Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@makyt taky si říkám, že holčičky rychle rostou a místa už moc není. je možný, žě mě zlobí ty srůsty a endometrioza, musim se zítra na všechno pozeptat. dneska bych řekla, že břicho bolí trochu míň, hodně polehávám a hlavně to počasí venku ničemu nepřidá
začli sme až po tom velkém ultrazvuku ve dvacátém týdnu, většinu věcí už mám, od kočárku (to bylo asi nejhorší ho sehnat, který by se mi líbil a ještě byl úzky, ptz v panelaku se nemuzu roztahovat), přes postýlky a oblečení, ještě očekávám každým dnem monitory dechu. Potřebuju dokoupit kosmetiku asi si pomalu začnu balit do porodnice ![]()
@avifa 1 píše:
No ty máš paměť jooo mám delší vlnitý vlasy a měla jsem ty červený pruhy a ještě jsem spalaA ty jsi seděla blíž ke dveřím paní Mokré nebo dál. Díky ve čtvrtek dám vědět jaká byla úrodička
Teda holky já vždycky když jsem objednaná tak tam většinou nikdo není
,mám na Vás smůlu ![]()
@Danny001 Ahoj,tak ty Větnamky s větnamcem jsem tam viděla taky, když jsem čekala u doktorky Mokré včera-měla jsem na sobě tyrkysový prohovaný tričko a světlefialovou bundu ![]()
@Jančakecalka
to snad není možný. Tam jsme snad byli všichni odsud z té diskuze. Ale tebe si teda nevybavuju. A kde jsi seděla?:pankac:
@vamp81 máš ÁČKO
Příště musíš s náma držet basu a nebo ještě líp. Sejdeme se v porodnici ![]()
@Danny001 Jo jo, s folíkama byla doktorka Mokrá spokojená, prý je mám ukázkové, tak jsem moc ráda. V pátek jedu na iui. Prý mi to bude dělat nějakej doktor, že Mokrá má dovču. Nevíte někdo, co je to za doktora a jestli je příjemnej?
@Jančakecalka to bude doktor Petr, to je primář. Ten mi dělal taky OPU a byla jsem u něj 2 na UTZ. Je taky skvělej, takovej děsně pozitivní. Akorát hrozně rychle mluvil
myslím, že je jedno jestli tam chytneš Mokrou nebo Petra, oba jsou výborný. ![]()
@Danny001 Tak jsem vypila během chvilky tři sklenice vody a bylo líp. Teď už je mi zase krásně, pohodově. Už jsem doma, nohy nahoře a odpočívám. Jo, vzpomněla jsem si, že včera po vpichu mi dost tekla krev, takže s největší pravděpodobností to byla žilka a dnes se to pěkně vybarvilo. Myslím, že velikost je stejná. Tak to věřím, ty jsou na tom s modřinou mnohem hůř ![]()
@Danny001 Seděla jsem přímo u dveří u doktorky Mokré na tom modrém křesílku. Je možný, že jsem přišla a ty už jsi tam nebyla, protože ty Větnamci akorád vyšli za chvíli od Mokré a chvíli čekali a pak šli do sesterny vedle Ordinace Mokré a když vyšli, tak mě Mokrá zavolala a to těsně předtím přišli nějací lidé s holčičkou malou, nějaká paní s minisukní, jinak už tam nikdo nebyl. ![]()
Já mám holky ten mamatest, tak se uvidí zítra ráno
Ještě takový dotaz, zkoušíte test ráno než si dáte utrouš?
@Jančakecalka tak to jsme se asi minuly. Já jsem odcházela když vietnamčíci ještě čekali na vyšetření. A seděla jsi na místě kde jsem před tím seděla já ![]()
@vamp81 držím palce na ránní testík
Testovala jsem před zavedením Utrouše. Je to asi jedno, ale pro ten pocit, že nic nevyklouzne ![]()
@Danny001 Hm,tak to asi jo, to jsme se minuly, neva, no. V pátek jdu naiui, tak se možná už neuvidíme, pokud se to povede. Tobě držím taky pěsti ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
díky