GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2736
19.10.12 20:33

@TerkaBaterka zítra držím palce a dej určitě vědět. :palec:
No teprve doma v klidu mmi to dochází. Že stačilo málo a mohla jsem být pěkně dolámaná. Nebo kdybych spadla na kostrč. Fuj ani nedomýšlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
19.10.12 20:34

@Janikula jinak jsem v pořádku. :pankac: Ale je to teda zase zážitek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
19.10.12 20:36
@Danny001 píše:
@Janikula jinak jsem v pořádku. :pankac: Ale je to teda zase zážitek :mrgreen:

no to ti věřím, jako bychom toho měly málo, že ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
19.10.12 20:41

@Danny001 Určitě vám vědět dám :) Tak se hlavně opatruj, at jsi na KET jako rybička. :)
@Janikula Držím palce aby bylo hcg v pondělí na 0 a vy jste se mohli za 2 týdny snažit ;) Máme to ted všechny blízko u sebe, tak se to musí povést.. přece přání se plní o Vánocích a tak bychom mohli mít miminka v bříšku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
19.10.12 21:00

@Janikula zase bude líp. Jdu se odvalit do postele. Papa a hezký víkend :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
19.10.12 21:45

Holky mám prosbu. Tátovi se udělal pásový opar, dnes byl u doktora a zítra jede ještě někam na detailnější vyšetření. Nevíte náhodou, zda je nějaké riziko, když bych s ním přišla do styku? Jen vím, že prý, ten kdo neprodělal neštovice, tak by je mohl dostat. Ty já měla jako malá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
19.10.12 21:53

@lillan jukni na net např. http://www.prirodnilekarna.cz/…z_002_4.aspx?…
Já bych se teda snažila tatínkovi vyhnout dokud nebude zdráv, neriskovala bych :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
19.10.12 21:54

Jinak kamarádka byla u svého gyn. a prý by se měla vyhýbat savu a taky třeba natírání čehokoli barvou, že prý to v těle zůstává 3 měsíce…nevím, neslyšely jste o tom, co mohou tyhle chemikálie způsobit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
19.10.12 22:04

@Janikula Díky za typ. No, popravdě to asi tak udělám, raději nebudu riskovat.
Po ET mi taky v G. říkali, že se mám vyvarovat barev a chemikálií. Prý údajně by mohlo být dítě postižené, ale nevím, co je na tom pravdy.
Já zrovna včera lila trošku sava perex na tričko do vody, neboť jsme ho omylem lehce obarvila. Ale snažila jsem se u toho nedýchat, takže snad se toho tolik nestalo. Ale jinak se snažím nepřicházet s žádnými smrady (barvy, chemikálie) do styku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
avifa 1
19.10.12 22:52

No jasan taky jsem o tom cetla ze do tretiho mesice si urcite davat pozor na vsechny chemikalie a barvy.Ale treba ke kadernici nebo na umele nehty si zajit muzes. A pri vytirani dat do vody treba jenom jar a hodne vetrat :roll:

• Citovat
  • Upravit
97
20.10.12 09:30

@lillan Ahoj lil s tím pásovím oparem bych si dala pozor já si myslím že je to i infekční záležitost tak bych se držela zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
20.10.12 09:35

Ahoj holky tak mám od včerejšího poledne dvě prďolky u sebe tak doufám že se jim u mě líbí a krásně se zavrtají aspon jeden. myslím na vás držte se, :hug: další se nerozjeli tak nemáme ani zmrzlíky. @Danny001 Tak dany mě rozesmálo co se ti stalo ale koukej se dát do pořádku ať jsi ok. hlavně aby tě zadek moc nebolel. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
20.10.12 09:58

Dobré ránko holkky, přeji Vám všem krásný víkend.
jsem ráda, že jsem vás svoji veselou historkou trochu odreagovala. Zadek už mi fialový a docela to bolí. Ale žádná hrůza to není :mrgreen:
@Beník2 Moc ti gratuluji k embryjkům. Takže- psychická, pohoda, hladit bříško a veř jim. Držím palce :hug:
@lillan Také bych k tatínkovi nedoporučovala chodit. Každý opar je infekční. A o barvách jsem taky slyšela. Jen to asi neplatí u kadeřnice. Moje kadeřnice pracovala až do 6 měsíce a doktorka jí nic nezakazovala.Ta troška sava na triko určitě nevadí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
20.10.12 10:32

@Danny001 Dávej na sebe pozor a už žádné bláznění, ať se ve zdraví dožiješ KETu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
20.10.12 10:35

@Beník2 Ahoj, moc držím palečky, ať se jim u tebe líbí a pěkně se zavrtají. Já už začínám mít cukání na první testování, ale dřív jak v pondělí to stejnak nebude, neboť nemám u sebe TT. Ale budu se snažit vydržet co nejdýl. Stále bez sebevětších příznaků, jen občasné píchnutí, ale nich hrozného.
Taťkovi se opravdu budu snažit vyhybat, nechci nic riskovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.