37. týden těhotenství - Furt zvracím

40
4.1.17 04:22

furt zvracim

Od 2hodin rano jsem uz 6 zvracela, mala je kvuli tomu agresivny, mate stim zkusenosti abych nejela do porodky a oni si neklepali na celo scim tam jezdim. :,( jsem prvorodicka a jsem ve 37tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21783
4.1.17 04:39

Zkusenost nemam, asi bych si na tvem miste do porodnice zavolala a domluvila se co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
4.1.17 05:54

Zavolat, zeptat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
4.1.17 06:02

Jestli je nějaká změna v pohybech, na co nejsi zvyklá, tak klidně jeď. Člověk nikdy neví.

• Citovat
  • Upravit
40
4.1.17 06:03

Tak tet tam s pritelem pojedem nevolala jsem stejne by mi rekli at radci prijdu, zvraceni stale pokracuje jen co se napiju tak do 10 minut to jde ven. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
4.1.17 06:08
@JuMiVi píše:
Tak tet tam s pritelem pojedem nevolala jsem stejne by mi rekli at radci prijdu, zvraceni stale pokracuje jen co se napiju tak do 10 minut to jde ven. :(

Jojo, radši jeďte. Jestli neudržíš ani pití, tak bys taky mohla být za chvíli dehydratovaná. Nestane se nic horšího, než že by tě poslali domů :hug:

• Citovat
  • Upravit
9935
4.1.17 07:44
@JuMiVi píše:
Tak tet tam s pritelem pojedem nevolala jsem stejne by mi rekli at radci prijdu, zvraceni stale pokracuje jen co se napiju tak do 10 minut to jde ven. :(

Dej pak vědět jak jsi dopadla, držím palce (a pamatuj, raději 10krát zbytečně, než jednou něco zanedbat) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
4.1.17 08:59

@Kotatko03 tak sem tu skejsla hodinu na monitoru a az pak mi pichli do zily leky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí