Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Danny001 píše:
@Pajule1 letos v květnu. Ukázali mi jednu blastocystu co mi ji zaváděli na plátně a zybtek zamrazili ani k tomu nic neřekli
To je teda divný, buď to dělají až teď nebo Ti to třeba zapomněli dát.
@Pajule1 nakonec je to jedno. Důležitý je aby se povedl KET. A jak je tobě?
@Janikula @Danny001 Já se cítím celkem fajn, to středeční špinění mě celkem vyděsilo, ale už je to dobrý.
@Danny001 V pondělí budu držet palce
@Janikula To jsou pěkný svině, že ti to po prvním pokusu stopnou
Ahoj děvčátka jak se daří.
Danny001 taky ti budu v pondělí držet palce, určitě to teď dobře dopadne, zasloužíš si to ![]()
U mě stále bojují 3 prďolkové. Já osobně se cítím hůř mám velké bolesti břicha až jsem dnes musela jít na pohotovost, protože v Gennetu už nikdo nebyl, volala jsem jak Petrovi, tak Mokré ale nikdo mi to nevzal. Tam mi dali injekci na bolest a kapky Algifen. Pravý vejcovod je 6cm na 4cm velký a tlačí mi na močák, proto mám neustálou potřebu čůrat (chodím každých 10 min. na záchod)Ta potřeba je tak silná až to bolí. Musím hodně pít to se snažím dodržovat, ale pak na záchodě si užiju svý. Léky na bolest nemají vůbec vliv na tohle. Nejsem žádná kňoura ale tohle je mazec. Bojím se jestli mi budou v po nebo v út zavádět prďolky že to nedám. S plným močákem to si neumím představit. Vaječníky se přece jen tak nezmenší ![]()
Jinak volnou tekutinu nikde nemám, což je fajn. Otázka je kdy to přejde, kolikrát chodím po bytě a nevím co mám bolestí dělat ![]()
Přijde mi že jsem přestimulovaná (nikomu bych to nepřála) Tak snad bude líp ![]()
Ahoj, chci se zeptat. Mám do sebe cpát pořád ten utrogestan s Clexane inejkcema, když se mi normálně rozjela MS v plné síle, takže těhotenství je vyloučeno?
@lillan Ahoj, říkají i píšou že bez konzultace s Mudr.by jsi neměla vysazovat léky. Na tvém místě bych zavolala Mudr. a zeptala se na to. Ono se někdy stanou zázraky, že i když se rozjede MS, že může být žena těhotná a potom by to samovolné vysazení mohlo uškodit. ![]()
@avifa Ahoj,to mě mrzí, že máš takové bolesti. A řekli ti třeba co dělat aby se to zlepšilo, jestli hodně pít nebo tak něco?
Skvělá zpráva, že se všichni 3 Embroušci zatím drží. Moc ti přeu aby to zvádli až do konce. ![]()
Mě se na dnešek zdálo, že jsem si byla v Gennetu pro emryjko a pak mi přišla z Gennetu sms, že jsem 4 den těhotná
a že mi prý budou posílat sms každý den. Už mi z toho fakt hrabe ![]()
Udělala jsem lívanečky s jablkama a teď se tu válíme s přítelem na gauči přecpaný ![]()
@Danny001 No, myslím, že asi ted by MUDr neměla velkou radost, když bych jí volala. Tak těch pár tobolek ještě sezobnu a 2× píchnu injekci. A v pondělí mi řeknou. A prosím tě, jak je to pak, když se potvrdí, že těhotná nejsem, jak se postupuje u nás co máme endošku? Měli by zas nasadit HA. DNes už jsem zas měla dost silný křeče jaký jsem mívala před laparkou. Tak jen doufám, že za tu chvíli se mi tam neudělaly srůsty nebo cysty.
Hned jak si zavolám o výsledky, tak se domluvím na další konzultaci s Mokrou.
@Danny001 Jéé, ty bych si taky dala. Jen pěkně odpočívej, ať si na pondělí pěkně připravená a v pohodě. Moc držím palce.
Jinak, sny máš fakt super. ![]()
@lillan myslím,že by to vzaa v pohodě o víkendu jim volá hodně holek. Ale pokud to vydržíš do pondělí tak to neřeš. Krev to potvrdí na 100 %. Pokud to bude negativní, tak se hned domluv na konzultaci k Mokré a zeptej se na vysazení léků. Všechno se vysazuje okamžitě akorát pokud bereš Medrol tak ten se musí vysazovat postupně. Teď jsme se rozhodli, že si otevřeme červený vínko. Kdoo ví jak dlouho si nebudu moct pak dát. ![]()
@avifa to máš opravdu hodně, já teda taky lítala pořád na wc a hodně dělala i nervozita, to jsem třeba během 1/4 hodinky šla 5×. No před ET to byl taky mazec s tím močákem, pak jsem tam čekala, tak jsem musela na wc jít na malou jen upustit, aby tam něco zůstalo
. Hlavně po vložení je potřeba ještě 15-30 min ležet, tak abys to vydržela s tím plným močákem. No holka „užíváš“ si to teda, tak se drž ![]()
@Danny001 píše:
@lillan Ahoj, říkají i píšou že bez konzultace s Mudr.by jsi neměla vysazovat léky. Na tvém místě bych zavolala Mudr. a zeptala se na to. Ono se někdy stanou zázraky, že i když se rozjede MS, že může být žena těhotná a potom by to samovolné vysazení mohlo uškodit.
já bych taky do konzultace s mudr nevysazovala, přesně jak píše Danny
@Danny001 píše:
@avifa Ahoj,to mě mrzí, že máš takové bolesti. A řekli ti třeba co dělat aby se to zlepšilo, jestli hodně pít nebo tak něco?
Skvělá zpráva, že se všichni 3 Embroušci zatím drží. Moc ti přeu aby to zvádli až do konce.
Mě se na dnešek zdálo, že jsem si byla v Gennetu pro emryjko a pak mi přišla z Gennetu sms, že jsem 4 den těhotnáa že mi prý budou posílat sms každý den. Už mi z toho fakt hrabe
Udělala jsem lívanečky s jablkama a teď se tu válíme s přítelem na gauči přecpaný
Jsi mě pobavila…ale mně se celou dobu, co jsem byla těhotná, zdály každou noc sny a většinou v nich byli lidi z mého reálného života, ale jinak se tam semlelo, co jen šlo ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.