dát dolů? Teda pokud ti nevadí to psát tady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
11.8.17 11:36

Ráda se přidám :). Ideálně mít jednu partacku na podporu třeba přes Viber nebo něco podobného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
11.8.17 11:48

Já se taky ráda přidám, prosím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
11.8.17 11:51

Taky prosím! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.17 11:52

Me to hrozne nudilo. Zhubla jsem s tim, ale bylo to strasny, ne to cviceni, to se dalo, ale delat celej tejden jedno video do kola, pane boze, malem jsem u toho uz zhebla.
Pak jsem podruhy uz zmenila jillian za nekoho jinyho, to se neda furt jedna sestava dokolecka :D
Ale funguje to, tak holky hodne stesti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
11.8.17 12:00

@Ghanaian Princess Mě to po prvý bavilo, lvl 2 jsem teda neměla ráda, ale bavilo mě to. Teď si do toho přidávám různé jiné cviky, kombinuju to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30812
11.8.17 12:41

Já jsem to cvičila v červnu a teda nezhubla jsem ani kilo - ale pravda, že třeba přes zadek jsem dala dolů 5 cm. Ted chci začít znova, plánuju to teda na dnešek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
11.8.17 14:47

@acimedaca
A nehledáš partacku třeba na viber? Taky klidně začnu dneska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30812
11.8.17 14:58
@kara44 píše:
@acimedaca
A nehledáš partacku třeba na viber? Taky klidně začnu dneska.

nejsem trvale online nikde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
11.8.17 16:11

@acimedaca
:D to je škoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
11.8.17 18:57

Ahojky, já bych to taky zkusila. Sice mi po porodu zůstalo nahoře jen 1,5 kg, ale připadám si taková „rozteklá“ :oops: Sama se k ničemu dokopat nemůžu, ale takhle kolektivně by mě to určitě donutilo. Jsem online na Viberu i na WhatsAppu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
14.8.17 10:20

Tak holky ja uz mam dnesek hotovo, jen co mala usla tak jsem do toho šla a jsem total vsude mokra a hoří mi lica :D mam porad tak 9kg nahoře, udelala jsem si i foto pred a snad na konci budu moct rict ze to k necemu bylo, snad ted vydrzim a neskoncim zase v pulce…tak šup šup kdo uz to taky zmakl? :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30812
14.8.17 10:32

Ja uz mam za sebou dva dny, bolí mě stehna :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie