Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mišmiš právě že s Nextem je potíž, že to neposílají na jinou, než anglickou adresu. Teď to prý nějak změnili, ale dají se údajně kupovat jen věci ze straších kolekcí a dost draze.
Proto právě na tom holky z MMB tak vydělávají ![]()
AnastazieB píše:
Mišmiš právě že s Nextem je potíž, že to neposílají na jinou, než anglickou adresu. Teď to prý nějak změnili, ale dají se údajně kupovat jen věci ze straších kolekcí a dost draze.
Proto právě na tom holky z MMB tak vydělávají
Jojo kéž by tohle byla pravda:-).Bohužel se na tom teda moc vydělat nedá.Vem si že na každé libře máš po odečtení všech poplatku 1-2kč a pak co toho musíš prodat aby ta práce což je fakt práce vše objednávat,zadávat tisíce kodu,pak balit stovky balíčků
a ještě k tomu dohadovat se s tim co nezaplatí včas atd…Jo je to pár kaček navíc,ale pokud to děláš milionářem se nestaneš.
Škoda.já do toho šla s cílem že si vydělám dost peněz
ale realita byla jiná,bohužel ![]()
Ahoj holky, já mám z next.co.uk dvě zkušenosti - poprvé jsem objednávala na jaře a přišlo mi vše v pořádku, do dvou týdnů byl balík doma. Pak jsem objednávala znovu v červnu a objednávku mi potvrdili, i platba byla přijata, ale za asi týden mi přišel mail, že objednávku ruší (internal policy - nebyl tam jiný důvod než tento) a peníze mi přišly zpět na účet…Od té doby se nemůžu ke svému účtu přihlásit, pořád mi to háže error a nová registrace nejde dokončit kvůli opakujícím se errors..No škoda, asi to fakt nějak stopli, ani to poštovné nebylo drahé - 120kč…Tak zkusím mimibazar…
Kamča.dalmatinka píše:
n mmb ti to dobrej dovozce přiveze za 36 libru a do týdne.
Jo, to potvrzuju, nakupuju tak pravidelně, navíc jsem měla mikinu k reklamaci (dírka cca 1cm) a dostala jsem za ni zpět peníze od prodejce na mmb, nemusela jsem to vyřizovat sama, což jsem dost ocenila.
Eviah, od koho prosím NEXT na mmb nakupuješ? Dík za tip, je tam těch prodejců víc, klidně napiš i SZ. Moc děkuji za doporučení ![]()
holky tak nemám čas ani náladu to nějak dlouze řešit ještě s platební kartou.....taky prosím o kontakt na nějakého solidního prodejce. Na mimibazaru je jich opravdu hodně.
Díky
Brala jsem od více prodejců, ale pravidelně s kamoškama bereme od ID 35679: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Dobrý den,
můžete mi prosím někdo poradit, jak zadat tvar telefon. čísla při registraci na Nextu?? Ať zadávám jak zadávám, tak mi to hlásí špatný tvar čísla.
Dávám +420…420…004200..
@Honey83 píše:
Dobrý den,
můžete mi prosím někdo poradit, jak zadat tvar telefon. čísla při registraci na Nextu?? Ať zadávám jak zadávám, tak mi to hlásí špatný tvar čísla.Dávám +420…420…004200..
Dávám 0420 myslím.
@Honey83 píše:
@tinkerbelll
taky mám…a valid number.![]()
Tak to nevím ![]()
Chtěla jsem něco objednat v Nextu, ale ani se mi nepodařilo přihlásit. Už půl dne mi to hlásí „Pardon, došlo k chybě“.
Když dám něco vyhledat bez přihlášení, tak taky. ![]()
Funguje vám někomu eshop?
Díky.