Hubnutí s Jillian

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6637
18.8.17 08:37

Ahoj, já čekám ještě na svou kaši :lol: a pak jdu na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
18.8.17 08:56

@Dobru ja dneska pokracuju v cviceni uz smejcim byt a jsem stejne uricena jak u cvičení :D i kdyz to je brzo srovnala jsem si fotku v první den a dnesni a uz tam mam rozdíly :potlesk: jsem na sebe pyšná hlavne to nesmim vzdat jak mam ve zvyku jakmile vidim ze uz to je lepsi přestanu cvicit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6637
18.8.17 09:48

@pistamonta Tak já už mám taky odcvičeno, dneska mi to hrozně uteklo a zítra poslední cvičení 2lvl. Fotit se budu až po skončení shredu. Zítra to bude náročné, všichni doma a ještě máme tady ve městě velkou akci na které nemůžeme chybět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
18.8.17 10:47

@Dobru no taky se obavam vikendu ale to nejak musime zvládnout no jako zatim jsem rozhodnuta ze jak skoncim tu 30days tak pujdu i na to dalsi cvičení tak snad to pujde, ja jsem na jednicce furt ale uz se tesim na dvojku to me bavilo vic ale to uz asi tim ze jsem po jedničce byla uz rozhybana a výdrž se zlepsila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6637
18.8.17 12:07

@pistamonta Dneska skoro na konci 2 lvl se cítím konečně trochu trénovaně. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
19.8.17 08:38

Hotovo dneska to jeste slo chlap je dopoledne jeste v práci zitra do bude horší :lol: no zavru ho asi do loznice s malou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6637
19.8.17 15:44

Ahoj, já to ráno taky dala i s obecenstvem :mrgreen: :roll: Ještě se mohli přijit podívat sousedi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2898
19.8.17 15:59

Ráda bych se, sice se zpožděním, taky přidala. Co cvičíte? Kdysi jsem si našla nějaké video na youtube, ale už vůbec nevím, jak se to jmenovalo. Budu ráda za navedení. Jen to na mě bylo hodně náročné, nebyla jsem schopná to odcvičit. Existuje nějaká soft verze pro lidi, kteří nemají žádnou kondičku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6637
19.8.17 16:40

@Melpel Ahoj, já cvičím po porodu Jill Shred cvičí se to denně 30 dní cca 20 minut. Dle mého to odcvičí i netrénovaný člověk jako já. :) Když to zadáš na you tube nebo google tak ti to určitě najde. Každý lvl se cvičí 10 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2898
19.8.17 16:59
@Dobru píše:
@Melpel Ahoj, já cvičím po porodu Jill Shred cvičí se to denně 30 dní cca 20 minut. Dle mého to odcvičí i netrénovaný člověk jako já. :) Když to zadáš na you tube nebo google tak ti to určitě najde. Každý lvl se cvičí 10 dní.

Díky, něco jsem na youtube našla, i to, co jsem kdysi cvičila, jen už to tam není celé. :( A byl to ten Shred, level 1. A nedala jsem to, těch 20 minut bylo moc. :( Potřebovala bych něco méně náročného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30827
20.8.17 10:35
@Melpel píše:
Díky, něco jsem na youtube našla, i to, co jsem kdysi cvičila, jen už to tam není celé. :( A byl to ten Shred, level 1. A nedala jsem to, těch 20 minut bylo moc. :( Potřebovala bych něco méně náročného.

Cvici tam dve holky, jedna dela lehci verzi a druha tezsi verzi cviku, urcite se to da zvladnout, zacit pomalu, udelat treba jen 5 opakovani od kazdeho cviku, cvicit ve vlastnim rytmu, jak zvladate,, postupne se bude kondice zlepsovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
20.8.17 12:08

Tak ja ted docvicila :palec: chlapa jsem poslala na nakup tak pekne sama jenom s malou, dneska poprve dostala mrkvicku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
20.8.17 15:45

Ahoj holky, ja uz jsem 30 days shred na you tube nenasla, ale je na ulozto.Uz to mam odcviceno, vcetne dalsich cviceni od Jill. Posledni mesice cvicim Bodyshred (ten je na you tube) a oproti 30 days shred je narocnejsi- takze spis pro pokrocilejsi.
Cim vyssi level, tim vic narocne… 3. Level u 30 days mi prijde vic zamereny na core. Pro me nejlepsi level 2 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
20.8.17 16:13

@pajaxy ahoj ja ho na youtube taky nenasla cely tak jsem si to taky stahla do mobilu a jedu ale jsem u lvl1. Na dvojku se těším ta me bavila akorat sem pak prestala :zed: ale taky bych po 30days chtěla pokračovat dalsim cvičením

A po 30days byla si spokojena? Melo to nějaký účinek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
21.8.17 07:28

@pistamonta nejvetsi ucinek to melo v tom, ze jsem si vytvorila navyk(zavislost) cvicit, pred tim jen svizne prochazky, cviceni zadne. Rozbehl se metabolismus, postupne jsem vybudovala nejaky ten sval a asi po trech mesicich byly videt zmeny, mozna i driv, uz presne nevim. Kazdopadne se zvedla kondicka a take ta potreba pohybu.Ted cvicim tak 5 x tydne, pripade beham…
Ale ja dost mlsam, takze verim, ze jinym to jde rycheji, urcite hraje roli i vek…
Jinak ted je idealni doba- uz nebodou hice, bude dost zeleniny, nebude tolik grilovacek a oslav, to pujde samo!
At se dari a cviceni zdar! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková