Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Já jsem dneska začala Ripped, tak se přidám taky, jestli můžu.
Ahoj všem, zkusím se ppřidat taky
začala jsem sama uuž nněkolikrát, ale nevydržela…tak snad s vámi to ppůjde líp
budu cvičit vvečer po ppráci. Potřebovala bych tak 10kg, ale zzatím aaspoň nastartovat a udržet nnějaký pohyb…
Ahoj holky, já bych se taky přidala. Cvičím od 31.7. v druhým lvl mě chytil kašel a rýma a tak mi to jde nějak blbě. Malá bude mít 4 měsíce a plně kojím. Po šestinedělí jsem byla ještě na laparoskopii a čekala jsem až se zahojím. No kdysi jak jsem to cvičila šlo to dolů krásně, ale dneska po měření jsem trochu zklamaná
Úbytek mám tak 1cm za týden někde ani to né. Možná mi pomůže se přidat a trochu se podporovat a motivovat, jen teda veřejně nerada rozebírám své poporodní špeky. ![]()
@Dobru ahoj no jak koukam tak sis prosla taky narocnym obdobim a ryma kasel k tobu tez neni dobry no..ja prave taky zacala poprve nejak po sestinedeli a trn vysledek jsme fakt videla telo se krasne zpevnilo jenze jsem to v lvl2 vzdala, mala mela ted 5měsíců a taky plne kojim (jeste jsme nezacali s prikrmy) ja pribrala v tehu dost s prave uz jsem psala ze mam snad furt 9 nahoře
tak snad aspon neco pujde dolů
@pistamonta No mi zůstalo ještě 8kg jak před těhotenstvím. Do příštího dubna bych se chtěla na svou váhu vrátit. Nejhorší je, že v jídle se člověk nemůže moc omezovat a právě stravou dám vždycky dolů nejvíce. Jako nejím zákusky ani hromadu čokolády, ale večer se ještě musím pořádně najíst na noční kojení. Ještě vstává na kojení 1-3×. Ráda bych kojila než bude mít pravidelně zavedené dva příkrmy, ale v roce už chci mít určitě odstaveno.
@Dobru jasne, me prijde ze i kdyz zmenim jidelnicek dam vic ovoce zeleniny a vynecham smazene a tak tak se to neprojeví, sladke snad vubec nejim a čistou vodu jenom tak je treba uz makat a nejak asi i zpevnit, nemyslim si ze jime nejak nezdrave prave naopak chlap mi doma taky cvici a posiluje tak spis mame lehka jidla ale výživove pestra… ja prave chci zacinat az u 6mesice s jidlem ale kojit bych chtela co nejdéle, me jenon tak stve to povolené bricho jinak si myslim ze ujdu ???? pripadam si jak adam sendler v klik zivot na dalkove ovladani jak mel placacku na brise ![]()
Nejvíce po prvním těhotenství jsem zhubla díky stobu. Ale je pravda, že předtím jsem si pěkně rozhýbala metabolismus cvičením. Takže teď mám plán odcvičit do konce srpna ten shred a od září snad poprvé začnu ripped. Možná, že je chyba, že se měřím po týdnu a ne po lvl, ale mi to tak více vyhovuje postavit se na váhu v pondělí
Taky nejsem tlustá, ale je mě nějak více než dříve.
Muž taky cvičí vypadá jak manekýn a vedle něho si teda tlustá přijdu.
V současné době mám 174cm a 75kg a chci do toho dubna dát dolů 10kg to je můj cíl. Na svatebních 60kg se už asi nedostanu ![]()
Cvičím ráno kolem deváté, když malá spinká, ale když nespinká kouká na mě. Ty horka jsem dávala těžce to cvičení a když do toho přišlo to nachlazení byla jsem na mrtvici, ale nevynechala jsem ani jedno cvičení, tak moc chci ![]()
Tez se blbe citim vedle chlapa
hlavne me spis stve to leto tilka a obleceni vidim to na sobe to bricho a spicky
ja mam nejak 167cm a odhadem 74kg (odesla nam vaha a furt nemam snad dneska chlap koupí) pred tehu jsme mela 64kg sice se mi to tez moc nelibilo ale aspon chci na puvodni, ja se taky prave snazim hned z rana jelikoz s malou chodime hned ven at se vyhneme tomu horku ale ted by snad melo byt lip, no ja totiz absolutně nemuuu cvičit kdyz mam chlapa doma
nevim proc proste kdyz prijde vim ze uz nic, ja prave nemam asi tu výdrž strasne chci, myslim na to zas mesic ale kdyby nevznikla takhle diskuze tak asi nezacnu
a kdyz jo tak to nedotahnu snad ted pri podpore tady to zmaknu
@acimedaca Já si na první snídani dávám takovou lehkou ovesnou kaši se syrovatkou a borůvkama. V Lidlu stojí asi 9kč. Ona mě zasytí, ale protože je to taková kejda snadno stravitelná, tak za 15 minut jsem ready a můžu začít. Pak vychladnu, umyju se a dám si pořádnou snídani i s kafíčkem.
![]()
@Dobru píše:
@acimedaca Já si na první snídani dávám takovou lehkou ovesnou kaši se syrovatkou a borůvkama. V Lidlu stojí asi 9kč. Ona mě zasytí, ale protože je to taková kejda snadno stravitelná, tak za 15 minut jsem ready a můžu začít. Pak vychladnu, umyju se a dám si pořádnou snídani i s kafíčkem.![]()
ty jo, to já bych po rádnu nedala, hodila bych šavli a vůbec nejsem schopná ráno něco dělat, natož cvičit ![]()
Hotovo a teď mám celý den klid
Na to, že ještě včera jsem to chtěla vzdát po měření, tak dneska jak ustoupila ta rýma se mi cvičilo fajn i když 2lvl, který moc nemusím.
@acimedaca píše:
ty jo, to já bych po rádnu nedala, hodila bych šavli a vůbec nejsem schopná ráno něco dělat, natož cvičit
My tu máme pak hrozné horko a malá už odpoledne moc nespí, takže mi to vyhovovat musí
Kdysi jsem cvičila po obědě to se ještě dalo, ale nejhorší cvičit večer po práci. Celý den jsem myslela na to jak zase budu muset večer cvičit. ![]()
Ono není ráno jako ráno
Někdo má ráno v pět, někdo v devět někdo v jedenáct. ![]()
Cvičily jste už některá ten ripped? Jak se to cvičí? Tam jsou nějaké přestávky?