Foto UTZ 11tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.8.19 20:07

Mě doktor že začátku říkal pri kontrole jen „dobros“ a šla jsem :D později byl sdilnejsi a ukazoval kde má mrne ručičky a tak.. I tak to někdy bylo prostě na minutu a šlo se. Záleželo jak bylo v ordinaci natriskano :lol:
Jinak naše mimčo se předcházelo o 5 dní než byla MS. Stejně se narodil skoro 2 týdny po termínu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
10.8.19 11:32
@moncicak123456 píše:
Mě doktor že začátku říkal pri kontrole jen „dobros“ a šla jsem :D později byl sdilnejsi a ukazoval kde má mrne ručičky a tak.. I tak to někdy bylo prostě na minutu a šlo se. Záleželo jak bylo v ordinaci natriskano :lol:
Jinak naše mimčo se předcházelo o 5 dní než byla MS. Stejně se narodil skoro 2 týdny po termínu :lol:

Takže bylo take podle utz o 5 dnů starší? :) já jsem od uživatelem tady i vycetla ze měli miminko i mladší tak jsem rada ze je o dva dny napřed to me uklidňuje :) i když vím ze ty čísla
moc neznamenají a každé miminko roste jinak..Tak doufám ze teď vyjdou genetické testy v pořádku a mimi je zdravé :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.19 17:30

@aria11 ano o 5 dnů starší, screening vyšel na jedničku a nyní máme zdravé děťátko :srdce: vždy je lepší větší než kdyby výrazně zaostaval tak nemej strach :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí