Furolin po styku pravidelně

4100
12.9.20 07:56

Furolin po styku pravidelně

Ahoj holky, máre některá zkušenost s braním Furolinu dlouhodobě po styku jako prevence zánětu močových cest? Mám za sebou jodně zánětů (vždy atb) a od ledna beru po styku tabletu a dobrý. Večer sex, tableta, spát (vychází to 1-2× týdně). Co ale když se poštěstí 1× za rok a budu mít sex ráno i večer? Mám si tbl vzít do hodiny po styku. Vzaly byste jen ráno a doufaly, že bude působit ještě i přes večerní sex, nebo byste vzaly po ranním i večerním styku (2tbl za den), nebo jen po večerním? To je věda :think: lékaři teď nezavolám, ani jsem nemyslela, že by k tomu došlo.. :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2653
12.9.20 07:58

Ne, resila bych to uplne jinak. To chces navzdy brat atb? Zkus akupunkturu a byliny na miru. Timto si totalne odrovnas zdravi. Muj nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
12.9.20 08:04

@kalie mám to teď jako léčbu, protože jsem loni září, říjen, listopad i prosinec vždy dostala zánět a na to ATB. Aby k tomu nedocházelo, dostala jsem tuto udržovací léčbu. Beru spoustu přírodních věcí od lichořeřišnice, přes diocel po cordyceps, brusinky, manosu atd atd. Ještě urovaxom.. manžel byl vyšetřen. Já na uro, mykoplazmata, chlamidie, nic. Stěry z močové trubice ok. Já prostě nevím. Samozřejmě vím, že to není ideální, ale pro mě lepší než co měsíc ATB po baleních..
Akupunkturu jsem zkoušela jednou na páteř a vůbec nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
12.9.20 08:24

Chodíš pravidelně po sexu hned curat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
12.9.20 08:27

Taky jsem si prosla serii zanetu s atb, moje zjisteni je bohuzel jednotnacny: cim vic atb, tim min k zanetu staci. Takze v teto dobe jsem napr. nemohla ani bosa stoupnout na zem, nemohla hsem zmoknout v lete, protoze vzdy nasledoval zanet. Je treba ted maximalne dbat na prevenci, takze tadny sex treba mesic dva, beprichladit, brat ty byliny, hidne pit cistou vodu, omezit cukr. Akupunktura je ucinna, ale kdyz uz mas za sebou takovou historii, tak to zas neni zazrak, ktery zabere okamzite. Ja tehdy chodila snad dva roky. Jako zanet jsem uz nemela roky a pomohlo mi vyse uvedene. Nerikam, ze bemam nikdy, ale he to vylizene jednou za par let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
12.9.20 08:43

Znama taky trpela na caste zanety mociveho mechyre. Vyzkousela kdeco… Nakonec vysledovala, ze na ni funguje: po sexu se hned dojit vycurat, osprchovat a pouzit Furolin. Sex maji pry jen 2× mesicne. Brat Furolin trvale treba obden by asi nebylo dlouhodobe udrzitelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
12.9.20 08:47

@dana.dv no 1× (kdyz se zadaří tak 2× :) )tydne ho beru plus pauza na menzes, takže počítám max 5× do měsíce. Jen nevím jestli si ho màm teď ráno vzít, nebo kdyžtak až večer..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
12.9.20 08:50

@Kolarkaa Nejsem lekar, asi bych si ho vzala, at se nic nerozjede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
12.9.20 08:51

@SussieS jj před i po a pak sprcha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
12.9.20 09:07

Vzhledem k tomu, že Furolin se klasicky bere po 6ti hodinách, tudíš ten jeho účiněk není nijak dlouhý, vzala bych si ho ráno znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
12.9.20 09:49

Léčila jsem se kdysi 2 roky s chronickým zánětem močového mechýře. Pomohla nakonec až imunologická léčba, brala jsem 3 měsíce Uro-vaxom a byl klid. Už jen jednou za pár let ojedinělá epizoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
12.9.20 11:13

@bartsch no ten beru taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2294
12.9.20 13:41

Furolin se bere různě. Á 6, 8, 12 i 24 hod. Někdy i dlouhodobě 1 tableta denně po dobu několika měsíců, aby se mohla dohojit sliznice a záněty se neopakovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
12.9.20 14:13

@Okta právě, proto nevím, jestlo brát ráno i večer, když je sex i ráno a večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.1.22 22:31

Ahoj, můžu se zeptat, jak dopadla tvá situace? Prožívám teď to stejné. S partnerem jsme dlouho spolu a najednou se u mě vyskytly hrozně časté záněty močových cest. Po sexu musím brát furolin a někdy je mi z něj i trochu špatně. Samozřejmě musím hned do sprchy a na záchod, takže nějaké spontánní milování je dávno zapomenuto.. (je mi 21 let). Do budoucna bych to chtěla přeléčit ale doktor mi řekl, že to zřejmě nepůjde. Urovaxom jsem taky brala (zatím nevím jestli účinkoval, brala jsem ho zároveň s furolinem) a teď mám s partnerem vyzkoušet Sumamed. Díky za každý poznatek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí