GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
946
19.11.12 12:06

@Danny001 Tak držím moc palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
19.11.12 12:16

@vamp81 Děkuju a kdy ty začneš stimulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
19.11.12 12:17

@Danny001 Tak super. Příští pondělí bude den D! :) Jsem zvědavá, který den D bude ten můj. Snad to zvládneme. Vzhledem ktomu, že tam zítra ráno jedu, tak asi nemá smysl volat. Zítra se na to zeptám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
19.11.12 12:26

@TerkaBaterka Tak zítra držím palce, snad to tentokrát u tebe také dopadne dobře a to IUI ti udělá. Chtěla jsem se zeptat na to jak jsem doplácela za léky plnou cenu.Ale uplně jsem na to zapomněla. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
19.11.12 12:44

@Danny001 To je škoda. :( Docela by mě to taky zajímalo. Tak třeba na KETu si vzpomeneš. :) Díky za podporu. Taky ti moc držím palce. Musí nám to konečně dopadnout. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
19.11.12 13:07

@TerkaBaterka zkusím se jí na to zeptat. Ještě o víkendu jsem na to myslela. Ale dneska jsem si říkala hlavně ať je ta sliznice v pořádku a na nic jiného jsem ani nevzdechla. byla jsem ráda, že je to o. k. a že jsem si to těma lékama nijak nezkazila. Musí to dopadnout, to je jasný. Chceme přec iten nejkrásnější dárek pod stromeček, ne? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
19.11.12 14:39

@vamp81 menopur neznám, ten je na co? Jo clexan někdy bolí při píchání, někdy po, mám po něm modřiny a boule, ale malé. Dá se to vydržet s vidinou miminka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
19.11.12 14:41

@TerkaBaterka souhlasím s Danny, zavolej do Gennetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
19.11.12 14:42

@Danny001 já vím, včera ráno jsem trochu panikařila :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
19.11.12 14:44

@Danny001 budu moc držet palce, já už tou dobou asi budu testit :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
19.11.12 14:44

@Lela13 Menopur je to samé jako Merional. A jak pícháš ten Clexane? Já měla taky ze začátku modřinka, ale pak jsme přišli s přítelem na to, že jak mi to píchal, tak to nepíchnul uplně celý až do vystřelení té pojistky. To totiž dost bolelo. Píchnul to dokud ho to pustilo pak tu jehl vytáhl a dovystříknul ten zbyteček už mimo a tím i vylítla ta pojistka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
19.11.12 14:47

@Lela13 Panikaříme všechny z toho si nic nedělej. Jsou to nervy, ale bude to dobrý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
19.11.12 14:49

@Danny001 nám se ještě nestalo, že bychom to píchli bez pojistky, přečetli jsme si návod a tam na to upozorňovali. Nesnáším totiž injekce a tak to všechno čtu :D neznám ani merional :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
19.11.12 14:50

@Danny001 díky, jsi hodná, měla jsem slabou chvilku :( Ještěže jsou tady ty diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
19.11.12 15:22

@Lela13 přítelova neteř si ho taky píchala, lle kvůli něčemu jinému. A byla v lázních a tam jí doktorka poradila ať to nenechává docvaknout do pojistky, že to pak zbytečně bolí a dělá to ty modřiny. Ono ti tam zbyde jen malé množství té tekutiny a to prý nevadí. Máš to jen preventivně. Zkuste to. Já injekce taky nesnáším a ani si je sama nejsem schopná píchnout. Z toho Clexane, jsem byla ze začátku i vyřízená proč to tak bolí. Potom co jsme to začali dělat jinak to bylo v pohodě. Klidně kdykoliv napiš, slabých chvilek je při IVF dost. A je super, že si tady můžeme o všem popovídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.