Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky, tak mám za sebou dva dny píchání:-) dopadlo to dobře, vše jsme zvládli takže nemá cenu utrácet zbytečně za pero:-) Tak na mě myslete v pá jdu na ko jak to vpadá:-)
Ahoj holky, ve 12 si jedu pro 2 zmrzlinky do bříška.
Tak nám držte palce.
@vamp81 super,že zvládáte stimulaci. Tak ať folíci pěkně rostou ![]()
@TerkaBaterka ty máš dneska IUI a já KET. Tak tfuj tfuj tfuj pro štěstí ![]()
@Danny001 píše:
Ahoj holky, ve 12 si jedu pro 2 zmrzlinky do bříška.Tak nám držte palce.
Držím palce ![]()
@Lela13 je mi to moc líto
půjdete do KETíku nebo si dáte pauzu?? drž se ![]()
@Danny001 a @TerkaBaterka moc vám na dnešek držím palce:-) tentokrát to určitě vyjde ![]()
Holky mám dotaz, 13.11. jsem píchala Ovitrelle, je možný že je v těle ještě nějaký zbytek, nebo už ne?? Máte někdo zkušenost???
@Angel01 Taky jsem píchala Ovitrelle. Dělala jsem si tt 7 den od ET a to bylo 14 dní od píchnutí Ovitrelle a na testu byl duch, který byl těhotenský.
Každému to v tělě zareaguje jinak, ale prý do 10 dnů by měli být látky z hormonů z těla venku. Takže pokud jsi našla na tt ducha, tak už by to mohlo znamenat něco pozitivního. Zkus testnout zítra a pokud bude sílit tak…pst
@Angel01 Pokud si provádíte těhotenský test pomocí vyšetření séra nebo moči po použití přípravku Ovitrelle a
do deseti dnů po aplikaci, můžete získat falešně pozitivní výsledek testu. Pokud si nejste jistá,
konzultujte to se svým lékařem.
@Danny001 jéé tak teď si mě potěšila
jsem dnes taky 7den po ET a na testu mám ducha, sice uplně slabýho ale je tam
takže zřejmě začala moje testománie a uvidíme zítra
moc děkuju za názor ![]()
@Angel01 je to má zkušenost. Samozřejmě jsou tu pořád obě varianty, ale ta naděje je. Tak držím palce ![]()
@vamp81 Tovíš, že na tebe budeme myslet a v pátek očekávat zprávy, držíme palce!
@Danny001 MOc moc moc držím palce! Chytí se a nepustí! To bude krásný vánoční dáreček ![]()
@Danny001
Tfuj tfuj tfuj!!! Držim palečky ať vše klapne a mrazáčci se uhnízdí oba dva! ![]()
Já na sobě zatim nic nepozoruji, tak uvidíme a budeme doufat.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.