Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lillan
No super, že ses ozvala, díky. Já beru Medrol od Mokré od začátku stimulace takže od července. V Imunu mi doporučovala Prednison, ale u Mokré jsem od té doby nebyla tak uvidím co mi na to řekne. Bereš také jednu tabletku ráno jako já? S tím kondomem to mi povídej, už to takhle praktikujeme od května!! Jen občas přítel vyškemrá ale já má strašně velkou akergicku reakci, takže se mu to povedlo jen asi 2× bez ochrany!
Pamatuješ jakou si měla hodnotu té alergie? Já co jsem tam tak četla tak by ta hodnota něla být tuším od 0-20 a já ji mám 70! Jak ty? Teď mám čerstvě zprůchodněné vejcovody tak zkusíme přirozeně… Také ti řekla, že neví jestli ta alergie zmizí úplně nebo zůstane?.
@Mončina Bohuzel si hodnotu nepamatuji ale urcite tak vysokou jako mas ty urcite nemam. Napisu ti to zitra kolik mi namerili.My to poctive dodrzovali takze si myslim ze mi ty hodnoty klesly.Ja zobu 2 tablety denne. Uvidime za par dni jak to vypada ![]()
@lillan
No ně se to od května snížilo z nějakých 160 jednotek takže si mylím že to je úspěch. Jak dlouho vy dodržujete chráněné milování? To zní tak divně ![]()
@TerkaBaterka Ty jsi mladá a pokud máš šanci na IUI, tak to je rozhodně lepší. A hlavně už se ti touhle cestou jednou zadařilo. Do IVF se dá jít pak kdykoliv. KOukala jsem teď do zprávy a slznici jsem dnes měla 6,7 mm. ![]()
@Mončina Teda, ty jsi měla mega dávku protilátek. Já to měla jen lehce zvýšený, ale přesně ti to napíšu zítra, dnes nejsem doma. No, od návštěvy v Imunologii a ta byla na začátku července. Takže od té doby.
@Danny001 To je krásný, tak moc držím palce, ať vše dobře dopadne a budeš další čekatelka na // ![]()
@Danny001 Já si to taky říkám, že do IVF můžeme jít pak kdykoliv. Ale určitě chci ještě pár IUI podstoupit a uvidíme. ![]()
Věříš na léčitele?
@TerkaBaterka Ahoj, mrzí mě, že tě dnes doktorka nepotěšila. Ale určitě brzo přijde ten správný čas. Třeba zaberou ty dávky injekcí co budeš mít. Moc držím palce ať brzo slyšíš jen samé pozitivní zprávy. ![]()
@TerkaBaterka Ještě mě napadla mojžíšovka. Fyzioterapeutka ti tu sliznici taky může připravit - vylepšit. Aspoň mě se vždycky ptala, zda vím, jak to s ním mám, zda je lepší. Bohužel já nikdy velikost nevěděla.
@TerkaBaterka je to boj, ale vyplácej si všechny pokusy IUI na pojišťovnu co jdou. A to by v tom byl
aby se to jednou nepovedlo. S léčiteli zkušenost nemám, ale jezdila jsem s mamkou k čínskému lékaři a ten mamce pomohl. Takže nic neodsuzuju a pokud bych do toho šla tak bych tomu věřila. Chceš jít k léčiteli?
@lillan děkuji
A Mojžíškovka je taky na sliznici? To ani nevím. A jak zvládáš to čekání ty?
@Danny001 No, mě se na ní fyziot. ptala, tak asi ano. Zřejmě ji ovlivňuje tou reflexní masáží nohou. No zvládám, ale dnes už jsem si koupila Mamatest, takže brzo asi už testnu ![]()
Jinak jsem se chtěla zeptat, taky jste měli během braní všech těch hormonů zvýšenou chuť k jídlu? Já, i když se navečeřím, tak než jdu spát, tak mám zase hlad, a to mám každý večer. A o nafouknutým břichu ani nemluvím ![]()
@lillan Já jsem měla tekrát příšerný hlad když jsem byla těhu po tom IUI
Tak jsi asi na dobré cestě. Čím to tenkrát bylo nevím, ale jedla jsem jak nezjednaná ![]()
@Danny001 Jednoho léčitele mi doporučovala segra, ale já nějak nevím.. o Mojžíšovce jsem četla, ale prý je to na dlouho. No uvidíme…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.