Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Dobru píše:
Ono není ráno jako ránoNěkdo má ráno v pět, někdo v devět někdo v jedenáct.
Cvičily jste už některá ten ripped? Jak se to cvičí? Tam jsou nějaké přestávky?
Já cvičím ripped, zatím jedničku. Jede se 3 min posilování, 2 min kardio a 1 minutu břicho, 3 kola, pokaždé jiné cviky. Je tam rozcvičení a protažení na konci. Pro mě super.
A k tomu času - nejvíce mně vyhovuje na lačno po ránu, ale dnes jsem lemra a vstávala jsem později, děti už mně nedaly čas na cvičení a musím během dne, to nemám ráda, protože furt někdo chodí a něco chce, to je pak cvičení jedna radost ![]()
Hotovo dámy
zrovna jsem vylezla ze sprchy opet durch
ale citim se dobre ze nas tu je vic a podprujem se!
'mala mi nespinka tak me sledovala to byla prča
@XYZ1234 A cvičí se každý den? A jak dlouho jeden level? A ty jsi předtím cvičila shred?
@pistamonta Super ![]()
Tady jsem pak našla k tomu rippedu kdyby to někoho zajímalo.
A jak se tento program vlastně cvičí? Cvičení tohoto programu vám celkově zabere měsíc, přičemž každý týden se cvičí jeden workout. Jillian doporučuje cvičit 5-6 dní v týdnu a zbylé dny odpočívat. Nemusíte se tedy cvičením mořit celý týden, ne nadarmo se říká, že méně je někdy více.
Délka cvičení také nezabere většinu dne, délka každého cvičení se pohybuje okolo 30 minut.
Takže to vidím tak, že bych cvičila v týdnu a víkend volný a třeba procházky.
@Dobru píše:
@XYZ1234 A cvičí se každý den? A jak dlouho jeden level? A ty jsi předtím cvičila shred?
@pistamonta Super
Koukám, že vše jsi už vygooglila, jen teda odpovím na ten shred, ten jsem necvičila, protože mě to nebaví. Ten ripped je pro mě mnohem zábavnější plus tedy ony tam cvičí s takovýma atrapama činek a já se snažím si do toho posilovacího bloku dávat i trošku nějaké váhy a jsem spokojená.
Tak já mám za sebou.
Musím říct, že když jsem cvičila před prázdninama, tak jsem toho měla celkem plný kecky, zpocená jak kůň, byla jsem ráda, že udělám na začátku 5 kliků. Ted podruhé je to výrazně jednodušší, potím se, ale kliků dám 15 od prvního dne. A to jsem v červenci nic nedělala.
Takže to má i dlouhodobější efekt pro fyzičku
![]()
Tak dneska uz mam hotovo a ted honem honem jdeme do města na farmářské trhy
ale břicho cítím uz od včerejšího večera. ![]()
Ahoj, tak dneska jsem to první nestihla koukám @pistamonta
Já před chvíli vstávala, takže se musím trochu občerstvit a pak jdu na to dokud malá spinká.
@Dobru me mala vstala uz 6:45 a ja uz nemohla zabrat a vim ze dopoledne jsme pryc tak sem na to hupla
ted mam dalsi cviceni jak běžím s kočárkem at tam na nas babi moc neceka
@pistamonta @Dobru Teda holky, takhle ráno, to jste dobré. Já cvičím až tak kolem 6 večer ![]()
@fikovka nic jineho mi nezbyva
ja neumim cvicit kdyz uz mam chlapa doma nevim proc i kdyz by se o malou postatal a zak ale jak prijde uz mame takovou rutinu jak jdeme s malou jeste ven, jidlo, koupani, večere a uspavat
navic me vyhovuje do dopolední volno a klidek doma
@fikovka Tak večer to právě pro mě bylo nejhorší. Hodně mě to rozpumpuje a pak mám třeba problém spát. Navíc nejraději cvičím, když na mě nikdo nekouká.
A hlavně ten celodenní pocit myslet na to „ještě musím přece cvičit“
Tohle jsem praktikovala po práci a někdy se mi vůbec nechtělo domů ![]()
Tak už to mám taky za sebou, ale dneska to byl mazec. Malá nespala a tak jsem jí ještě u toho dělala tajtrlíky.
@Dobru
dobra prace, jo taky delam opicarny ale ona se sama směje jen co zacnu skakat panáka ![]()