Fotka ze screeningu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1695
26.11.20 19:33

Já bych si pro klid duše zašla ještě někam jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
30.11.20 08:42

Já myslim, že to moc hrotíš, znám pár lidí co maj předkus/zákus, je to jen estetika.
Navíc, pokud by to tebe/dítě trápilo, jde to operovat, bradu domodelovat a čelist případně předsunout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
30.11.20 09:34

Prosím tě, neboj se. Moje dcera na ultrazvuku,, nevypadala jinak,,. Kolikrát jsem se lekla co to tam vyfotil :mrgreen: a co v sobě vůbec nosím, ale fakt. Nepřeháním. Narodila se mi překrásná dcera a uplně v pořádku. Třeba tady, doktor připravil UTZ a sám se leknul :lol: protože na něho hned takhle vybafla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
30.11.20 09:36

Tak koukej, třeba tady. A na z 3D má 1 fotku a taky tam má dcerka bradičku,, zapadlou, malou. A přitom ji má uplně normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
30.11.20 09:38

Pro svůj klid a větší jistotu bych šla jinam a zaplatila si 3D. Držím pesti. Mala bude určitě zdravé a krasne miminko. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
30.11.20 09:42

@crazymisha nejsem žádný odborník, ale koukala jsem na ty fotky (hlavně tu druhou) a zašla bych ještě jinam.
Jen pro tvou jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
30.11.20 13:04

@Rachel_cz Proc myslis? Taky ti prijde, ze tam ta brada ustupuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
30.11.20 13:07

@Anet 123 dekuju za utechu, snad to tak fakt bude, porad si rikam, ze na to koukali 2 doktori a rekli by mi, kdyby to melo znamenat neco vaznejsiho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
30.11.20 13:10

@Šijujá Na 3D se chci objednat, ted jsem 22.tt, tak bych se objednala na ten v 25.tt at to vidime lepe no. At aspon clovek vi na cem je, ale manzel me uklidnuje tim, ze tak u toho taky byl a ze nas oňba doktori ujistovali, ze to nic vazneho neznamena, ze kazdy jsme nejaky a je nakonec tam tu bradicku i videli. Tak nevim no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
30.11.20 13:20

Podle ty fotky to vypada, ze ta brada je vzadu, ale to fakt nic neznamena, i doktori te o tom ujistovali, je jeste hromada casu, mimco poroste a tak bude mit mensi bradicku, vzdyt to nicemu nevadi :-) u nas v rodine jsou zas obrovsky brady a velky nosy a jako u holek to neni zadna krasa :roll: jsme jak slet carodejnic :mrgreen: a stejne s tim nic nenadelas :nevim: treba mate s manzelem maly brady :) urcite bude vse ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
30.11.20 15:43

@crazymisha jo, ale jak říkám, nejsem žádný odborník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
30.11.20 16:00

Holky dekuju za vase reakce, budu doufat, ze bude nakonec vse v poradku a duverovat odbornikum. Pristi tyden ve 23.tt jdu na kontrolu na gyndu, tak se jeste zeptam meho dr, co si o tom mysli a jestli mam jit pripadne jeste na nejake vysetreni.
Ale rikam si, ze nic horsiho, nez mala brada to nebude, ta doroste az bude mala na svete. A testy na vyvojove vady nam vysly v poradku, rozstep take rekla dr ze urcite nevidi, tak to musi byt v poradku a holt to bude mala bradicka nase…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
1.12.20 08:50

@crazymisha Já si myslím, že tam má hodně našpulenou pusinku. Moje dcerka to tak dělala pořád. Jestli chceš, napiš mi zprávu, pošlu ti 3D fotku, kde má taky vyšpulenou papulu a tím pádem má bradu jakoby malou a,, vzadu,,.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
14.1.21 17:03

Holky jen pokracovani pro nekoho, koho to treba zajima. Resila jsem tu ve 20.tt ustupujici bradicku nasi male. Ted jsem 28.tt a dnes na 4D a 3D UTZ jsme se byli zase podivat na nasi princeznu a podivala se na nas i pani doktorka, ktera mi delala predtim ten screening. Pry ma mala sice mensi bradicku, ale neni to nic nestandartniho a nemam se vubec bat. Tak tady foto z dneska a nekde vyse v prispevku foto pro porovnani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.1.21 17:51

@crazymisha no vidíš, super. Krásná princezna :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie