Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky ![]()
Simi, tvuj manzel je fakt zlaticko, je to takove nezne a hezke
Jinak ja mam za sebou dnes druhou injekci. Vubec me to pichani neboli, je to jen takova mala jehlicka, ale uvidim, jak to bude pozdeji, az budu obtizne hledat mistecko na pichani.
Marketko a co jsi vyfasovala? Zřejmě taky kombinaci menopur, gonal
Jani je to strašně jednoduché - 2 hrnky hladké mouky, půl hrnku vody, lžičku soli a 50 g sádla (já dala přiměřeně olivového oleje). smícháš do těsta, rozdělíš na několik dílů a rozválíš na tenoulinké placky (jde to ale blbě). hodíš nasucho na pánev a „osmažíš“. Toť vše. do toho jsem udělala jen kuřecí masíčko (posolené, popepřené), nakrájela zeleninu ať si každý naservíruje sám a přidala dresing.
a tak mě napadá Market - někdo říkal, že budou rekonstruovat sál, stihneš ještě OPU???
Dobré ránko ![]()
Jak jste si užily včerejší sváteční den? V televizi bylo opět kulový, jako vždy. Tak jsem dělala prezentaci do školy, aspoň mám zase jeden počin z krku ![]()
Simi, díky za recepis, určitě vyzkouším ![]()
A jak se cítíš? Já nijak. Sem tam mě píchá v podbřišku, ale po stranách, takže se asi sem tam ozvou vaječníky, ještě po OPU. Jinak nic. Ani prsa mě nebolí. ![]()
tak zrovna jsi mi vzala slova z pusy Jani - mě teda taky píchne sem tam okolo vaječníků, prsa mě nebolí, ale bradavky strašně… A občas mě teda bolí bříško jako před MS ![]()
Simi, čoveče, mě fakt vůbec nic. Minule mě bolelo břicho až k žaludku, bolely mě prsa a teď se cítím úplně normálně.Jako by se nic nedělo. ![]()
Bože, proč se to všechno tak vleče. Už jsem ráno sondovala, jestli se vůbec někomu podařilo otěhotnět jen s morulou a naštěstí jsem našla, že ano. Budu muset začít něco dělat, nebo mi hrábne. Ruština to jistí ![]()
Holky, Adélka dneska poprvé žehlí. Mám tady Mount Everest a chlap mi nechce dovolit se na to vrhnout, tak se Adélka dobrovolně přihlásila. Jsem zvědavá, kolik toho zmákne a jak to bude vypadat ![]()
jééé to je šikulka - mě to baví žehlení…
včera jak jsem dělala ty placky tak mi bylo u sporáku horko, tak jsem raději otevřela okno - tak doufám že to bobkům nevadí.
Já se pořád kontroluju a hlídám a jsem úplně nesvá… ![]()
Simi, závidím, že tě žehlení baví. Já to z duše nenávidím
Vždycky u toho trpím ![]()
Jj, Simi, já úplně to samý. Strašně se pozoruju a hlídám. Včera večer jsem si brala Utrouš asi o hoďku pozdějc než obvykle a už jsem měla hrůzu, jestli nemohla poklesnout hladina. Jooo, je to holt náročný, hlavně na psychiku. Docela mě mrzí, že nemůžu být v práci, tam je takovej frkot, že bych neměla čas nad ničím přemýšlet. Ale zas kdyby se to nepovedlo, tak bych si vyčítala, že nejsem v klidu. Nezbyde, než to přetrpět.
tak to jsi fakt dobrá - já si utrouš beru jak to zrovna zvládnu - zásadně ne nějak přesně… teda doufám že to není chyba… nikde nebylo psané kdy - jen že 3× denně…
Třeba včera jsem vstávala až v 9 hodin - takže jsem si ho vzala až v 9, dnes zase hned 6.30 ![]()
Jo, tak vysávání je druhá domácí práce, kterou nemusím
Zlatý plovoucí podlahy. Zametání, ani vytírání mi neva ![]()
Simi, já myslím, že to nijak nevadí, u injekcí docent upozorňoval, že musí být ve stejný čas, ale u Utrouše nikdo nic neřekl. To jen já blbnu ![]()
Dokonce jsem tady pročítala diskuze a někdo psal, že má ty Utrouše jen 2 dvakrát denně.
A vůbec, jak dopadla oslava? nebo ji máte až dnes?
žádná oslava - dnes jde Alda se ségrou pařit - jsou u nás Reflexy - já nepůjdu - bude tam zakouřeno a rachot a nechci kvůli bobkům riskovat.
Zapíjení domečku má v plánu na zítra ![]()
Tyyy jo, Reflexy?
Ty já můžu. Co jsme se na ně za mlada na zábavách natančily
![]()
http://www.youtube.com/watch?… a jedééééém
Zapaříme aspoň v posteli, ne?
![]()
jani suprrrr odkaz
holky mě to nicnedělání tak strašně nebaví ![]()
dnes uvažuju nad tím, jestli je možné že OPU je bráno jako ovulace… uvažuju kdy čekat příp. MS…
Ahoj holky, zrovna jsem Vás dočetla. Byla jsem zvědavá jak se Vám daří a jak se cítíte. Mě taky občas pobolívá břicho, ale to spís jak před MS. Tak nevím, ale jinak nic, žádné příznaky. Dneska jsem byla už konečně v práci, tak doufám že mi to bude rychleji utíkat…
Dana
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.