Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Danny001 No docela mě to mrzí. Měla jsem v ní takovou důvěru a věřila, že pro nás udělá cokoliv. Nejdřív mě naštvala s tím doplatkem na clostík a pak jak mi odmítla udělat to IUI. Přitom ovulka přišla 3 dny po její návštěvě!
@TerkaBaterka já jí to nechci dávat za vinu. Asi to nemůže napsat. Ale myslímže by bylo vhodné na to pacientky upozornit. Už takhle tam necháváme plno peněz. Zjistím jak to s těma lékama je. S tou tvojí ovulkou to je horší. To nechápu…
@Danny001 píše:
@Pajule1 asi je skvělí že máš tu virtifikaci. A počítáš do toho stáří embrya i den OPU? Ten se do toho totiž nepočítá. Já měla OPU v pondělí a zamražovali v sobotu ráno, takže 5 PK.
OPU do toho nepočítám, ale snad vědí, co dělají. K těm lékům. Není nějak dané na jaké dávky máš v rámci IVF nárok a pak si platíš sama? Ne že bych se jich chtěla kdoví jak zastávat, ale takový hyeny by snad nebyli, když metody při IVF nechávají čistě na nás.
@Pajule1 Ahojky, taky je nechci obviňovat. Spíš by mě to zajímalo na co máme nárok a na co ne. Proč jednou platíme jen doplatek a podruhé plnou cenu. Určitě se na to zeptám. Ale mohli by na to upozorňovat dopředu.
Naši sněhuláčci to musejí zvládnou. Teda moc bych nám to přála oběma ![]()
To jsem taky zvědavá. Určitě pak dej vědět. A od teď už jen samé dobré zprávy, jo? ![]()
@Danny001 píše:
@Pajule1 Ahojky, taky je nechci obviňovat. Spíš by mě to zajímalo na co máme nárok a na co ne. Proč jednou platíme jen doplatek a podruhé plnou cenu. Určitě se na to zeptám. Ale mohli by na to upozorňovat dopředu.
Naši sněhuláčci to musejí zvládnou. Teda moc bych nám to přála oběma
Neboj, to je jasná věc, však to sama brzy zjistíš. ![]()
A o tom upozorňování dopředu, to si myslím, že by měla být samozřejmost, aby jsi pak nemusela koukat jak puk
@Janikula jjmáš ale jen jak dlouho se snažíte
To byl tvůj první pokus??já už si to nepamatuju promin
No cítím se docela fajn akorád jsem si myslela že si to těhu budu trošku užívat ale místo užívání jen strach..furt něco ale snad to přejde
jsem hrozně hyperaktivní člověk furt musim něco dělat a ted nesmim nic to je pro mě největší trest
a hlavně jsem nestihla umýt ani okna ale ještě přes ně vidím ven tak je to ok
tak držím pěstičky at to dobře dopadne ![]()
@makyt snažíme se něco přes rok, mám metřík
Bylo to moje 1. ivf teď v září - 2 embryjka, měla jsem //, ale pak krvácení a šlo to do kytek ![]()
@Janikula Tak na podruhé to vyjde neboj
vem si že mě nepřekáží k otěhotnění nic na poprvé se taky nepovedlo:-(,ale říkám si že vše zlé je pro něco dobré..ale jak tak koukám chápu to z těch popisků dobře že nemáš problém otěhotět ale udržet??? ![]()
@makyt přesně tak
, za rok jsem otěhotněla v pohodě 3× (2× přirozeně, 1× ivf a vše vždy na první pokus), ale kolem 5.tt se to pokazí a odejde to…čekám na nějaké testy genetiky a za týden mě čeká imunologie, tak snad se něco zjistí ![]()
@Janikula Nevím jak to bude u tebe ale mám kamarádku a ta takhle otěhotněla 4× ale pokažde o to miminko přišla a nakonec jí zjistili že potrácí holky
a ted má nádhernýho chlapečka bez problémů
ale budu držet palečky aby ti to konečně vyšlo a udrželo se
![]()
@makyt děkuju ![]()
A jak na to kamarádce přišli, že potrácí holčičky?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.