Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kači, mě právě Fostimon vůbec nezabral ![]()
Ale doufám, že teď aspoň budou kvalitní vajucha, když už jich nebude moc. Strašně jsem chtěla mít něco na zamražení.
Jani víš co jsem říkala - že když nám to nevyjde tak zkusím v lednu, únoru minimálku… nepůjdu do dalšího IVF - určitě ne hned takhle brzy.
Simi, minimálku bych asi taky zkusila. Ale každopádně teď doufám a asi se dám i na modlení, aby nám to vyšlo teď
Oběma ![]()
jani taky se chystám kukat ![]()
jo a nějak si tě nedokážu představit s 13 letou dcerou ![]()
Vanilka26 píše:
Simi, minimálku bych asi taky zkusila. Ale každopádně teď doufám a asi se dám i na modlení, aby nám to vyšlo teďOběma
snad to vyjde - a na modlení jsem se jako ateista dala už taky
![]()
Jani ale jak jsem koukala do podpisku tak bych neměla mít poslední IVF - první IVF jsi měla bez ET takže se ti nepočítal do všech cyklů…
máš nárok na 1 IVF bez ET, a pak ještě dlaší 3 plné IVF… a pokud ti nedávali 2 embryjka tak po novém roce 4
nebo se pletu???
Holky mezi IVF by měli být aspoň 3 měsíce pauza
.
Mě minimálka plně vyhovuje co se týče hormonů,cítím se lépe.
Je fakt že Michnová raději tlačí do IVF ale rozhodnutí je stejně na nás.
Simi a ty nad čím uvažuješ když budeš těhul i s Jančou. ![]()
Kači uvidíme jak to celé dopadne.
Bylo by to krásné, ale uvidíme
holky netušíte náhodou jestli můžu ibalgin, algifen nebo něco podobného? - ráno mi křuplo za krkem, šíleně to bolí, nemůžu se pořádně ani pohnout
a do Olmiku se nemůžu dovolat
Simi Ibalgin radši né, četla jsem, že i při plánování početí může způsobit potraty.
ahoj holky ![]()
Simi, koukni do internetove lekarny: http://www.docsimon.cz/…o-i-trimestr
kdyz pouzijes neco z toho, tak by to nemelo snad skodit, kdyz to muzou i tehotne.
Jinak gratuluji vsem k vajickam a at pekne rostou
Market díky moc - už jsem zobla ibalgin - snad už to bude lepší a ráno příp. zavolám do Olmiku a zeptám se…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.