Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Od 2hodin rano jsem uz 6 zvracela, mala je kvuli tomu agresivny, mate stim zkusenosti abych nejela do porodky a oni si neklepali na celo scim tam jezdim.
jsem prvorodicka a jsem ve 37tt
Zkusenost nemam, asi bych si na tvem miste do porodnice zavolala a domluvila se co a jak.
Jestli je nějaká změna v pohybech, na co nejsi zvyklá, tak klidně jeď. Člověk nikdy neví.
Tak tet tam s pritelem pojedem nevolala jsem stejne by mi rekli at radci prijdu, zvraceni stale pokracuje jen co se napiju tak do 10 minut to jde ven. ![]()
@JuMiVi píše:
Tak tet tam s pritelem pojedem nevolala jsem stejne by mi rekli at radci prijdu, zvraceni stale pokracuje jen co se napiju tak do 10 minut to jde ven.
Jojo, radši jeďte. Jestli neudržíš ani pití, tak bys taky mohla být za chvíli dehydratovaná. Nestane se nic horšího, než že by tě poslali domů ![]()
@JuMiVi píše:
Tak tet tam s pritelem pojedem nevolala jsem stejne by mi rekli at radci prijdu, zvraceni stale pokracuje jen co se napiju tak do 10 minut to jde ven.
Dej pak vědět jak jsi dopadla, držím palce (a pamatuj, raději 10krát zbytečně, než jednou něco zanedbat) ![]()
@Kotatko03 tak sem tu skejsla hodinu na monitoru a az pak mi pichli do zily leky