Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jančakecalka tak ti na pátek držím palce jako hrom
Třeba se potkáme na krvi a nebo v té porodnici ![]()
@Danny001 Jé to by bylo super se potkat až v tý porodnici spíš-nebo aspon na ultrazvuku mimísků ![]()
@Danny001 píše:
Ahoj holky,
tak jsem byla ráno v Gennetu na KO, sliznice je prý připravená a pokud se emryjka správně rozmrazí, tak KET bude v pondělí 29.10
paráda, gratuluju
![]()
Já dnes byla nakonec na revizi, samo se to nevyčistilo, tak se tomu muselo pomoct. Hcg nešlo dolů jak by mělo ![]()
@Danny001 píše:![]()
Pamatuji si ty červený pruhy, protože mám ráda červenou. A vracela jsi se myslím ještě ze spoda zpátky nahoru. Takže jsi tam byla 2×.Ale už bych tě asi nepoznala
Já jsem byla ta starší a seděla jsem blíž ke dveřím Mokrý. No to vědět, tak jsme mohly pokecat
Chi chi no jo tak uz o sobe vime. Ja jsem hned metelila dolu na recepci pro leky a uplne jsem zapomnela nahore pockat na sestricku von mi taky Petr nic nerekl. Tak priste ![]()
Dobré ranko, tak sama jak jsem předpokládala negativní
Takže prostě IVF to jistí ![]()
Dobré ránko všem ![]()
@vamp81 to mě mrzí, že je tt engativní.
A kdy půjdeš na IVF?
@Janikula Ahoj Jani, děkuju. To mě moc mrzí, že jsi nakonec na tu revizi musela
A jak se cítíš?
@Danny001 15.11. jedeme na konzulatci a asi i rovnou pro léky
v prosinci mají prý omezený provoz, tak uvidíme zda bude IVF do vánoc
@vamp81 To uteče jako voda i když pro mě se to asi potáhne. Zrovna budu mít to čekací 14 denní období po KET. Tak ať ti to vyjde co nejdříve a třeba si dáš // pod stromeček ![]()
@avifa 1 píše:
Chi chi no jo tak uz o sobe vime. Ja jsem hned metelila dolu na recepci pro leky a uplne jsem zapomnela nahore pockat na sestricku von mi taky Petr nic nerekl. Tak priste
Ahoj červenej proužku
K sestřičkám máš jít po vyšetření vždycky oni si tě zapíšou že tě mají vyřízenou. A znovu ti všechno zopakují co ti říkal Mudr. Já asi příště vlezu do čekárny a na férovku se zeptám kdo tam je z diskuze z emimina
![]()
@Danny001 Ahojky, já to taky měla v tu chvíli kdy jsem seděla v čekárně udělat. Zeptat se, kdo jste tady z emimina?
ALe bála jsem se a navíc tam těch lidí bylo dost. Kdyby nás tam bylo jen pár, tak se třeba někoho nejblíž sedícího zeptám ![]()
@vamp81 Mrzí mě, že to nevyšlo. SNad do Vánoc to IVF stihnete. Já taky doufám, že IUI stihneme. ![]()
@Janikula Tak tě revize nakonec neminula, to je nemilé.
Jaký je u vás tedy postup. Taky chtějí abys dodržela 6-nedělí a pak počkat 2 MS?
@TerkaBaterka příště domluvíme nějaký poznávací znamení
Ale jak píšeš bylo tam moc lidí a tak mi bylo blbí se na někoho culit. ![]()
@Danny001 Ale s tím poznávacím znamením to není špatný nápad
Tak se příště domluvíme.
Včera večer, ale fakt ař pozdě večer, nebyla jsem celé odpolko doma, jsem si dělala ovu test. Tak zatím slabá druhá čárka.
Uvidíme co objevím dnes a jak to bude pokračovat. ![]()
@makyt píše:
@Pajule1 jen špinila břicho mě nebolí spíš jen tahá ale to se přispůsobuje prý děloha jinak že by mě bolelo přímo to fakt ne.
A jak moc jsi špinila? Abych věděla jestli mám nebo nemám plašit.
Ahojky,
@Danny001 jsem docela v pohodě, břicho mě bolelo ještě v nemocnici včera, ale teď to jen tak chvílemi cítím, takže ani prášek na bolest jsem si nebrala. Už začínám být za exota, kterýho nebolí nic ani při mimoděložním (mudr to tam vyprávěla sestřičce), myslím, že si mě už hlídá jako „extra zajímavý případ pro vědeckou práci“
Kdy ty jdeš na ten KET, určitě jsi to tu psala, ještě jsem nestihla nic dočíst a pořád ty stránky všude jen přibývají
Já abych mohla pořádně držet palce a pěsti ![]()
@TerkaBaterka no my zatím žádný postup nemáme, moje ošetřující z car je pryč (asi dovča), takže se chystám jí o všem napsat mejlík, ale osobně teda čekat žádný 2 ms nebudu…zejm. vzhledem k věku. Výsledky z testů budou kdoví kdy, když na imuno mi na genet. konzultaci doporučení včera nedala, prý až jestli to bude chtít moje ošetřující…no to bych se nemusela taky dočkat v mém věku.
Stejně mi říkali, že bych otěhotněla i přirozeně, spíš jde o ten problém udržení miminka po 5.tt ![]()
A jak ty pokračuješ?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.