Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tak kontrolu u Mokré si ještě zopakuju v pondělí. Dnes 11DC mám jeden 13,4mm folikul a pár menších. Takže snad už v pondělí se rozhodně, kdy to IUI provedem. Ovšem bylo mi řečeno, že se může růst folíků zastavit a nebude z toho nic. Tak uvidíme.. začínám počítat s každou variantou. Ale když jsme to s manželem počítali, rostou asi tak jak mají, protože ve čtvrtek měli o 0,4mm méně a je to dva dny od poslední KO. Tak počítáme středa nebo čtvrtek by mohlo IUI proběhnout.
@Beník2 Taky držím palce, aby se prďolkové zavrtali a bylo vše v pořádku.
@lillan Jsem zvědavá, co nám budeš po neděli hlásit. Moc držím palce.
@Beník2 gratuluju k prďolkům, tak ať se držej a pustí se tě až tak za 9 měsíců
![]()
@TerkaBaterka tak to je super
, jen tak dál, ať folíci hezky ještě pěkně povyrostou ![]()
@stosikova Ahojik dnes jsem začla špinit zatím jen trochu, ale mám strach…volala jsem mokre a třa mi řekla ležet a nic nedělat tak to dodržuju břicho mě nebolí a tak se chci zeptat jhestli jsi třeba taky nešpinila je to spíš takový růžový výtok ale jsem z toho smutná ![]()
@makyt nebuď smutná, ale chápu tvůj strach. Jestli to je jen růžové špinění, tak to je v pohodě, ale opravdu ležet, max na wc a pro jídlo a žádnou činnost. Tak se drž, ať jste s prďolkama ok ![]()
To bude dobry makyt;) to se prdolove poradne zavrtavaj! Ja ze zacatku taky spinila, ale hned takovy tmavsi, pak sem i krvacela, takze jednodenni hospitalizace, vypadla ze me srazenina krve, uz sem myslela, ze je konec, v nem. mi rekli, ze vidi jen jedno srdicko, druhy den pri propousteni najednou byla srdicka dve:) v nem mi nedokazali rict z ceho je to krvaceni. Na kontrole v gennetu mi pak mokra nasla hematom, ktery se nastesti vstrebal! Moje dr mi nasadila ascorutin, uzivala sem dost dlouho utrogestan. Poctive sem lezela, dokud spineni neustopilo. Lehce se to rika, ale neco sem se nabrecela!!! Jak vidis s holcickama spejem ke konci, za par tydnu rodim. Takze lezet, nic nedelat a myslet na prcky;) mas utrogestan nebo uzivas neco?
Jeste me napadlo makyt, neni cas tve dalsi menstruace? To taky nekdy byva spineni, jak je telo poblaznene
@stosikova Dnes jsem celý den ležela a špinění zatím ustalo, užívám utrogestan 3× deně 2.Jinak já právě bych to v tuhle dobu měla asi dostat měla jsem takové jen narůžovělé, to víš volala jsem radši mudr.jsem v klidu jen kdybych začla krvácet tak musím do špitálu aby se na mě podívali a když špinění bude pokračovat tak v pondělí k mokré. Ale břicho mě nebolí, tak snad to bude dobrý
Děkuju moc za podporu jsem ráda že otom něco víš že si to taky měla a hlavně jsem ráda že ti to dobře vše dopadlo. dvě holčičky to je nádhera
Děkuju moc za radu a ještě se zeptám ten ascorutin ti nasadili kvůli tomu krvácení?
@Janikula už to ustalo ležím celý den, tak snad to bude dobré
děkuju
@makyt tak to je dobře
, ale klidový režim bych raději ještě dodržovala, prostě se hlídat a nepřepínat se
Je to jen na pár týdnů/měsíců ![]()
Jj kvuli tomu. Ascorutin je myslim volne prodejny. Je to druch vitaminu c, tolik pak nepraskaj zilky. Kdyz sem byla mala tak sem ho zobala furt, casto sem krvacela z nosu. Tak parada jestli to ustalo, ale chce to setrit se dal;)
@Janikula taky mě to dnes vyděsilo že ležím a vstávám pouze na wc akorád zítra musím jet k našim na otočku ale to se jen vezu autem to bych mohla zvládnou tak já jdu zase pokračovat v tom ležení ![]()
@stosikova A bereš nějaké vitamíny v těhotenství mě zatím nikdo nic neřekl ![]()
@stosikova Aco jinak ty cítíš se dobře s dvojčátky??já zatím nemám žádné příznaky akorád mi nedělá dobře spánek na zádech asi jak se to napíná to břicho při tom tak mě bolí vždy tak musím spát jen na boku ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.