Free Line Explorer

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1456
29.3.07 21:31

Ahoj,

ja jsem kocar videla v realu a prijde mi naprosto bezvadny. Pomerne lehky, do 10 se vejde urcite, prostorny, vetsi kola… uz jsem pro nej byla definitivne rozhodnuta, ALE bohuzel, za tento typ kocaru nemuzu dat starsi dite na skejtu. Nevejde se mi hlavou pod tu spojenou rukojet :-((
takze zacinam hledat nanovo.
Ale mam tip pro tebe, Papu, pokud jsi z Prahy, kocarek muzes videt v obchode http://www.detskydum.cz Je to v Kunraticich a nebo take v Koline (stranky obchodujsou www.kocarky.cz)

ALe jeste existuje jeden a to Baby Dreams Sprint - vypada uplne stejne, ma i velmi podobne vlastnosti a podle me hezci barvy.

Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
29.3.07 21:45

Lujo, dík, já ho právě v reálu viděla, proto se o něj zajímám, protože mě dost zaujal.
Ten baby dreams sport jsem taky viděla, ale jenom na netu. Taky se mi líbí, ale potřebovala bych ho vidět v reálu.

• Citovat
  • Upravit
1456
29.3.07 21:47

jeste ja :-))
ten Baby Dreams Sprint maji vsude. Pokud jsiz Prahy nebo okoli, muzu ti napsat kde vsude jsem ho videla :-)))
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
29.3.07 21:48

Aha tak promin, koukam ze jsi z Plzne. Vsimla jsem si az ted. No tak to neporadim. Leda ze siudelate vylet do Phy. :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
29.3.07 22:16

to si určitě uděláme, takže kde?

• Citovat
  • Upravit
1456
29.3.07 22:27

Jestli si ho koupis, budu ti ho zavidet :-D

Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
12.4.07 15:01

Čau holky, konečně jsem se taky dokopala odpovědět na tu otázku co se týče skladnosti. Bohužel fotečku nemám, ale vzhledem k tomu, že to nejsou golfky, ale sporťák, tak zase tak úplně malej není. Je z něj klasická palcka, která je asi o půlku lehčí a tenčí než byla ta naše trojkombinace :D to jsem vám to moc nepřiblížila, co? :? bohužel nemám metr - nevim kam se poděl :oops: ale skoro všude u popisu uvádějí i míry složeného kočárku tak stačí mít trošku přestavivosti. No a nejlepší je nechat si to všechno ukázat na prodejně a není co řešit :wink: Tak nevim, tentokrát jsem vám asi moc neporadila, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
12.4.07 15:02

Jo Papu, už máš vybráno? Jak ses nakonec rozhodla, nebo stále ještě hledáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
13.4.07 07:48

Jo, ještě nemám, teda asi to bude ten explorer, ale chceme se ještě na nějaký jet podívat do Prahy. Tak uvidíme, dám pak vědět.
No o půlku menší placka než z kombinace se mi líbí :D :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
17.4.07 20:00

Ahojky ,

tenhle kocar mi doporucila kamaradka tak jsem na nej dnes koukala na netu ale taky bych ho chtela videt v realu tak urcite mrknu nekam v Praze.Nejvic jsem spolehala na For Kids tam byvaji kocarky nejlevnejsi tak uvidim.Kazdopadne jste mi hodne pomohly takze timto diky!

• Citovat
  • Upravit
4419
22.4.07 10:47

Holky, viděl někdo tenhle kočárek v reálu nebo má ho už někdo doma?????? Mám na něj pifku, ale nemám se jet na něj kam podívat. Kdo ho má, napiště o něm více. Jak má vysokou rukojeť, protože manža je vyšší a tak. Fakt se mi děsně líbí. na netu jsem ho našla dokonce za necelé 3.000 Kč, což je slušná cena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
22.4.07 13:55

Fakt ho doma nikdo nemá?? Opravdu nemám možnost jet se na něj někam podívat. Viděl ho někdo v obchodě??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
22.4.07 23:01

Packo,viděla jsem ho v obchodě, líbil se nám. Kde jsi ho viděla za 3000???

Mám pár dní na to, abych vytipovala kočárky - tenhle + ten Baby dreams a jeli se na ně podívat a nějaký vybrali. Free line se mi dost zamlouval, jen mi vadila ta barevná kombinace…u nás by připadal v úvahu ten šedý, ale hlavně kvůli té barvě se chci podívat ještě po jiných.

• Citovat
  • Upravit
4419
23.4.07 08:54

Ahoj Papu, viděla jsem ho na netu za 2.990 Kč a na jiném za 3.090 Kč. To víš, tak dlouho jsem hledala nejnižší cenu, až jsem našla :wink: .

Ten Baby Dreams mě taky zaujal, jsou snad naprosto stejný. Ale mě u toho Exploreru láká to přední madlo, kde se můžou dát sušenky apod. A barva se mi líbí ta červená, jen jsem ji neviděla naživo, tak netuším, jestli moc „neřve“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
23.4.07 08:58

Packo, pošli mi prosím SZ, kdy jsi je našla takhle levně, díky.

Ta červená je pěkná, akorát my máme teď červenou kombinaci. Nevěděli jsem, co budeme mít a vzali jsme „neutrální“ červenou…stejně každý říká, jestli máme holku…Tak bych radši něco jinýho.

A ten baby dreams chci vidět na živo, jelikož freeline jde opravdu sklopit téměř do roviny, tak by mě zajímalo jestli i ten baby dreams. A ještě se dělá free line buggy, ten má přehazovací rukojeť. ale dvě kg navíc :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4