Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já myslim, že to moc hrotíš, znám pár lidí co maj předkus/zákus, je to jen estetika.
Navíc, pokud by to tebe/dítě trápilo, jde to operovat, bradu domodelovat a čelist případně předsunout.
Prosím tě, neboj se. Moje dcera na ultrazvuku,, nevypadala jinak,,. Kolikrát jsem se lekla co to tam vyfotil
a co v sobě vůbec nosím, ale fakt. Nepřeháním. Narodila se mi překrásná dcera a uplně v pořádku. Třeba tady, doktor připravil UTZ a sám se leknul
protože na něho hned takhle vybafla ![]()
Tak koukej, třeba tady. A na z 3D má 1 fotku a taky tam má dcerka bradičku,, zapadlou, malou. A přitom ji má uplně normální
Pro svůj klid a větší jistotu bych šla jinam a zaplatila si 3D. Držím pesti. Mala bude určitě zdravé a krasne miminko. ![]()
@crazymisha nejsem žádný odborník, ale koukala jsem na ty fotky (hlavně tu druhou) a zašla bych ještě jinam.
Jen pro tvou jistotu.
@Rachel_cz Proc myslis? Taky ti prijde, ze tam ta brada ustupuje?
@Anet 123 dekuju za utechu, snad to tak fakt bude, porad si rikam, ze na to koukali 2 doktori a rekli by mi, kdyby to melo znamenat neco vaznejsiho…
@Šijujá Na 3D se chci objednat, ted jsem 22.tt, tak bych se objednala na ten v 25.tt at to vidime lepe no. At aspon clovek vi na cem je, ale manzel me uklidnuje tim, ze tak u toho taky byl a ze nas oňba doktori ujistovali, ze to nic vazneho neznamena, ze kazdy jsme nejaky a je nakonec tam tu bradicku i videli. Tak nevim no
Podle ty fotky to vypada, ze ta brada je vzadu, ale to fakt nic neznamena, i doktori te o tom ujistovali, je jeste hromada casu, mimco poroste a tak bude mit mensi bradicku, vzdyt to nicemu nevadi
u nas v rodine jsou zas obrovsky brady a velky nosy a jako u holek to neni zadna krasa
jsme jak slet carodejnic
a stejne s tim nic nenadelas
treba mate s manzelem maly brady
urcite bude vse ok ![]()
Holky dekuju za vase reakce, budu doufat, ze bude nakonec vse v poradku a duverovat odbornikum. Pristi tyden ve 23.tt jdu na kontrolu na gyndu, tak se jeste zeptam meho dr, co si o tom mysli a jestli mam jit pripadne jeste na nejake vysetreni.
Ale rikam si, ze nic horsiho, nez mala brada to nebude, ta doroste az bude mala na svete. A testy na vyvojove vady nam vysly v poradku, rozstep take rekla dr ze urcite nevidi, tak to musi byt v poradku a holt to bude mala bradicka nase…
@crazymisha Já si myslím, že tam má hodně našpulenou pusinku. Moje dcerka to tak dělala pořád. Jestli chceš, napiš mi zprávu, pošlu ti 3D fotku, kde má taky vyšpulenou papulu a tím pádem má bradu jakoby malou a,, vzadu,,.
Holky jen pokracovani pro nekoho, koho to treba zajima. Resila jsem tu ve 20.tt ustupujici bradicku nasi male. Ted jsem 28.tt a dnes na 4D a 3D UTZ jsme se byli zase podivat na nasi princeznu a podivala se na nas i pani doktorka, ktera mi delala predtim ten screening. Pry ma mala sice mensi bradicku, ale neni to nic nestandartniho a nemam se vubec bat. Tak tady foto z dneska a nekde vyse v prispevku foto pro porovnani.