Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lela13 Ahoj,tak to ti moc držím palce aby to tentokrát vyšlo. Mě čeká koncem listopadu KET ![]()
@Beník2 Ahoj, moc mě mrzí, že to nevyšlo.
Držím ti palce aby to potřetí vyšlo. Koncem listopadu mám jít na ten KET, ale ještě nevím který den to bude.
@Janikula Ahoj Jani, jak je v práci? Kdy budeš mít výsledky genetiky a té imunologie? ![]()
Dobré ranko, tak za týden ve čt jedeme do gennetu, tak se uvidí co nám Mokrá vymyslí:-)
Já začala tedk ajinak jísta svičit at jsem na IVF fit a zhubnutá, protože po hormonech to je děs běs:-(
@Danny001 ahoj, vůbec nevím, chci si na tu genetiku zavolat. Sice jsem podepisovala, že chci vědět výsledky, ale co to konkrétně znamená
…
Na imuno jedu až příští týden, tento mají nabito.
@Mončina ne, po úraze má ty cesty neprůchodné a spermie získané operací se na IUI nepoužívají.
@Danny díky, koncem listopadu asi budu vědět výsledky ET.
Tak na tebe budu myslet, ať se ti zadaří. ![]()
Dnes na čas poslední injekce a pozítří OPU. Už aby to bylo, břicho mám jak meloun, tlačí mě kalhoty, jsem hrozně unavená a pořád se mi zvedá žaludek. Měla jste některá při stimulaci podobné potíže?
@Lela13 unavená jsem taky a ještě mě pořád pobolívá hlava, břicho nateklý nemám, ale stimuluju teprve od neděle.. .ale u 1.IVF jsem měla přesně co píšeš a měla jsem OHSS tak opatrně, hodně pít a hodně bílkovin a zítra držím palce ![]()
@Lela13 jo to jsem zažila taky při 1 IVF. Při 2 IVF mi bylo docela dobře. Tam jsem si koupila Nutridrinky, protože jsem měla potíže s jídlem, tak abych měla přísun bílkovin a hodně pij. Takže OPU v pátek, držím palce a dej vědět ![]()
Holky nevím jestlůi tady, ale nepsala jste tady některá o léčitelce v Mladé boles.?
@Lela13 Ahoj bohužel nemáme v mrazáčku nic měli jsme dvě krásně rozjetý ale nebylo s toho nic.
moc děkuji za podporu. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.