Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky, zaregistrovala jsem se v nextdirect.com pro svoje soukromé nákupy pro malou, něco i pro mě. přišel mi email
Thank you for registering with Next.
Shop the latest collections for Women, Men & Children today.
http://www.nextdirect.com
The next time you use Next, you will be able to sign in using your email address and your given password.
Yours sincerely,
Next
http://www.nextdirect.com
Please do not reply to this email. If you have an enquiry you can call us on +44 116 284 7948. (Lines Are Open: 8am – 9pm Monday to Friday only.).
NXDSTDDIS
no a asi jsem blbá, ale prostě mi nejde nakoupit. Když dám nějakou věc do košíku tak mi to automaticky přejde na titulní stránku nextdirectu-select country a smolík… když to zkusím přes norm. next.co.uk tak když dám něco do košíku tak to jde, ale jakmile přejdu k pokladně a dám tam podle jejich pokynů svůj email a heslo tak mi to napíše, že to nejde - Sign-in error.
Email i heslo dávám správné…
kurňik chápete to?
díky
a není možné, že mají vy systému zpoždění pokud jde o aktivaci? občas to bývá, že se ty účty aktivují až třeba druhý den… jinak to spíš vypadá na problém na jejich straně. a ještě bych zkusila, jestli dáváš správně heslo. může být problém se záměnou nuly a písmene „O“ a nebo Y a Z, protože mají jinou klávesnici.
je tam napsáno jen že dkují za registraci ![]()
zadáváš anglickou adresu?
Nemohla jsi třeba zadat špatné heslo?
Kamčo a co to znamená? jako že mi přijde ještě nějaký email s číslem zákazníka nebo tak něco?
záměrně jsem nedávala do hesla y a z a O aby se to nepletlo…
vůbec je to divný, jsem na to chtěla „vyzrát“ že si udělám druhý účet na jiný email jestli není chyba prostě nějak v té registraci - a vůbec mi to nevzalo číslo mobilního telefonu…
mají to nějaký moc komplikovaný - pro nevyspalé zmatené čerstvé matky to není moc ideální - ale soudím dle sebe, asi jsem fakt natvrdlá
já nevím, ale je určitě možné si soukromě nakoupit? já myslím, že právě proto prodávají mamči na mmb, že nelze zaslat na jinou než anglickou adresu.
navíc normálně na www.next.co.uk si zadáš věci do košíku a akorát to právě nejde objednat do Čech. tak jestli třeba tohle není podobné, to je asi americká adresa ne?
Kdepak do čr lze také normálně objednat,ale je to tak drahé že se to nevyplatí ![]()
Ahoj , mě to tedy normálně zafungovalo - i s tím kodem na slevu , co v NEXTU rozdávali…
Akorát je pravda , že jsem objednávala tak 3 dny po registraci - já se pro změnu zasekla na placení , neměla jsem na kartě aktivované placení po netu .
Ale po aktivaci služby na kartě klaplo i to a bylo to do týdne v ČR.
kitty25 - no tak mají tam „českou“ verzi stránek - s přepočtem na koruny a když jsem vyplňovala registraci tak s ČR nebyl problém tak předpokládám, že to normálně do Čech posílají ne?
O možnosti přes mimibazar jsem se nějak nezajímala,ale jestli to ani zítra nepůjde tak asi budu muset?
Kamčo - ale v Nextu normálně kameném mají dost prdlajs takže jsem si chtěla objednat přes web…ale soudruzi to mají fakt komplikovaný, třeba Marks and Spencer to byla rychlovka-registrace a orientace, ale ten Next…nechtít pro malou ty jejich overálky a džíny tak na to kašlu, takhle to ještě zkusím, snad nejsem tak vypatlaná
?
Ráďo a přišel ti email jako mě bez nějakého čísla zákazníka apod?
a objednáváš to přes nextdirect?
to zkusím později tedy
no placení to bude asi další věc, nejde to normálně přes IBAN přes bankovní převod?
Mišmiš já myslim že chyba je v tom že musíš nějakou tu dobu počkat ale já vozila zboží z velkoskladua tam to je jinak.Myslim že ušetříš spoustu peněz když to objednáš přes někoho přes mmb nejlépe někoho od Vás z města a vyjde ti to laciněji než s krámu a než přes internet
.To nepíšu jako bejvalá prodejkyně ale opravdu to tak je.
ahoj, tak jsi mě navnadila že se taky snažím zaregistrovat ale mě ti prozměnu nechce vzí telefonní číslo, jaké si ho zadávala? nebo v jakém tvaru?, díky
Nezkoušela jsem to, ale nemají to v přepočtu. Za toto kupované přes mmb dám 350 kč. Při stránkách nastavených na českou republiku za to dám 410 (oboje bez pošty). Takže bych taky doporučila objednat přes někoho na MMB, jsou tam holky co dováží zboží i bez placení předem ![]()
zuzka.mamka
no zkoušela jsem všelicos, ale zabralo až úplně normální tvar např
603458952
ale pak jsem zkoušela registraci znova na jiný email a nešel mi ani tento tvar
Díky za ten tip s mimibazarem, nevěděla jsem že to tak funguje
podívám se na to
Mišmiš, žádné číslo zákazníka ti nepřijde , přihlašuješ se pomocí tvého mailu a hesla. Platit lze pouze kartou.Objednávám přes nextdirect.
A holky mají pravdu - přes MMb to vyjde líp, nemít tu slevenku , tak mě to ani nenapadne.Jediné ,co bylo super , že to bylo brzo tady (přes MMB je to trochu na delší lokte) .
A zkoušela sis dávat požadované věci do košíku? Oni totiž často spoustu věcí nemají …nebo mají, ale jen v některých velikostech…
Ráďo zkoušela, když dám dát do košíku tak mi to hodí na titulní stránku nextdirectu.
Když objednám přes next.co.uk tak dám do košíku ale nezpalatím páč mi nejde se přihlásit
asi na to kašlu když je ještě problém s placením-taky bych musela nějak aktivovat tu kartu.
najdu někoho přes mimibazar-koukám na to v rychlosti a do 30.9. by to tu mělo být
teď na to koukám víc obsáhle-to je hrozných lidí co to asi dováží, že?
je ještě nějaký podobný obchod podobný jako next kde mají věci pro miminka a normální e-shop?
díky moc