Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky, už nemám chuť psát. Dneska jsem měla měření a nejen, že jsem přibrala na váze, ale přibrala jsem i na cm.
Čili se přidám do nějaké skupiny přibírání s Jillian. Uvažuju, že se na to cvičení vykašlu, včera jsem začala cvičit 3 lvl a docela mě to i bavilo, ale k čemu. Baví mě i koukání z okna a nezpotím se u toho. ![]()
@Dobru to je na houby, když člověk nevidí alespoň malý pokrok
Ta váha může jít i malinko nahoru, protože 1 kg tuku je na objem větší, než 1 kg svalu a ty měníš stavbu těla, místo tuků svaly. Co se týče cm, tak i to se může stát - sval při pozátěžové regeneraci váže víc vody a taky i třeba střed těla (core) většinou lehce ještě na cm přidá, než uvidíš výsledky v podobě úbytku cm. Takže jestli tě to baví, fakt tomu ještě dej šanci. Jak dlouho cvičíš?
@XYZ1234 od 31.7. Jo baví mě to, ale stejně jsem smutná, že. ![]()
Nejvíce mě štve, že kdysi po prvním dítěti co level to 5cm dolů ![]()
@Dobru píše:
@XYZ1234 od 31.7. Jo baví mě to, ale stejně jsem smutná, že.
No tak to si skoro taky myslím, že už by mohly být výsledky vidět
. No a mně to povídej - po prvním dítěti to šlo všechno tak nějak hezky dolů, teď je to fakt dřina. Jenže mému druhému už byly 3 roky
, čili já se dřu už pěkně dlouho a přijde mně, že ty výsledky nejsou viditelné snad ani mikroskopem ![]()
@Dobru vydrz! Ono to prijde, jsi na zacatku… Vazeni ja na nic, vaha kolisa i v probehu mes. Cyklu a mereni take nic moc. nikdy si presne nepamatuji to misto, kde jsem metr prikladala a treba na brichu staci kousek posunout a miry jsou jine… To pujde, neboj, dulezite je, jak se citis, mozna uz pozorujes, ze zvladnes mnohem vic, i doma napr. Vybehnes schody a nezadychas se apod… Zpevnis se a vytvarujes, jen to chce cas, taky jsi to nenabrala za 3 tydny…
@Dobru jo a chce to cvicit fakt poctive, tj. Po cviceni jsi, jako kdybys uz ze sprchy vylezla.. ze me to kape i behem cviceni, na konci mam louzicku a musim davat pozor, abych neuklouzla ![]()
Tak jsem to odcvičila dneska, ale děs. Bílá zeď nebyla dost bílá, podlaha dost dřevěná, úplně nasratá u toho cvičení, prostě dneska z donucením.
Dík za podporu, asi bych to dneska ani nezačla.
Tak hotovo dneska pozdeji ale přece
rano jsme byli pryč, nevzdavej ono ty výsledky pujdou videt na vahu nekoukam videla jsem videa kde holky taky rikaly ze pribraly ale citi se lip a jde videt zesílení těla, ja jsem rada za to ze makam denně zlepsuju si vydrz a jak nekdo psal delam si zvyk na cviceni
Ahoj holky,
tak i dneska jsem to dala. Můj muž tvrdí, že to na mě vidí, že cvičím. Tak jsem se dneska prohlížela v zrcadle a asi tam nějaké výsledky vidím taky. Je zajímavé, že můj krejčovský metr má jiný názor. Rozhodla jsem se to docvičit do konce. Pak si dám 5dní pauzu na dokurýrování toho kašle, jelikož s ním bojuju od začátku cvičení a i ta rýma se mi furt vrací. Pak začnu od 4.9. ten ripped kdyby se chtěl někdo přidat. Taky stravu trochu optimalizuju v kalorických tabulkách, ale zase furt kojím, takže příjem mám vypočítaný na 9000kj.
@Dobru výsledky se určitě dostaví ![]()
já dneska jela prvně 2lvl, myslela jsem, že mi ruce upadnou, ty činky ztěžkly snad na 5kg každá, fuj
s jakými činkami cvičíte?
Tak holky nevzdala jsem to
jsme dneska s chlapem a malou od 7:30 leteli do města a uz nebyli ani doma a ted uz mala spinka chlap s ni a ja se do toho vrhla a mam odvcicene
zitra naposledy lvl1 a hura zase na dvojku
jsem na sebe hrdá ![]()
Ahoj odcviceno mam
nekaslu na to akorat ted je par dnu chlap doma tak mame ten rezim tak nejak prevraceny tak cvičim az odpoledne a zitra hura na lvl2