Hubnutí s Jillian

Napsat příspěvek
Velikost písma:
504
15.8.17 09:27
@Dobru píše:
Ono není ráno jako ráno :mrgreen: Někdo má ráno v pět, někdo v devět někdo v jedenáct. :mrgreen:Cvičily jste už některá ten ripped? Jak se to cvičí? Tam jsou nějaké přestávky?

Já cvičím ripped, zatím jedničku. Jede se 3 min posilování, 2 min kardio a 1 minutu břicho, 3 kola, pokaždé jiné cviky. Je tam rozcvičení a protažení na konci. Pro mě super.

A k tomu času - nejvíce mně vyhovuje na lačno po ránu, ale dnes jsem lemra a vstávala jsem později, děti už mně nedaly čas na cvičení a musím během dne, to nemám ráda, protože furt někdo chodí a něco chce, to je pak cvičení jedna radost :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
15.8.17 09:29

Hotovo dámy :lol: zrovna jsem vylezla ze sprchy opet durch :D ale citim se dobre ze nas tu je vic a podprujem se! :mavam: 'mala mi nespinka tak me sledovala to byla prča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6637
15.8.17 09:35

@XYZ1234 A cvičí se každý den? A jak dlouho jeden level? A ty jsi předtím cvičila shred?
@pistamonta Super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6637
15.8.17 09:44

Tady jsem pak našla k tomu rippedu kdyby to někoho zajímalo.

A jak se tento program vlastně cvičí? Cvičení tohoto programu vám celkově zabere měsíc, přičemž každý týden se cvičí jeden workout. Jillian doporučuje cvičit 5-6 dní v týdnu a zbylé dny odpočívat. Nemusíte se tedy cvičením mořit celý týden, ne nadarmo se říká, že méně je někdy více. :) Délka cvičení také nezabere většinu dne, délka každého cvičení se pohybuje okolo 30 minut.

Takže to vidím tak, že bych cvičila v týdnu a víkend volný a třeba procházky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
15.8.17 11:06
@Dobru píše:
@XYZ1234 A cvičí se každý den? A jak dlouho jeden level? A ty jsi předtím cvičila shred?
@pistamonta Super :palec:

Koukám, že vše jsi už vygooglila, jen teda odpovím na ten shred, ten jsem necvičila, protože mě to nebaví. Ten ripped je pro mě mnohem zábavnější plus tedy ony tam cvičí s takovýma atrapama činek a já se snažím si do toho posilovacího bloku dávat i trošku nějaké váhy a jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30827
15.8.17 11:37

Tak já mám za sebou.
Musím říct, že když jsem cvičila před prázdninama, tak jsem toho měla celkem plný kecky, zpocená jak kůň, byla jsem ráda, že udělám na začátku 5 kliků. Ted podruhé je to výrazně jednodušší, potím se, ale kliků dám 15 od prvního dne. A to jsem v červenci nic nedělala.
Takže to má i dlouhodobější efekt pro fyzičku :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
16.8.17 07:59

Tak dneska uz mam hotovo a ted honem honem jdeme do města na farmářské trhy :palec: ale břicho cítím uz od včerejšího večera. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6637
16.8.17 08:18

Ahoj, tak dneska jsem to první nestihla koukám @pistamonta :cert: :mavam: Já před chvíli vstávala, takže se musím trochu občerstvit a pak jdu na to dokud malá spinká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
16.8.17 08:38

@Dobru me mala vstala uz 6:45 a ja uz nemohla zabrat a vim ze dopoledne jsme pryc tak sem na to hupla :D ted mam dalsi cviceni jak běžím s kočárkem at tam na nas babi moc neceka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
16.8.17 08:38

@pistamonta @Dobru Teda holky, takhle ráno, to jste dobré. Já cvičím až tak kolem 6 večer :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
16.8.17 08:44

@fikovka nic jineho mi nezbyva :D ja neumim cvicit kdyz uz mam chlapa doma nevim proc i kdyz by se o malou postatal a zak ale jak prijde uz mame takovou rutinu jak jdeme s malou jeste ven, jidlo, koupani, večere a uspavat :lol: navic me vyhovuje do dopolední volno a klidek doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6637
16.8.17 08:48

@fikovka Tak večer to právě pro mě bylo nejhorší. Hodně mě to rozpumpuje a pak mám třeba problém spát. Navíc nejraději cvičím, když na mě nikdo nekouká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6637
16.8.17 08:50

A hlavně ten celodenní pocit myslet na to „ještě musím přece cvičit“ :cert: :cert: :cert: Tohle jsem praktikovala po práci a někdy se mi vůbec nechtělo domů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6637
16.8.17 10:48

Tak už to mám taky za sebou, ale dneska to byl mazec. Malá nespala a tak jsem jí ještě u toho dělala tajtrlíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
16.8.17 11:13

@Dobru :palec: dobra prace, jo taky delam opicarny ale ona se sama směje jen co zacnu skakat panáka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková