Hubnutí s Jillian

Napsat příspěvek
Velikost písma:
504
14.8.17 10:34

Já jsem dneska začala Ripped, tak se přidám taky, jestli můžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
14.8.17 10:42

Ahoj všem, zkusím se ppřidat taky :mavam: začala jsem sama uuž nněkolikrát, ale nevydržela…tak snad s vámi to ppůjde líp :hug: budu cvičit vvečer po ppráci. Potřebovala bych tak 10kg, ale zzatím aaspoň nastartovat a udržet nnějaký pohyb…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
14.8.17 10:48

To zmaknem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6637
14.8.17 10:56

Ahoj holky, já bych se taky přidala. Cvičím od 31.7. v druhým lvl mě chytil kašel a rýma a tak mi to jde nějak blbě. Malá bude mít 4 měsíce a plně kojím. Po šestinedělí jsem byla ještě na laparoskopii a čekala jsem až se zahojím. No kdysi jak jsem to cvičila šlo to dolů krásně, ale dneska po měření jsem trochu zklamaná :zed: Úbytek mám tak 1cm za týden někde ani to né. Možná mi pomůže se přidat a trochu se podporovat a motivovat, jen teda veřejně nerada rozebírám své poporodní špeky. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
14.8.17 11:55

@Dobru ahoj no jak koukam tak sis prosla taky narocnym obdobim a ryma kasel k tobu tez neni dobry no..ja prave taky zacala poprve nejak po sestinedeli a trn vysledek jsme fakt videla telo se krasne zpevnilo jenze jsem to v lvl2 vzdala, mala mela ted 5měsíců a taky plne kojim (jeste jsme nezacali s prikrmy) ja pribrala v tehu dost s prave uz jsem psala ze mam snad furt 9 nahoře :lol: tak snad aspon neco pujde dolů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6637
14.8.17 14:22

@pistamonta No mi zůstalo ještě 8kg jak před těhotenstvím. Do příštího dubna bych se chtěla na svou váhu vrátit. Nejhorší je, že v jídle se člověk nemůže moc omezovat a právě stravou dám vždycky dolů nejvíce. Jako nejím zákusky ani hromadu čokolády, ale večer se ještě musím pořádně najíst na noční kojení. Ještě vstává na kojení 1-3×. Ráda bych kojila než bude mít pravidelně zavedené dva příkrmy, ale v roce už chci mít určitě odstaveno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
14.8.17 14:31

@Dobru jasne, me prijde ze i kdyz zmenim jidelnicek dam vic ovoce zeleniny a vynecham smazene a tak tak se to neprojeví, sladke snad vubec nejim a čistou vodu jenom tak je treba uz makat a nejak asi i zpevnit, nemyslim si ze jime nejak nezdrave prave naopak chlap mi doma taky cvici a posiluje tak spis mame lehka jidla ale výživove pestra… ja prave chci zacinat az u 6mesice s jidlem ale kojit bych chtela co nejdéle, me jenon tak stve to povolené bricho jinak si myslim ze ujdu ???? pripadam si jak adam sendler v klik zivot na dalkove ovladani jak mel placacku na brise :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6637
14.8.17 14:48

@pistamonta :mrgreen:

Nejvíce po prvním těhotenství jsem zhubla díky stobu. Ale je pravda, že předtím jsem si pěkně rozhýbala metabolismus cvičením. Takže teď mám plán odcvičit do konce srpna ten shred a od září snad poprvé začnu ripped. Možná, že je chyba, že se měřím po týdnu a ne po lvl, ale mi to tak více vyhovuje postavit se na váhu v pondělí :mrgreen: Taky nejsem tlustá, ale je mě nějak více než dříve. :mrgreen: Muž taky cvičí vypadá jak manekýn a vedle něho si teda tlustá přijdu. :mrgreen: V současné době mám 174cm a 75kg a chci do toho dubna dát dolů 10kg to je můj cíl. Na svatebních 60kg se už asi nedostanu :P

Cvičím ráno kolem deváté, když malá spinká, ale když nespinká kouká na mě. Ty horka jsem dávala těžce to cvičení a když do toho přišlo to nachlazení byla jsem na mrtvici, ale nevynechala jsem ani jedno cvičení, tak moc chci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
14.8.17 15:48

Tez se blbe citim vedle chlapa :D hlavne me spis stve to leto tilka a obleceni vidim to na sobe to bricho a spicky :oops: ja mam nejak 167cm a odhadem 74kg (odesla nam vaha a furt nemam snad dneska chlap koupí) pred tehu jsme mela 64kg sice se mi to tez moc nelibilo ale aspon chci na puvodni, ja se taky prave snazim hned z rana jelikoz s malou chodime hned ven at se vyhneme tomu horku ale ted by snad melo byt lip, no ja totiz absolutně nemuuu cvičit kdyz mam chlapa doma :D nevim proc proste kdyz prijde vim ze uz nic, ja prave nemam asi tu výdrž strasne chci, myslim na to zas mesic ale kdyby nevznikla takhle diskuze tak asi nezacnu :D a kdyz jo tak to nedotahnu snad ted pri podpore tady to zmaknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6637
15.8.17 08:17

Ahoj, tady se dneska necvičí? Já dojím kaši a jdu na to :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30821
15.8.17 08:22

@Dobru po jídle? já jsem snídala a budu cvičit před obědem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6637
15.8.17 08:45

@acimedaca Já si na první snídani dávám takovou lehkou ovesnou kaši se syrovatkou a borůvkama. V Lidlu stojí asi 9kč. Ona mě zasytí, ale protože je to taková kejda snadno stravitelná, tak za 15 minut jsem ready a můžu začít. Pak vychladnu, umyju se a dám si pořádnou snídani i s kafíčkem. :mrgreen: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30821
15.8.17 08:50
@Dobru píše:
@acimedaca Já si na první snídani dávám takovou lehkou ovesnou kaši se syrovatkou a borůvkama. V Lidlu stojí asi 9kč. Ona mě zasytí, ale protože je to taková kejda snadno stravitelná, tak za 15 minut jsem ready a můžu začít. Pak vychladnu, umyju se a dám si pořádnou snídani i s kafíčkem. :mrgreen: :cert:

ty jo, to já bych po rádnu nedala, hodila bych šavli a vůbec nejsem schopná ráno něco dělat, natož cvičit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6637
15.8.17 09:22

Hotovo a teď mám celý den klid :dance: Na to, že ještě včera jsem to chtěla vzdát po měření, tak dneska jak ustoupila ta rýma se mi cvičilo fajn i když 2lvl, který moc nemusím.

@acimedaca píše:
ty jo, to já bych po rádnu nedala, hodila bych šavli a vůbec nejsem schopná ráno něco dělat, natož cvičit :-)

My tu máme pak hrozné horko a malá už odpoledne moc nespí, takže mi to vyhovovat musí :mrgreen: Kdysi jsem cvičila po obědě to se ještě dalo, ale nejhorší cvičit večer po práci. Celý den jsem myslela na to jak zase budu muset večer cvičit. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6637
15.8.17 09:24

Ono není ráno jako ráno :mrgreen: Někdo má ráno v pět, někdo v devět někdo v jedenáct. :mrgreen:

Cvičily jste už některá ten ripped? Jak se to cvičí? Tam jsou nějaké přestávky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková