GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1807
30.10.12 18:02

@Danny001 Ahoj, ještě si nadáváš, že jsi zapomněla na léky? Já bych řekla, že to bylo znamení, že ten říjen nám nebyl souzen a proto se ti to takhle nenápadně přesunulo na listopad.
Dnes jsem naposled byla u fyzioterapeutky, dobrala jsem 10. návštěvu. Tak mi udělala zase reflexní masáž a vyčistila vnitřek. Jinak ta reflexní masáž má i pozitivní vliv na sliznici, jak jsem to tu zmiňovala. Dnes jsem se jí na to ptala a potvrdila mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
30.10.12 20:25

@lillan reflexní masáž na sliznici? to mě zajímá :) …to je taková ta na chodidlech nebo jak to probíhá? a kam na to chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
30.10.12 20:32

@Janikula přesně tak. Ano, fyzioterapeutka ti mačká a masíruje body na chodidlech. Každý bod je spojený s nějakou částí těla. Takže pokud je velká bolest, tak je ta daná oblast zabklokovaná a problémová a postupným masírováním to odblokovává a uvolňuje. Když mi dělá tu masáž a já náhodou přitom zajedu myšlenkama na něco špatného, tak to hned pozná. Je to neuvěřitelné.
Já chodím do Děčína, jelikož tu bydlím. To máš asi trošku z ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
30.10.12 20:36

Tady je o té masáži něco málo napsáno http://www.drnatur.cz/…i-masaz.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
30.10.12 21:02

@lillan a ke komu a kam chodíš, jestli se můžu zeptat? Já jsem teda dost lechtivá, občas má problém i pedikerka :mrgreen:, tak to bych chtěla vidět tu reflaxku, ale jestli to pomůže na sliznici :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
30.10.12 21:32

@Janikula Chodím do rehabilitačního centra http://rehacentrum.webnode.cz/ k paní Sáviové. Já na chodidlech nejsem vůbec lechtivá, takže u mě žádný problém 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
30.10.12 21:47

@lillan to se máš, to já jsem lechtivá úplně všude :jazyk:
Díky za odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
31.10.12 07:32

@lillan Ahoj,už si tolik nenadávám, stejně to nevrátím. Prostě to tak mělo být. Na rehabku si zavolám a objednám se tam ještě ne jednu hodinu. Mám na to teď v listopadu čas.. :lol: Taky chci zavolat do Gennetu, potřebuju recepty na všechny prášky, tak se zkusím na 5 minut namáčknout k Mokrý jestli to se mnou raději znovu neprobere.
@Janikula nejen na nohách jsem lechtivá. :mrgreen: Mě když napravuje žebra tak se směju a mám co dělat abych to vydržela :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
31.10.12 07:38
@avifa 1 píše:
@Danny001 Ahoj dneska uz je lip jeste boli ale nemam aspon neustalou potrebu curat coz bylo na palici :zed: Jeden prcek uz to vzdal, ale 2 bojuji. Zitra probehne gen. vysetreni a ve stredu jdu na transfer, sance mala, ale treba to zvladnou oba :nevim: A co ty jak se mas? Co se ti zdalo? 8o :lol:

Ahojky, tak dneska by měl být transfer, myslím na tebe. Dej vědět. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
31.10.12 08:30

Dobré ranko,
holky prosím co jste byli na IVF na kolik Vás cca přišlo? děkuju ;)
Jinak držímpalečky všem čekatelkám na // a na ET a OPU :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
31.10.12 08:37

@vamp81 Ahoj to máš různý. Mě 1 IVF nestálo skoro nic. Vešlo jsem se do léků hrazených pojiťovnou a neměla jsem nadstandartní metodu oplodnění. 2IVF mě stálo kolem 26 tis. Měli jsme PISCI, PK, zamražení a dost jsem doplácela za léky, protože jsem měla vysoké dávky hormonů.
Už víš co všechno si budete chtít dávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
avifa 1
31.10.12 09:07

@Danny001 Ahoj no ty vado neskutecny nervy. Zbyl nam posledni bobek a toho jeste vcera gen. vysetrovali. Nic nevim teprve budou volat jestli jdu na ET nebo do lesa s lanem :mrgreen:
Dam vedet :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5
31.10.12 11:59

Tak děvčátka je po všem. Ten jeden bobek měl gen. mutaci kvůli které jsem si nechala dělat PGD. Ještě jsem to nestihla pochopit měla jsem přece 14 vajíček!!!
Asi to tak mělo být. Druhý pokus vidím na leden, v Gennetu mají přes vánoční svátky omezený provoz. Pokud se mi nebude tento druhý pokus počítat, jelikož neproběhl ET jak to bude při dalším pokusu s lékama(hormonama)? Nemáte s tím zkušenost. Bojím se že se nedoplatím vzhledem k mým koňským dávkám. Ještě že neúspěšný říjen končí. Mám kamarádku kartářku a ta tvrdí, že příští rok bude jiný, lepší. Tenhle rok se moc nevydařil, spousta katastrof, lidské zlosti… Ten příští bude určo lepší, tak se tomu pokusím věřit. Ať se vám daří líp než mě :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
31.10.12 13:15

@avifa ahoj, to mě moc mrzí, že to bobešek nezvládnul :,(. :hug: :hug:
A ty musíš mít takové koňské dávky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
31.10.12 13:46

@Danny001 ahojik mě ivf stálo se vším pk, pisci, zamražení 16500,– i s léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.