GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1807
22.10.12 19:04

@TerkaBaterka Já to pořád přisuzuju těm hormonům, že tělo vysilují, tak proto mám pořád hlad. Ale pokud by to byl jeden z prvních příznaků, tak by to bylo super. Však už se to brzo dozvím.

Ještě mám jednu otázku. Jak je to s botama na podpadku v těhotenství? Vadí nebo nevadí podpadky? Nemluvím o 10 cm jehlách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
22.10.12 19:05

@lillan mě nohy reflexně nemasíruje. Každá má koukám jiný metody :) Hlavně aby nám to pomohlo. Tak pokud už máš testík doma, tak tě budou svrbět ruce a dlouho to nevydržíš - do zítřejšího rána :P
Při stimulaci jsem vůbec nemohla jíst, proto jsem pila ty Nutridrinky a pak když jsem otěhotněla tak jsem dokonce za tu chvilku stačila zhubnout, ale už jsem to začínala mít tak, že jsem dostávala hlad a musela jsem každou hodinu strčit něco do pusy aby mi nebylo špatně. A další stádium už jsem nestačila zažít. Ale každá to má jinak. Takže ono podle příznaků nejde soudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
22.10.12 19:10

@TerkaBaterka Mojžíšovku doporučují dělat tak 6 měsíců. Já jsem jí začala cvičit na konci července s tím, že mi zakázala otěhotnět na 3 měsíce, protože jak uvolňuje kostrč přes konečník, tak by tím prý mohla vyvolat potrat. Teˇuž mám prý pánev uvolněnou. Ale je tovždy na dohodě a já to cvičím i kvůli zádům. Klidně to zkusit můžeš a uvidíš co ti poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
22.10.12 19:11

@Danny001 Tak já díky tomu že jsem neměla MS, tak se mnou nemohla provádět to rovnání kostrče přes konečník. Tak proto mi zvolila tuto metodu a sama říkala, že s ní má lepší výsledky. Tak uvidíme. Ještě tam mám jít na 2 procedury, ale to mi říkala, že mi bude masírovat jen místa, tak lehce na uvolnění, aby mě nebolely záda a tak. Nic drastického.
No uvidíme. Mám doma celkem 3 testy, takže do soboty můžu zkoušet :-). To já pila ty nutridrinky a k tomu jsem normálně jedla. Ale ted jím ještě víc. Ale fakt to spíš přisuzuju těm hormonům. Prý těhu příznaky přichází až když je pupeční šňura, dřív ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
22.10.12 19:18

@lillan jééé to bych si taky vybrala raději jinou metodu než tu kostrč. Ale třeba už to nebudu muset nikdy podstoupit.Chce to jen otěhotnět :D
Mě bylo poprvý divně asi v tom 6 tt, tam jsem začala poctovat, že musím něco sníst každou hodinu jinak mi je divně od žaludku. Koupila jsem si i ty těhotenský lízátka, ale v 7 tt byl ten potrat, takže nevím jak by to bylo dál.
Moc ti přeji aby jsi na testu ty // našla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
22.10.12 19:21

@Danny001 Aspoň někdy je výhoda nemít MS :-) Je pravda, že ta reflexní masáž je moc příjemná. Zpočátku, když s ní začínala, tak jsem měla pánev pěkně zablokovanou a když jsem u ní byla naposled před OPU, tak jsem vůbec nic necítila, bolest byla pryč.
Určitě ne, věřím, že ti to tentokrát vyjde.
Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
22.10.12 20:51

@stosikova ahoj dnes jsem byla u dr. mokré. protože jsem opět začla špinit a pak i trochu vodnatě krvácet…viděla jsem miminka na ultrazvuku obě odpovídají velikostně tak jak mají a hlavní je že jsou v děloze mysleli jsme si aby nebyly mimodělohu jinak na srdíčko to je ještě brzy takže ty by měli být toho pátého. dostala jsem ten ascorutin nabo jak se to píše celý den jsem ležela a krvácení zatím ustalo. Akorád když jsem přišla domů tak ze mě vypadl kousek sražené krve, ale břicho mě nebolelo už jsem nekrvácela tak snad se nic nestalo..Takže pokud tomu rozumím nabrala si 18 kilo? tak to je krásný to víš že to půjde po porodu dolů samo.tak to je fajn že to není pravidlem že to musí být císař. Když ty si ležela ten jeden den v nemocnici jak si poznala že tam máš jet? já jen abych něco nezanedbala..ale musím opravdu poctivě ležet říkala mokrá že víc pro to udělat nemůžu..A ještě máš termín den po vánocích koukám tak to je super dárek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
22.10.12 20:52

@Danny001 To je krásný to už je za pár :D držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
22.10.12 21:12

@makyt A bolelo Tě i břicho nebo si jen špinila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
22.10.12 21:48

@makyt parada, ze prdolkove jsou pekne tam kde maji byt, pateho na tebe myslim, srdicka urcite budou;) s prvnim spinenim sem byla u moji dr, to byly dve dutinky, pak ta nemocnice a pri posledni kontrole v gennetu dve srdicka:) ja mela sileny krece v brise a dost sem krvacela a k tomu ta srazenina… Takze sem nevahala a jela. Jestli uz to ustalo, tak bud v klidu, hezky odpocivej a zadnej stres! Jj termin mam 25.12, ale holky ocekavam o neco driv, prece jen dvojcatka se rodi kolem 36tt nebo 37tt, navic me od vcera tak divne poboliva bricho, jestli poslicci ci co. Uvidim co mi rekne dr. ve stredu v poradne. Prece jen bych chtela, aspon ty ctyri tydny vydrzet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
23.10.12 08:14

Dobré ranko, @makyt hezky odpočívej a bude to dobrý a 5 na tebe budu myslet ;) Já si dneska teda koupím test a zítra se uvidí i když podle mě škoda utrácní za test :? Zítra ráno Vám napíši ortel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
23.10.12 08:18

@vamp81 Jůů tak to se budeme moc těšit :) Musí to vyjít! Prolom tu smůlu a at se všem jen a jen daří :)
@Danny001 Už si zjištuju nějaké informace o tom léčiteli. Nevím jestli jsou to jen drby, ale údajně vyléčil páry, kterým doktoři řekli, že jsou neplodní! Tak uvidíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
23.10.12 09:39

@TerkaBaterka tak to mi kdyžtak pak řekni o něm info, já na to taky věřím, že kdyby to nebylo daleko tak by jsme zajeli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
23.10.12 10:12

@vamp81 Mělo by to být někde v okolí MB. Sama jsem zvědavá, zda se k němu vůbec dostanu. Má prý širokou klientelu. Dám vědět. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
23.10.12 11:00

@TerkaBaterka tak to by bylo ok, děkuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.