Hubnutí s Jillian

Napsat příspěvek
Velikost písma:
414
24.8.17 09:33

Tak odcviceno lvl2 :palec: šlo to mnohem líp a uz se tak nezadychavam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6637
24.8.17 12:47

Ahoj já mám taky odcvičeno. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
25.8.17 07:18

Take cvicim. ;) V pondeli 40 min. Beh s kocarkem, v utery Bodyshred 3,ve st Bodyshred 4,ve ctvrtek zase 3,dnes dam nejake kardio nebo zase 4.Na doplneni stridam 10 minutovky od Tiffany (10 min. Pro stihly pas) a Boba Harpera (Ripped core).Pekny den! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
25.8.17 08:15

Tak ja mam odcviceno, no doufam ze jak dokoncim 30days tak budu chtit pokračovat a udrzovat se dalsim cvičením, chtela bych taky ten bodyshred :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6637
25.8.17 08:34

Ahoj,

a co je to ten bodyshred? Já chci ten ripped a pak nevím. Ještě jsem necvičila a ani nevím jak to dneska dám, ale bude se ta chvilka muset najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6637
25.8.17 08:36

Taj ti bych nedala už na to koukám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
25.8.17 09:06

No ja si zatim věřím ze to pujde :lol: ale to ted že..tez jsem koukala i na ripped a vyzkousim asi oboji a uvidim co me bude vic bavit a pujde lip :lol: snad na konci 30days uz budu mit kondicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
25.8.17 09:17

@pistamonta zkusis a uvidis, kdyz tak se zdrzis u prvnich levelu (ja jsem se k 7 a 8 jeste stale nedopracovala), nebo zkus ten Ripped, je taky fajn, pripadne na Ulozto je myslim Body revolution.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
26.8.17 08:43

Tak hotovo, sice se uz dva dny budim strasne unavena a nemam energii ani doma něco udělat ale cvičit je treba… ted me to tak nakoplo tak dokud mam sílu jdu rychle makat i doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
26.8.17 09:15

@pistamonta Sikovna :palec:. Kdyz budes „padat na hubu“, tj. Budes unavena tak, ze sotva chodis, doporucuji dat si pauzu od cviceni, jit treba na prochazku a cvicit az dalsi den. odpocinek je take moc dulezity.
Jinak pokud mate lehkou rymu a nemuzete kardio cast udychat, doporucuji Yogu meltdown, je to taky zabiracka, ale v pomalejsim tempu.
Pekny vikend!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6637
28.8.17 13:17

Ahoj holky, dneska 29 den čili zítra poslední cvičení. Tak pak si dám tu pauzičku asi budu jen cvičit jogu nebo něco takového a od 4.9. jdu na ten ripped. Přidáte se někdo?

Dneska byl ten krejčovský metr přívětivější šlo to o 1cm dolů. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
28.8.17 18:52

Ahoj holky, Jill jsem cvičila kdysi asi před 5 lety. Chtěla jsem zase začít, ale nemůžu na YouTube najít level 1 kromě namluvení v ruštině, která se mi neposlouchá dobře. :D Nemáte odkaz? A neplánuje někdo začít, ať se můžeme podporovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
28.8.17 21:15

Ahoj ja az v nedeli zacinam lvl3
Jinak ja to nasla a stahla na http://fityou.cz/…an-michaels/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
29.8.17 21:07

@pistamonta jsi zlatá, moc děkuji. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
30.8.17 09:03

Ahoj tak odcviceno mám, ale už me zase ten lvl2 prestava bavit :lol: zase na stejnem místě jako když jsme to cvičila prvně ale už v neděli najedu na lvl3 tak vydržím :D jinak bohužel ja se krejcovskym metrem nezmerila :? Ale me to nevadi vidim zmeny sama a na vaze mam o 2kila míň, snad to tak pujde dal pomalinku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková