GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2736
21.11.12 20:38

@TerkaBaterka zítra držím palce aby to vyšlo a folík dorostl :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
21.11.12 22:12

@Danny001 Moc děkuju, že na mě myslíš. :) Včera jsem byla u léčitele,, dostala jsem nějaké bylinky a taky mi řekl, že se už brzy dočkáme. Tak snad měl pravdu :) Zítra tedy neočekávám nic než dobré zprávy. :)
@Mončina Taky držím na pátek palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
21.11.12 22:14

@Mončina Můžu se zeptat kolikátý DC jsi byla na utz a jak velké folíky jsi měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
22.11.12 00:12

@TerkaBaterka
Díky za podporu Terko :kytka: Na ultrazvuku jsem byla desátý den cyklu a folíky byly dva o velikosti tuším 13 nebo 16mm. To si přesně nepamatuji.
Rovnou se zeptám, holky může být přítel u IUI přítomen nebo bude čekat na chodbě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
22.11.12 00:14

@Danny001
Moc díky :kytka: Věřím že to klapne. Nevíš náhodou jaký mám po transferu dodržovat režim? Máme hospůdků a nevim jestli můžu jít makat? Jsem celý večer na nohou a naběhám se. To by asi nebylo to pravé ořechové, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
22.11.12 11:45

@Mončina já tomu taky věřím :pankac: Mě říkala Mokrá, že se mám po transferu chovat jako bych nebyla těhotná. Samozřejmě nedělat nic náročného, netahat těžký věci. Nejdůležitější je psychika. Já si po transferu vezmu jeden den volno a pak půjdu do práce. Asi bych si na tvém místě dala od práce pár dní voraz. ;)
Na stránkách Gennetu jsem našla tohle
 http://www.gennet.cz/…ansferu.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
22.11.12 11:47

@TerkaBaterka Jak jsi dopadla, doufám že máš dobré zprávy? :) Pokud IUI dělají na sále, tak tam přítele nepustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
22.11.12 11:51

Ahoj holky, tak jsem začala špinit :,( Jsem 9. den po ET, takže je to asi na… :zed: Zkusím si na zítra domluvit krevní test, abych případně vysadila léky a nervala je do sebe přes víkend zbytečně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
22.11.12 11:59

@Lela13 Ahoj, to mě strašně mrzí. Třeba ještě není všechno beznadějný, můžeš špinit tím že se mimčo zavrtává. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
22.11.12 12:22

@Danny001 No nevím, 9. den je na zavrtávání dost pozdě ne? Mám náladu na bodě -100 :? Nenávidím tyhle chvíle :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
22.11.12 12:31

@Lela13 někdy holky špiní, tím že když se mimčo zavrtává tak tam může prasknout nějaká cévka, jak se roztahuje děloha. Uvidíš zítra z té krve. Naprosto ti rozumím, tyhle pocity už jsem párkrát zažila. Moc ti držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
22.11.12 14:13

@Lela13 Moc držím palce at to je zavrtávání ;) Já jedu zítra do gennetu na předoprační vyšetření, prtože moje dr je nemocná a nemá záskok :? a myslím že zátra budu 1dc a v so první njekce, tak uvidíme jak to zvládneme namíchat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
22.11.12 14:48

@Danny001 @vamp81 Holky jste zlatý. Na krev mě prý vezmou až v pondělí, to mi připadá fakt na hlavu. Prý mám zítra ještě zavolat, no pokud se mi zítra krvácení rozjede, tak si ten odběr krve prostě vynutím. Nechci si píchat clexane, když by to bylo k ničemu :( Tohle bylo mé druhé IVF, za sebou mám i jeden KET, doufala jsem, že už tu smůlu konečně prolomím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2736
22.11.12 15:11

@Lela13 ty jsi tam volala? Prostě jsi tam měla ráno jít a hotovo. I když sestra se před odběrem ptá kolikátý den od ET jsi. Chápu, že nechceš píchat zbytečně Clexan. A tt jsi si už dělala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
22.11.12 15:17

@Lela13 špinění nemusí nic znamenat!! já u prvního těhu špinila od 7.dne ET až do konce 11.tt!!! udělej test ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.