GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3308
23.10.12 11:03

Holky užíváte někdo Femigard? Je to nějaká bylinná směs a měla by pomoct s otěhotněním! Já se snad dám na alternativní léčbu! :D Ted si o tom čtu. Někomu to pomohlo srovnat cyklus a i otěhotnět, někomu to naopak cyklus rozhodilo.. tak nevím.. jestli mám zkusit všechno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
avifa 1
23.10.12 11:15

Ahoj holky taky jsem vás tam v pondělí viděla. Seděly jste 2 blondýnky na gaučíku u paní Mokré já tam přišla dýl, bylo tam strašne moc lidí, tak jsem přemýšlela, že si sednu mezi vás :D Nakonec bylo místo přímo u dveří u Petra šla jsem na ulz a řekla jsem, že mi je jedno ke komu půjdu a on mě hned zavolal. Před 2 dny jsem byla u Mokré a folíci se jí zdály asi menší to bylo 11DC ale předepsala mi dalších 8 ampulek Merionalu. Pak jsem šla za 2 dny k Petrovi to bylo v pondělí a když jsem mu říkala že se Mokré nelíbily folíci, tak řekl, že mi nechtěla předepisovat jak jí zná další léky. Že je rád že jim dala čas do pondělí, moc tomu nerozumím to už v 11DC se dá poznat jak na tom folíci jsou? Řekl že jsem rozkvetla jak jarní louka :lol: mám jich 8, ale jestli jsou všude vajíčka to je otázka :nevim: tak jsem dostala poslední dávku 8 ampulek Merionalu další 3000,– a na další den Ovitrelle ten si píchnu dneska no a ve čtvrtek na odběr. Jsem z toho zmatená reakce Mokré nic moc a Petr byl spokojený, doufám, že tam nešlo jen o ty léky, které si už samozřejmě platím :nevim: Jinak všem držím palečky tento týden je toho hodně nestíhám to pročítat natož si pamatovat kdo co a jak :lol:

• Citovat
  • Upravit
946
23.10.12 11:58
@avifa 1 píše:
Ahoj holky taky jsem vás tam v pondělí viděla. Seděly jste 2 blondýnky na gaučíku u paní Mokré já tam přišla dýl, bylo tam strašne moc lidí, tak jsem přemýšlela, že si sednu mezi vás :D Nakonec bylo místo přímo u dveří u Petra šla jsem na ulz a řekla jsem, že mi je jedno ke komu půjdu a on mě hned zavolal. Před 2 dny jsem byla u Mokré a folíci se jí zdály asi menší to bylo 11DC ale předepsala mi dalších 8 ampulek Merionalu. Pak jsem šla za 2 dny k Petrovi to bylo v pondělí a když jsem mu říkala že se Mokré nelíbily folíci, tak řekl, že mi nechtěla předepisovat jak jí zná další léky. Že je rád že jim dala čas do pondělí, moc tomu nerozumím to už v 11DC se dá poznat jak na tom folíci jsou? Řekl že jsem rozkvetla jak jarní louka :lol: mám jich 8, ale jestli jsou všude vajíčka to je otázka :nevim: tak jsem dostala poslední dávku 8 ampulek Merionalu další 3000,– a na další den Ovitrelle ten si píchnu dneska no a ve čtvrtek na odběr. Jsem z toho zmatená reakce Mokré nic moc a Petr byl spokojený, doufám, že tam nešlo jen o ty léky, které si už samozřejmě platím :nevim: Jinak všem držím palečky tento týden je toho hodně nestíhám to pročítat natož si pamatovat kdo co a jak :lol:

držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
23.10.12 12:00

@makyt to je dobře, že jsi viděla mimnka v děloze. Dopadne to dobře, hlavně odpočívej. Brzo uvidíš :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
23.10.12 12:05
@avifa 1 píše:
Ahoj holky taky jsem vás tam v pondělí viděla. Seděly jste 2 blondýnky na gaučíku u paní Mokré já tam přišla dýl, bylo tam strašne moc lidí, tak jsem přemýšlela, že si sednu mezi vás :D Nakonec bylo místo přímo u dveří u Petra šla jsem na ulz a řekla jsem, že mi je jedno ke komu půjdu a on mě hned zavolal. Před 2 dny jsem byla u Mokré a folíci se jí zdály asi menší to bylo 11DC ale předepsala mi dalších 8 ampulek Merionalu. Pak jsem šla za 2 dny k Petrovi to bylo v pondělí a když jsem mu říkala že se Mokré nelíbily folíci, tak řekl, že mi nechtěla předepisovat jak jí zná další léky. Že je rád že jim dala čas do pondělí, moc tomu nerozumím to už v 11DC se dá poznat jak na tom folíci jsou? Řekl že jsem rozkvetla jak jarní louka :lol: mám jich 8, ale jestli jsou všude vajíčka to je otázka :nevim: tak jsem dostala poslední dávku 8 ampulek Merionalu další 3000,– a na další den Ovitrelle ten si píchnu dneska no a ve čtvrtek na odběr. Jsem z toho zmatená reakce Mokré nic moc a Petr byl spokojený, doufám, že tam nešlo jen o ty léky, které si už samozřejmě platím :nevim: Jinak všem držím palečky tento týden je toho hodně nestíhám to pročítat natož si pamatovat kdo co a jak :lol:

Fááákt, no to je mazec :lol: Pátrám v paměti kdo tam seděl u dveří Petra. Pamatuju si ty 2 vietnamky s veitnamcem :mrgreen: Pak tam někdo přišel… Nemáš delší vlnitý vlasy? Pamatuju si jednu paní co měla vodorovně proužkovaný svetr s červenými pruhy. A nebo tam byla paní ve světlým svetříku, ale to už si nejsem jistá.
Tak hlavně aby bylo dost zralých vajíček :palec: I když jak už jsme tu psaly, stačí jedno, který se ujme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
23.10.12 12:06

@TerkaBaterka Ahojky, vitamíny nejím. Ale před 2 IVF jsem pila bylinkový čaje na endometriozu a na neplodnost. Zkoušej cokoliv o čem si myslíš, že ti to pomůže. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
23.10.12 12:16

Ahoj, mám dotaz. Právě jsem objevila na břiše velký fialový flek-podlitina, zřejmě jako modřina. Možná je to reakce po poslední injekci Clexane. Ale už hodinu mi je nějak šoufl, točí se mi hlava a mám jakoby třesení celého těla. Nesetkala jste se s tím některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
23.10.12 12:20

@vamp81 Neboj to klapne budu držet palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
23.10.12 12:20

@lillan Clexan je na ředění krve a dělají se po něm modřiny. To máš asi z toho. Ale špatně by ti po tom být nemělo. Zkus si lehnout, napij se. Může to být tlak a nervy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
23.10.12 12:21

@Pajule1 jen špinila břicho mě nebolí spíš jen tahá ale to se přispůsobuje prý děloha jinak že by mě bolelo přímo to fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
23.10.12 12:23

@Danny001 Právě, že se mi doposud žádná neudělala a tahle je teda mega velká. Piju pořád těch 5 litrů denně. Ale od včera mě pobolívá břicho jakoby před MS. Ležení v práci mi asi neprojde :mrgreen:. A to motání hlavy je asi z tlaku a toho čistého ovzduší venku :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
23.10.12 12:34

@stosikova Snad mi to taky vše dobře dopadne sem tam ještě zašpiním ale pořád ležím a nic nedělám musím si pořád opakovat že to dělám pro moje děti protože já na ležení moc nejsem jsem takovej hyperaktivista :lol: 6e bys měla už poslíčky???jen at tam ještě alespon chvilinku zůstanou jak říkáš aspon ještě ta 4 týdny no už se těším až ty tvoje žabičky tady uvidíme :lol: ve středu budu čekat co ti v poradně řeknou ale vše bude dobrý to se tam žabičky jen mačkají už mají čím dál tím mín místa chudinky :) kdy si začala nakupovat první věci? už máš vše zařízené pro holčičky? kdybys měla pak nějaké typy tak mi řekni já sice nakupovat ještě nehodlám abych něco nezakřikla ale už se těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
23.10.12 12:35

@stosikova Snad mi to taky vše dobře dopadne sem tam ještě zašpiním ale pořád ležím a nic nedělám musím si pořád opakovat že to dělám pro moje děti protože já na ležení moc nejsem jsem takovej hyperaktivista :lol: 6e bys měla už poslíčky???jen at tam ještě alespon chvilinku zůstanou jak říkáš aspon ještě ta 4 týdny no už se těším až ty tvoje žabičky tady uvidíme :lol: ve středu budu čekat co ti v poradně řeknou ale vše bude dobrý to se tam žabičky jen mačkají už mají čím dál tím mín místa chudinky :) kdy si začala nakupovat první věci? už máš vše zařízené pro holčičky? kdybys měla pak nějaké typy tak mi řekni já sice nakupovat ještě nehodlám abych něco nezakřikla ale už se těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
23.10.12 12:39

@lillan jo ty jsi v práci :mrgreen: aha tak tam nohy nahoru asi dát nemůžeš. To počasí je hnus a tlak lítá. Mohla jsi si napíchnout nějakou žilku. A nezvětšuje se to? To je zase dobrý, že máš zatím jen 1,já měla asi 3.
Ale nic se nevyrovná té obrovské černotě co mám na zadku z toho kanálu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
avifa 1
23.10.12 13:43
@Danny001 píše:
Fááákt, no to je mazec :lol: Pátrám v paměti kdo tam seděl u dveří Petra. Pamatuju si ty 2 vietnamky s veitnamcem :mrgreen: Pak tam někdo přišel… Nemáš delší vlnitý vlasy? Pamatuju si jednu paní co měla vodorovně proužkovaný svetr s červenými pruhy. A nebo tam byla paní ve světlým svetříku, ale to už si nejsem jistá.
Tak hlavně aby bylo dost zralých vajíček :palec: I když jak už jsme tu psaly, stačí jedno, který se ujme ;)
@Danny001 píše:
Tak hlavně aby bylo dost zralých vajíček :palec: I když jak už jsme tu psaly, stačí jedno, který se ujme ;)

No ty máš paměť jooo mám delší vlnitý vlasy a měla jsem ty červený pruhy a ještě jsem spala :lol: A ty jsi seděla blíž ke dveřím paní Mokré nebo dál. Díky ve čtvrtek dám vědět jaká byla úrodička :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.