Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojky, jak dlouho po porodu jste začaly s Jill? Jsem týdny po porodu a nejraději bych se na to už vrhla ![]()
@martina271190 Malá teď bude mít 4 měsíce, ale mezitím jsem ještě měla tu laparoskopii. Od laparoskopie to mám 2 měsíce. A jak dlouho jsi teda po porodu?
@Dobru píše:
@Šmoulice No tak v těch horkách je to někdy o život.
Ani nejde o horka, ale tak nějak se mi to úplně zprotivilo.
Už jsem to ke konci cvičila úplně s odporem a jakože musím ![]()
Vypadlo mi číselko
Teď v sobotu to budou 4 týdny od porodu. Ale někde jsem četla, že na Jill je lepší si počkat pár měsíců. Ale doufám, že po 6-tineděli mi to už neublíží. ![]()
@martina271190 No tak to bych počkala kvůli toho pánevního dna. Já teda před Jill ho cvičila poctivě každý den.
Ahoj holky, dneska se mi teda vůbec nechce
Trochu jsem si přispala a jsem z toho nějaká KO ![]()
@Dobru ahoj to mame stejne vstavala jsem s malou po 8hodine a tim jak venku je šero a destivo se mi absolutne nechce, kazdopadne ted jsem skončila!!
dalsi den za sebou tak všichni šup šup
@pistamonta taky už to mám za sebou
![]()
Na to jak se mi nechtělo, tak jsem se do toho opřela co se dalo a dneska mě to i bavilo a to je 2lvl shredu ![]()
Malá i hraje na šípkovou růženku
stále spí.
@SárinkaCZ Tak kde tě máme zakladatelko, my cvičíme až se z nás kouří a ty nikde. ![]()
Holky, myslíte, že v 30days je 3level těžší než ten 1l? a nebo jsou všechny stejně „náročné“ a jen to jsou pokaždé jiné cviky?
@acimedaca Myslím, že nejhorší je 2lvl a ten 3 je podobný tomu 1. Ale detailně ti to řeknu v neděli kdy budu začínat 3lvl.
No ja jak minule zacala 2l tak to pro me bylo namáhavé ale tak ted doufam ze jak začnu zas dvojku ze pujde lip
Tak ja mam splněno
sice jsem chytla silene krece kvuli MS ale primo na konci cvičení, dneska jsem sla do toho hned jelikoz me ceka dost prace (odpoledne mame navstevy a doma to je jak po vybuchu) ![]()