GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
562
10.11.12 23:07

@Danny001 no kdyby zbyla nějaká embrya na zamražení, bylo by to fajn. Už se nemůžu dočkat, až budu mít ta 2 u sebe :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
12.11.12 08:24

Dobré ranko, tak holky já 15,to už je za chvilku.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
12.11.12 08:51

Dobré ránko ;)
@vamp81 tak to už máš za chvilku. jsem zvědavá na kdy vám to IVF vyjde. V prosinci prý budou malovat tu emryologii, takze asi první 2-3 týdny nebudou fungovat, nebo jestli nějak omezeně to nevím. :nevim:
@Mončina jo ten náš UTZ bude rychlovka :lol: Tak mi pak dej vědět jak tě poznám ať se tam nezubím na všechny okolo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
12.11.12 08:52

@Lela13 Ahojky, tak co bojovníčci jak se drží? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
12.11.12 11:25

@Danny001
Taky jsem na to myslela jak se poznáme a jestli dáme řeč. No já, silné postavy, černé sportovní kalhoty a bílou bundu, bílé botasky určitě budu mít na sobě. Delší melírované vlasy. Jak poznám já tebe?
Ten čas je vražednej. Nejsem zvyklá vstávat když už jsem od června doma!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.11.12 11:33

Pomoc pro budoucí maminky

Ahoj,
Chtěla bych touto cestou nabídnou nějaké zájemkyni vajíčka..
V tom smyslu že mě přivede na kliniku…A ona se pak dostane na první místo v seznamu :)četla jsem na diskuzích že to tak jde… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
12.11.12 14:57
@Danny001 píše:
@Lela13 Ahojky, tak co bojovníčci jak se drží? ;)

Ahoj, jsem v euforii, drží se krásně všech 9 oplodněných a zítra ET :dance: Tak doufám, že do zítřka taky vydrží ty moje kuličky krásný :andel: A tebe čeká KET kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
12.11.12 15:07

@Lela13 ahoj tak to jsi měla krásnou ůrodičku to nám se nepodařilo ani po konských dávkách. tak hlavně at se drží. :hug: a hlavně at se udrží v bříšku u maminy. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
12.11.12 15:10

@Mončina Ahoj ty už jsi doma od června? a neschponku ti vystavil gennet? já že když jsem tam tet byla jestli mi změní vycházka tak se netvářili moc štastně že budu ještě doma ale zatím chci zustat protože se mi to podělalo v práci. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
12.11.12 15:10

@Beník2 Díky moc, i první OPU byla velká úrodička, ale také velký úbytek… a máš pravdu, hlavně ať se pak drží u mě ;) Co ty, kdy budeš testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
12.11.12 16:31
@Beník2 píše:
@Mončina Ahoj ty už jsi doma od června? a neschponku ti vystavil gennet? já že když jsem tam tet byla jestli mi změní vycházka tak se netvářili moc štastně že budu ještě doma ale zatím chci zustat protože se mi to podělalo v práci. :(

Jo jo neschopenku mám z Gennetu už od června. Mám psychicky a fyzicky náročnou práci a dr. jsem to tak i vysvětlila a neměla problém mi ji vystavit. Jen teď naposledy co jsem tam byla tak řekla, že po druhém pokusu IVF, jestli na něj dojde v lednu, tak mi ji bude muset ukončit kdyby se nezadařilo. A ani sestřičky při vystavování lístku na peníze se nikdy netváří nijak divně. Vycházky jsem si za celou dobu neměnila a to je mám od 12- 18h. Jak je máš ty? A proč si je chtěla měnit a na jaký čas si to chtěla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
13.11.12 09:43

Ahoj všichni, tak za hodinku už budu mít své 2 kuličky u sebe :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
13.11.12 11:24

@Lela13 moc držím palce a dávej na sebe pozor a hezky hlad břuch ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
13.11.12 11:31

@vamp81 díky, už mám ty moje kuličky u sebe…Ležím a říkám jim, že se na ně doma všichni těšil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
13.11.12 11:36

@Lela13 to je dobře, já jedu do genmetu ve čt a budeme se domouvat na IVF, tak uvidíme zda to stihneme ještě do vánoc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.