Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Holky tak sem si ted objednala Adipex.. Ano vim ze je to blbost ale vazne to chci zkusit. Mam 65kg ale na moje telo to je moc a potrebuju se dostat na moji normalni vahu 45-50kg. To je proste moje normalni vaha kdy se citim dobre.
Urcite ted budete rikat jaka je to sracka tak ano.. ano je a vim to. Jaky jsou vase zkusenosti? Kolik jste zhubli a za jak dlouho? Dekuju, povidejte
![]()
Měla jsem. Ukecala jsem tehda mou dr aby mi to napsala. Vždycky tak 4 hoďky po spolknutí tablety jsem se cítila jak mírně zdrogovaná. Nic moc jsem s tím nezhubla ![]()
@LadyBrigit a proč ty ostatni hubnou? A byla jsi v pohode?
jako jestli ti nebylo zle nebo tak
A tu poruchu příjmu potravy už jste si přiznala? A nebylo by lepší učit se mít ráda, namísto shánění nelegálních léků?
Měla jsem, sehnala mi ho kamarádka. Zhubla jsem cca 10 kg a váhu jsem si udržela, ale nebyl to jen kvůli prášku. Nakoplo mě to cvičit a jedla jsem méne a zdravěji a snažím se s tím pokračocat do dnes. Upřímně není to zázračný prášek, který si jednou denně zobneš a budeš moct žrát a válet se na gauči. Takže záleží, co si o toho slibuješ. Trošku ti potlačí chuť k jídlu, ale pokud čekáš, že si jen vezmeš prášek a zhubneš, tak jsi na omylu.
@Liliana08 to samozdřejmně vím, za jak dlouho jsi tolik zhubla?
@chodicipotvora takže nepřiznala. Vono nejde o váhu, ale o vztah k sobě samotné. No co - buď se k tomu dostanete a naučíte se mít ráda a… nebo umřete. To se lidem s PPP stává. Ať už sebevraždou z neléčených depresí a nebo na rozvrat organismu z nesmyslných diet. Komplikace z nelegálně sehnaných drog jsou taky moc prima.
Ja se k tomu dostala jako student o zkouskovem. Pres semestr jsem makala a o zkouskovem nestihala
na radu, ze to probira lip nez kafe, jsem si to poridila…za asi 8dni slo dolu 5 kilo z jinak uz dost hubenyho tela, mela jsem pocit, ze sem si slehla neco silneho.rano sem sedla k uceni, vecer sem se odtrhla s Tim, ze jsem vlastne cely den nic nejedla, silene pilulky
pritel Tehdy prijel a hned ve dverich:no ty vypadas, tohle teda nee.. takze za sebe hrube NEDOPORUCUJI. nevim jaky to ma status Ted, ale melo by to byt zakazane…
Kamaradka to brala, (musela teda ukecavat doktora aby ji to predepsal, takze nechapu, jak sis to mohla „objednat“).
Mela asi 90 kilo po porodu pri vysce 165.
Doktor ji to nechtel predepsat, rekl ze je to hodne zavazny lek ktery se podava vysoce morbidne obeznim lidem (takovym tem co vidite v tv, co se nemuzou hnout z domu).
Je to velice skodliva latka, vubec bych to ve tvem pripade nebrala, a tvuj cil 45 kilo mi pripada strasny. To chces vypadat jak tycka z plota?
Pokud ovsem nemeris 150 cm.
Promin za uprimnost, ale je to sracka. Zhuntujes si metabolismus, psychiku, spankovy rezim, chut k jidlu, traveni a zpusobuje to neplodnost.
Kamaradka teda nakonec shodila ale za chvili to mela zpatky.
Je to svinstvo, nevim jak to do sebe muze nekdo vubec dat
To si radsi za ty nervy koupim poradny zdravy jidlo, zaplatim si poradce a budu cvicit a papat zdrave.
Ach jo.
Lepší je sibutramin, je to cistejsi než adipex a míň nebezpečný, brala jsem ho, zhubla jsem cca 10kg
Když jsem potřeboval shodit pár kilo tuků, tak jsem si od doktorky napsat Spiropent (mám astma), zvyšuje metabolismus, energetický výdej a pomáhá spalovat dlouho uložený tuk. Navíc má antikatabolické účinky, tak chrání před úbytkem svalů. Já jsem zhubl to co jsem chtěl zhruba za dva týdny, ale asi polovina z toho byla voda. Adipex bude spíše pro velmi obézní lidi, kteří mají problém s neúměrným žraním.
@Anonymní píše:
Lepší je sibutramin, je to cistejsi než adipex a míň nebezpečný, brala jsem ho, zhubla jsem cca 10kg
Sibutramin je u nás už zakázaný pokud nemám staré informace…
Adipex je srajda ale přiznám se že jsem ho už několikrát měla a vždy s ním zhubla, nicméně ho neber aspoň dlouhodobě.
Jako mladé tele jsem ho taky chvíli zobala. Nezhubla jsem ani prd a byla jsem jak na tripu… v životě bych do toho nešla.
10 kg v pohodě zhubneš i bez chemie a huntování si těla. Vyprdni se na to ![]()
Osobně zkušenosti nemám, ale brala ho kamarádka, zhubla více než 20kg…a bohužel následkem skončila na dialíze
za mne určo ne.