GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
152
25.10.12 18:54

S Mokrou sme si nesedli. Na muj vkus je dost odmerena, arogantni, proste jasne, strucne a nazdar, dalsi de na radu. Po prvnim et sem jela k ni na uzv, nic nerikala a pak jen hmhm to bude mimodelozni, vidim naky utvar u vajecniku, dala mi papir a vypakovala me. Mela sem et dvou embryi, nechapala sem kam zmizelo to druhy?! Takze ihned do nemocnice a tam mimodelozni vyloucili, naka cysta po ivf ci co. Pak sem ji chytla na uzv po ket, Petr mel zrovna dovcu, jen odmerene podotkla, sem rikala, ze se to napodruhy povede, zase papir a nashle. No proste kazdymu sedi nekdo jiny, je to o lidech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
25.10.12 21:33

@stosikova No neblázni až takhle jo? to já u ní neznám ale jak píšeš každému sedí někdo jiný ale petr taky je asi v poho on je takový zvláštní docela jsme se na sále při et nasmáli:-)a jak ti dnes je? už je to lepší??já dnes celý den prospala u nás pršelo a mě trošku pobolívalo bříško, ale už mi je fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
avifa 1
25.10.12 23:27

Ahoj devcata diskuse teda jede. Krasny kocarek jste tam mely. Dnes jsem po opu 14 vajec a hlavne me cely den silene bolelo bricho a mam ho nafoukly ze vypadam na 5 mesic. Rano budou volat jak na tom vejce jsou. Curam jak koroptev takze letim na wc 8)

• Citovat
  • Upravit
3308
26.10.12 07:23

Dobré ráno holky, včera jsem si udělala další ovu testík, je to ten krajní z prava… Znovu jsme na to hupli, abychom to nepropásli, když se ty testíky tak pěkně zbarvují.. holky jak je možné že jsou 24 hodin po sobě stále tak syté? Kdy teda byla (je) ovu? Včera jsem celý den slušně cítila vaječníky, hlavně ten pravý. A taky cítím bradavky..
@Janikula Já jsem po revizi v 9tt měla hcg ještě po skoro 4 týdnech přes 130 jednotek a 7 týden po revizi asi ještě 13 jed., ale to mi řekli, že už se bere jako negativní.. na TT jsem ale ducha tehdy viděla.
avifa 1 Tak to jsi měla pěknou úrodu. Držím palce, aby se jich vyvíjelo co nejvíce, aby sis mohla vybírat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
avifa 1
26.10.12 08:30

Ahoj tak ze 14 vajec se druhy d. en oplodnila jen 3. Jsem z toho vykulena ze metodou PISCI tak malo :( Vybirat si nemuzu i kdyz mam zaplaceno 15 000 za vyber geneticky dobrych embrii. A vubec jestli to vydrzi jsou teprve druhy den kultivace. V nedeli by je meli poslat na vysetreni do Prahy kvuli genetice to ale odmitnu jsem zvedava jestli budou vracet penize :nevim:

• Citovat
  • Upravit
946
26.10.12 08:39
@avifa 1 píše:
Ahoj tak ze 14 vajec se druhy d. en oplodnila jen 3. Jsem z toho vykulena ze metodou PISCI tak malo :( Vybirat si nemuzu i kdyz mam zaplaceno 15 000 za vyber geneticky dobrych embrii. A vubec jestli to vydrzi jsou teprve druhy den kultivace. V nedeli by je meli poslat na vysetreni do Prahy kvuli genetice to ale odmitnu jsem zvedava jestli budou vracet penize :nevim:

jaj, ale neboj všechno dobře dopadne, ještě není nic starceno. Myslím na tebe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
26.10.12 09:13
@avifa 1 píše:
Ahoj tak ze 14 vajec se druhy d. en oplodnila jen 3. Jsem z toho vykulena ze metodou PISCI tak malo :( Vybirat si nemuzu i kdyz mam zaplaceno 15 000 za vyber geneticky dobrych embrii. A vubec jestli to vydrzi jsou teprve druhy den kultivace. V nedeli by je meli poslat na vysetreni do Prahy kvuli genetice to ale odmitnu jsem zvedava jestli budou vracet penize :nevim:

Ahojky, držím moc palce a budeme jim věřit že to zvládnou. :palec: A jakou metodu na výběr genetických embryí jsi chtěla? To je to PGD??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
26.10.12 09:16

@Janikula Ahojky, to vůbec netuším kdy má klesnout HCG. Koukám, že vám to sledovali. Mě po revizi tohle nikdo nekontroloval 8o
@TerkaBaterka taky ti neporadím. Pro jistotu bych to doma zkoušela teď pořád :lol: A hlavně nechápu proč ti to IUI neudělali. Zkus se pak na to znovu zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
26.10.12 09:48
@TerkaBaterka píše:
Dobré ráno holky, včera jsem si udělala další ovu testík, je to ten krajní z prava… Znovu jsme na to hupli, abychom to nepropásli, když se ty testíky tak pěkně zbarvují.. holky jak je možné že jsou 24 hodin po sobě stále tak syté? Kdy teda byla (je) ovu? Včera jsem celý den slušně cítila vaječníky, hlavně ten pravý. A taky cítím bradavky..
@Janikula Já jsem po revizi v 9tt měla hcg ještě po skoro 4 týdnech přes 130 jednotek a 7 týden po revizi asi ještě 13 jed., ale to mi řekli, že už se bere jako negativní.. na TT jsem ale ducha tehdy viděla.
avifa 1 Tak to jsi měla pěknou úrodu. Držím palce, aby se jich vyvíjelo co nejvíce, aby sis mohla vybírat ;)

no ty ovu testíky výstavní, jestli jsi cítila vaječníky, tak myslím, že jste to s partnerem vychytali úplně bezvadně, on ten test vlastně signalizuje „ovulace už už bude“ a každá to máme různě rychle. To by bylo super, kdyby ti to vyšlo takhle přirozeně :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
26.10.12 09:52
@avifa 1 píše:

Jejky, tak to musíš být jak na trní, hlavn aby to ti 3 bojovníčci zvládli. Kolik si jich plánuješ nechat zavést? Rozhodně se vyptávej, když s nimi budeš mluvit na možnosti řešení, jak píšeš případně to genet. vyšetření v Pze odmítnout a embryjka zavést. No máš to teda holka komplikovaný, ale držím ti moc palce, aby to všechno dobře dopadlo a měla jsi zdravýho prďolku v bříšku :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
26.10.12 09:54

@Danny001 no já jen prubla tt a tam slušně pozitivní čárky pořád :cert:, ale v pondělí jdu na krev a to bude líp vypovídající. Mně hcg po revizi kontrolavali vždy, ale asi proto, že nebyl plod 100% prokázaný v děloze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
26.10.12 10:41

Holky, myslíte, že má cenu volat do G., když jsem dnes začla špinit? Včera večer zase křeče a bolesti břicha jako při MS. Krvácela jsem ale ze zadku (omlouvám se, že to tak píšu), jinak ne. Ale dnes mám už takové tmavě hnědé špinění a jde to s tím utrošem. Zřejmě to je MS, tak to asi už nemá cenu dnes řešit s MUDr. a jen si v pondělí zajedu na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
26.10.12 10:49

@lillan jestli je to jen špinění, tak hlavně klidový režim, polehávat, nic těžkého nedělat. Já když jsem pak opravdu krvácela (slipovka nestačila), tak utrouš jsem polykala. Nic není ztracené :hug:. A to krvácení, to ses mohla jen škrábnout nebo z jídla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
26.10.12 10:52

@Janikula na slipovce skoro nic není, jen na papíře. Já vím, pořád doufám. Ale voláním do G. by se stejně asi nic nevyřešilo. Tak budu celý víkend odpočívat a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
26.10.12 10:59

@lillan tak to máš opravdu pidišpinění. Opravdu ležet, odpočívat, nic nedělat. V po ti krev ukáže, jak to opravdu je. Tak hodně trpělivosti a zkus být v klidu, i když se to lehce řekne a hůř činí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.