GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3308
1.11.12 20:11

@Danny001 No docela mě to mrzí. Měla jsem v ní takovou důvěru a věřila, že pro nás udělá cokoliv. Nejdřív mě naštvala s tím doplatkem na clostík a pak jak mi odmítla udělat to IUI. Přitom ovulka přišla 3 dny po její návštěvě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
1.11.12 20:23

@TerkaBaterka já jí to nechci dávat za vinu. Asi to nemůže napsat. Ale myslímže by bylo vhodné na to pacientky upozornit. Už takhle tam necháváme plno peněz. Zjistím jak to s těma lékama je. S tou tvojí ovulkou to je horší. To nechápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
2.11.12 08:28
@Danny001 píše:
@Pajule1 asi je skvělí že máš tu virtifikaci. A počítáš do toho stáří embrya i den OPU? Ten se do toho totiž nepočítá. Já měla OPU v pondělí a zamražovali v sobotu ráno, takže 5 PK.

OPU do toho nepočítám, ale snad vědí, co dělají. K těm lékům. Není nějak dané na jaké dávky máš v rámci IVF nárok a pak si platíš sama? Ne že bych se jich chtěla kdoví jak zastávat, ale takový hyeny by snad nebyli, když metody při IVF nechávají čistě na nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
2.11.12 08:42

Ahojky holky, to je síla s těma lékama 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
2.11.12 09:20

@Pajule1 Ahojky, taky je nechci obviňovat. Spíš by mě to zajímalo na co máme nárok a na co ne. Proč jednou platíme jen doplatek a podruhé plnou cenu. Určitě se na to zeptám. Ale mohli by na to upozorňovat dopředu.
Naši sněhuláčci to musejí zvládnou. Teda moc bych nám to přála oběma :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
2.11.12 09:50

@Danny001 tak to jsem zvědavá co na mě vybalí 15.11. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
2.11.12 10:04

To jsem taky zvědavá. Určitě pak dej vědět. A od teď už jen samé dobré zprávy, jo? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
2.11.12 11:10

@Danny001 jasan ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
2.11.12 12:49
@Danny001 píše:
@Pajule1 Ahojky, taky je nechci obviňovat. Spíš by mě to zajímalo na co máme nárok a na co ne. Proč jednou platíme jen doplatek a podruhé plnou cenu. Určitě se na to zeptám. Ale mohli by na to upozorňovat dopředu.
Naši sněhuláčci to musejí zvládnou. Teda moc bych nám to přála oběma :palec:

Neboj, to je jasná věc, však to sama brzy zjistíš. :palec:
A o tom upozorňování dopředu, to si myslím, že by měla být samozřejmost, aby jsi pak nemusela koukat jak puk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
2.11.12 13:17

@Janikula jjmáš ale jen jak dlouho se snažíte :-) To byl tvůj první pokus??já už si to nepamatuju promin :? No cítím se docela fajn akorád jsem si myslela že si to těhu budu trošku užívat ale místo užívání jen strach..furt něco ale snad to přejde :) jsem hrozně hyperaktivní člověk furt musim něco dělat a ted nesmim nic to je pro mě největší trest :lol: a hlavně jsem nestihla umýt ani okna ale ještě přes ně vidím ven tak je to ok :mrgreen: tak držím pěstičky at to dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
2.11.12 15:03

@makyt snažíme se něco přes rok, mám metřík ;) Bylo to moje 1. ivf teď v září - 2 embryjka, měla jsem //, ale pak krvácení a šlo to do kytek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
2.11.12 21:02

@Janikula Tak na podruhé to vyjde neboj :-) vem si že mě nepřekáží k otěhotnění nic na poprvé se taky nepovedlo:-(,ale říkám si že vše zlé je pro něco dobré..ale jak tak koukám chápu to z těch popisků dobře že nemáš problém otěhotět ale udržet??? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
2.11.12 21:09

@makyt přesně tak :think:, za rok jsem otěhotněla v pohodě 3× (2× přirozeně, 1× ivf a vše vždy na první pokus), ale kolem 5.tt se to pokazí a odejde to…čekám na nějaké testy genetiky a za týden mě čeká imunologie, tak snad se něco zjistí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
2.11.12 21:13

@Janikula Nevím jak to bude u tebe ale mám kamarádku a ta takhle otěhotněla 4× ale pokažde o to miminko přišla a nakonec jí zjistili že potrácí holky :( a ted má nádhernýho chlapečka bez problémů :mrgreen: ale budu držet palečky aby ti to konečně vyšlo a udrželo se :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
2.11.12 21:17

@makyt děkuju :hug:
A jak na to kamarádce přišli, že potrácí holčičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.