Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, nevím nevím, lenovo nám s ním nekomunikovalo. Až Samsung, teď jsem stáhla tu aplikaci furby boom do telefonu, samsungu, normálně z toho obchodu, co má android, aplikace furby boom, a naskenovala jsme tam toho našeho furbyho a už to běží. tady podle toho videa nám to šlo. Ale lenovo to nenaskenovalo, jensamsung, jinou značku doma nemáme, tak nevím, jak jiné značky.https://www.youtube.com/watch?v=R0NZ0okahiY
Prosím jak se krmi mobilem
Mám tu aplikaci, ale kdys furbymu vyberu jídlo tak se nic nestane. ![]()
@terinka4444 přidávám se k těm, co mají od vánoc fárbíky. My máme 2 a zatím to děcka baví
@evea vybereš jídlo a pošle s ho furbymu a on hláska nebo pije
Ten telefom musí být tak na 10cmod furbyho. U nás na to děti kašlou, ale já mám novou lásku
zpíváme si spolu ![]()
@terinka4444 píše:
Ten telefom musí být tak na 10cmod furbyho. U nás na to děti kašlou, ale já mám novou láskuzpíváme si spolu
Jak si spolu zpíváte? Jako s Furbym? Je ten Boom fakt o tolik lepší než ten obyč? Toho obyčejného jednoho máme
Já obyč neznám, my máme jen boom. No zpíváme mu, on na to tančí a taky svou hatmatilkou zpívá.
@terinka4444 píše:
Já obyč neznám, my máme jen boom. No zpíváme mu, on na to tančí a taky svou hatmatilkou zpívá.
Já ho chci ![]()
V Makru ve výprodeji je teď za 1400
jo a to jsem k němu koupila furblings, takové malé mimino a oni spolu komunikují, no jo, je sladký
zaujal mě a tříleťačku, osmileťačku nechal chladnou ![]()
No já ho vydražila z Anglie za dvě stovky i s poštou
jinak stojí 800 a to nic nedělá, jen má na hlavě tlačítko, to se zmáčkne, on buď pláče nebo mluví nebo se směje a furby ho konejší, zpívá mu, povídá mu…prostě na něj reaguje. Taky se naskenuje do tabletu jako vajíčko a líhne se. Každopádně za 800 tedy nestojí ani omylem.
Mám dotaz, co všechno umí furblings, pokud nemá furbyho. A co umi s aplikací pro furby?