FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17327
9.12.11 13:42

fičíš do práce?

Tak to nevíš co jsem udělala před chvilkou…¨sedla jsem si v práci, dala si nohy na protěšjí židli a zavřela očička. Po 10 minutách mě vzbudilo vlastní uchrapknutí :mrgreen:
Ale je mi líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
9.12.11 18:35

Simi, nam se nakonec prirozene oplodnily 2 vajicka, kdyz byli jen 2 bobisci,tak jsem si je vzala treti den zpet(8 bunecne obe), dnes jsem 5 den a zatim cekam, priznaky zatim zadne, boli me trosku bradavky a prsa ale to je utrogestanu, jinak nic. Myslis, ze uz muzou byt bobci zavrtani? za chvili uz budu asi nervozni :) A co ty jak ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
9.12.11 18:37

Sisi dekuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
9.12.11 19:38

Market gratulace k bobíškům v bříšku :kytka: :kytka:
To máte asi dobré spg jak jste nechali přirozeně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
9.12.11 20:14
Katka1311 píše:
Market gratulace k bobíškům v bříšku :kytka: :kytka:
To máte asi dobré spg jak jste nechali přirozeně?

Katus dekuji :) No prave, ze ani ne vetsinou tak 20mil. na mil., nedy i mene 11mil.. Ale zjistila jsem, ze kazda laborka je jina (v ruznych mel ruzne vysledky) a ze manzelovi prospiva delsi pauza - treba 4 dny. V Brne mel 82 mil./mililitr,to jsem koukala jak puk a dost pohyblivych, z toho udelali 30 mil a 99 pohyb (i kdyz ne vse progresivne). Pry by to melo stacit. Doktor nam doporucoval ICSI, ze se nemusi nic oplodnit,ale my to chteli risknout, kdyz ten spermiogram tak vysel. Manzel byl statecnejsi nez ja. Tak jsme jim verili a nakonec se nam tedy oplodnili 2. Ale i tak je to vlastne min nez 50 %, takze s ICSI je asi fakt vetsi uspesnost. Ale ja jsem stastna, ze mam u sebe 2 bobisky a prosim je, aby u me zustali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
9.12.11 20:35

Marketko já neměla žádné příznaky - ani ten 18 den po OPU - nic co by se dalo říct jako těhupříznak… takže buď v klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
10.12.11 10:54

holky :mavam: jak dlouho se prosim drzi v tele ovitrelle? Byla to 1 injekce 6500UI.dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
10.12.11 13:05

nemám tušení - já měla pregnyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
10.12.11 14:31

Simi já myslím, že je to v podstatě to samé,jen já nevím ani jak dlouho se drží Pregnyl a vzhledem k tomu, že Marky měla nižžší dávku než mi Pregnylu tak to bude ještě o něco míň, si myslim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
11.12.11 09:28

Ahoj holky :mavam: :mavam: :mavam:
Všechny Vás moc zdravím.
Simi - tobě hodně štěstí zítra na KO, určitě napiš dobré zprávy. Těším se :kytka:
Markét - moc gratuluju k Bobkům v bříšku :kytka:
Berti - obrovská gratulace k HCG :kytka:
Kačko, Sisi, Val zdravím :mavam: :mavam: :mavam:
Vůbec jsem sem teď nechodila, zařadila jsem se zpět do pracovního procesu, chodím na Zumbu, ale jsem pořád nějaká bez nálady. Od toho HCG jsem nepřečetla ani jednu knížku, nemůžu se soustředit. Do toho pitomý Vánoce, vůbec nemám Vánoční náladu, chuť nakupovat :( Kdy tohle skončí?
Kačulko, asi taky přistoupím na minimálku, zkusím to. Ty máš taky snížené AMH, můžu se zeptat, kolik máš? Mám strach, že mi minimálka nezabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
11.12.11 09:29

Simi, tobě napíšu SZ, jdu něco podělat a po O napíšu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
11.12.11 09:51

Vanilko,ahoj :mavam: ,dekuji, jsi statecna, drz se :hug:
Uz zacinam byt nervozni, jak sanky v lete. Pokud mi to nevyjde, tak taky budu mit pokazene Vanoce, pak absolvovat vsechny ty navstevy a jeste se usmivat a pak se usmivat i v praci,aby nikdo nic nepoznal. Zkusim se soustredit na neco jineho, ale jde to tezko, no musim byt optimista :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
11.12.11 18:11
Vanilka26 píše:
Ahoj holky :mavam: :mavam: :mavam:
Všechny Vás moc zdravím.
Simi - tobě hodně štěstí zítra na KO, určitě napiš dobré zprávy. Těším se :kytka:
Markét - moc gratuluju k Bobkům v bříšku :kytka:
Berti - obrovská gratulace k HCG :kytka:
Kačko, Sisi, Val zdravím :mavam: :mavam: :mavam:
Vůbec jsem sem teď nechodila, zařadila jsem se zpět do pracovního procesu, chodím na Zumbu, ale jsem pořád nějaká bez nálady. Od toho HCG jsem nepřečetla ani jednu knížku, nemůžu se soustředit. Do toho pitomý Vánoce, vůbec nemám Vánoční náladu, chuť nakupovat :( Kdy tohle skončí?
Kačulko, asi taky přistoupím na minimálku, zkusím to. Ty máš taky snížené AMH, můžu se zeptat, kolik máš? Mám strach, že mi minimálka nezabere.

Ahojky,ani se ti moc nedivím že nemáš náladu.jsme na tom stéjně.Dva týdny po revizi.. a..nálada žádná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
11.12.11 20:38

Holky to mě moc mrzí :hug: :hug: :hug: držte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
12.12.11 11:44

Simčo vše nej k svátku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.