Funguje vám NEXT e-shop?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13766
13.9.10 18:17

Mišmiš právě že s Nextem je potíž, že to neposílají na jinou, než anglickou adresu. Teď to prý nějak změnili, ale dají se údajně kupovat jen věci ze straších kolekcí a dost draze.
Proto právě na tom holky z MMB tak vydělávají :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.9.10 18:21

n mmb ti to dobrej dovozce přiveze za 36 libru a do týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.9.10 18:33
AnastazieB píše:
Mišmiš právě že s Nextem je potíž, že to neposílají na jinou, než anglickou adresu. Teď to prý nějak změnili, ale dají se údajně kupovat jen věci ze straších kolekcí a dost draze.
Proto právě na tom holky z MMB tak vydělávají :wink:

Jojo kéž by tohle byla pravda:-).Bohužel se na tom teda moc vydělat nedá.Vem si že na každé libře máš po odečtení všech poplatku 1-2kč a pak co toho musíš prodat aby ta práce což je fakt práce vše objednávat,zadávat tisíce kodu,pak balit stovky balíčků :-? a ještě k tomu dohadovat se s tim co nezaplatí včas atd…Jo je to pár kaček navíc,ale pokud to děláš milionářem se nestaneš. :nevim: Škoda.já do toho šla s cílem že si vydělám dost peněz :lol: ale realita byla jiná,bohužel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
13.9.10 18:44

Ahoj holky, já mám z next.co.uk dvě zkušenosti - poprvé jsem objednávala na jaře a přišlo mi vše v pořádku, do dvou týdnů byl balík doma. Pak jsem objednávala znovu v červnu a objednávku mi potvrdili, i platba byla přijata, ale za asi týden mi přišel mail, že objednávku ruší (internal policy - nebyl tam jiný důvod než tento) a peníze mi přišly zpět na účet…Od té doby se nemůžu ke svému účtu přihlásit, pořád mi to háže error a nová registrace nejde dokončit kvůli opakujícím se errors..No škoda, asi to fakt nějak stopli, ani to poštovné nebylo drahé - 120kč…Tak zkusím mimibazar…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
13.9.10 19:00
Kamča.dalmatinka píše:
n mmb ti to dobrej dovozce přiveze za 36 libru a do týdne.

Jo, to potvrzuju, nakupuju tak pravidelně, navíc jsem měla mikinu k reklamaci (dírka cca 1cm) a dostala jsem za ni zpět peníze od prodejce na mmb, nemusela jsem to vyřizovat sama, což jsem dost ocenila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
14.9.10 15:19

Eviah, od koho prosím NEXT na mmb nakupuješ? Dík za tip, je tam těch prodejců víc, klidně napiš i SZ. Moc děkuji za doporučení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
14.9.10 16:56

holky tak nemám čas ani náladu to nějak dlouze řešit ještě s platební kartou.....taky prosím o kontakt na nějakého solidního prodejce. Na mimibazaru je jich opravdu hodně.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
14.9.10 19:02

Brala jsem od více prodejců, ale pravidelně s kamoškama bereme od ID 35679: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3605
19.11.14 12:28

Dobrý den,
můžete mi prosím někdo poradit, jak zadat tvar telefon. čísla při registraci na Nextu?? Ať zadávám jak zadávám, tak mi to hlásí špatný tvar čísla. :think: Dávám +420…420…004200..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
19.11.14 13:00
@Honey83 píše:
Dobrý den,
můžete mi prosím někdo poradit, jak zadat tvar telefon. čísla při registraci na Nextu?? Ať zadávám jak zadávám, tak mi to hlásí špatný tvar čísla. :think: Dávám +420…420…004200..

Dávám 0420 myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3605
19.11.14 13:16

@tinkerbelll
taky mám…a valid number. :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
19.11.14 13:38
@Honey83 píše:
@tinkerbelll
taky mám…a valid number. :zed: :roll:

Tak to nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11864
24.8.22 21:35

Chtěla jsem něco objednat v Nextu, ale ani se mi nepodařilo přihlásit. Už půl dne mi to hlásí „Pardon, došlo k chybě“.
Když dám něco vyhledat bez přihlášení, tak taky. :?

Funguje vám někomu eshop?

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák