GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
avifa 1
23.10.12 13:44
@vamp81 píše:
držím palce ;)

díky :lol:

• Citovat
  • Upravit
152
23.10.12 13:51

@makyt taky si říkám, že holčičky rychle rostou a místa už moc není. je možný, žě mě zlobí ty srůsty a endometrioza, musim se zítra na všechno pozeptat. dneska bych řekla, že břicho bolí trochu míň, hodně polehávám a hlavně to počasí venku ničemu nepřidá :( začli sme až po tom velkém ultrazvuku ve dvacátém týdnu, většinu věcí už mám, od kočárku (to bylo asi nejhorší ho sehnat, který by se mi líbil a ještě byl úzky, ptz v panelaku se nemuzu roztahovat), přes postýlky a oblečení, ještě očekávám každým dnem monitory dechu. Potřebuju dokoupit kosmetiku asi si pomalu začnu balit do porodnice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
23.10.12 13:51
@avifa 1 píše:
No ty máš paměť jooo mám delší vlnitý vlasy a měla jsem ty červený pruhy a ještě jsem spala :lol: A ty jsi seděla blíž ke dveřím paní Mokré nebo dál. Díky ve čtvrtek dám vědět jaká byla úrodička :dance:
:mrgreen: :mrgreen: Pamatuji si ty červený pruhy, protože mám ráda červenou. A vracela jsi se myslím ještě ze spoda zpátky nahoru. Takže jsi tam byla 2×.Ale už bych tě asi nepoznala :lol:
Já jsem byla ta starší a seděla jsem blíž ke dveřím Mokrý. No to vědět, tak jsme mohly pokecat :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
23.10.12 14:44

Teda holky já vždycky když jsem objednaná tak tam většinou nikdo není :cert:,mám na Vás smůlu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
23.10.12 14:48

@Danny001 Ahoj,tak ty Větnamky s větnamcem jsem tam viděla taky, když jsem čekala u doktorky Mokré včera-měla jsem na sobě tyrkysový prohovaný tričko a světlefialovou bundu :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2736
23.10.12 14:50

@Jančakecalka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to snad není možný. Tam jsme snad byli všichni odsud z té diskuze. Ale tebe si teda nevybavuju. A kde jsi seděla?:pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
23.10.12 14:51

@vamp81 máš ÁČKO :P Příště musíš s náma držet basu a nebo ještě líp. Sejdeme se v porodnici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
23.10.12 14:55

@Danny001 Jo jo, s folíkama byla doktorka Mokrá spokojená, prý je mám ukázkové, tak jsem moc ráda. V pátek jedu na iui. Prý mi to bude dělat nějakej doktor, že Mokrá má dovču. Nevíte někdo, co je to za doktora a jestli je příjemnej?

• Citovat
  • Upravit
2736
23.10.12 15:03

@Jančakecalka to bude doktor Petr, to je primář. Ten mi dělal taky OPU a byla jsem u něj 2 na UTZ. Je taky skvělej, takovej děsně pozitivní. Akorát hrozně rychle mluvil :lol: myslím, že je jedno jestli tam chytneš Mokrou nebo Petra, oba jsou výborný. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
23.10.12 16:29

@Danny001 Tak jsem vypila během chvilky tři sklenice vody a bylo líp. Teď už je mi zase krásně, pohodově. Už jsem doma, nohy nahoře a odpočívám. Jo, vzpomněla jsem si, že včera po vpichu mi dost tekla krev, takže s největší pravděpodobností to byla žilka a dnes se to pěkně vybarvilo. Myslím, že velikost je stejná. Tak to věřím, ty jsou na tom s modřinou mnohem hůř :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
23.10.12 17:16

@Danny001 Seděla jsem přímo u dveří u doktorky Mokré na tom modrém křesílku. Je možný, že jsem přišla a ty už jsi tam nebyla, protože ty Větnamci akorád vyšli za chvíli od Mokré a chvíli čekali a pak šli do sesterny vedle Ordinace Mokré a když vyšli, tak mě Mokrá zavolala a to těsně předtím přišli nějací lidé s holčičkou malou, nějaká paní s minisukní, jinak už tam nikdo nebyl. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
946
23.10.12 18:28

Já mám holky ten mamatest, tak se uvidí zítra ráno ;) Ještě takový dotaz, zkoušíte test ráno než si dáte utrouš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
23.10.12 20:33

@Jančakecalka tak to jsme se asi minuly. Já jsem odcházela když vietnamčíci ještě čekali na vyšetření. A seděla jsi na místě kde jsem před tím seděla já :D
@vamp81 držím palce na ránní testík ;) Testovala jsem před zavedením Utrouše. Je to asi jedno, ale pro ten pocit, že nic nevyklouzne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
23.10.12 20:34

@vamp81 Tak držím mooooc palečky :hug:

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
23.10.12 20:36

@Danny001 Hm,tak to asi jo, to jsme se minuly, neva, no. V pátek jdu naiui, tak se možná už neuvidíme, pokud se to povede. Tobě držím taky pěsti :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.