Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mončina taky nechci testovat moc brzo. Nevím ja kto dlouho vydržím. Včera jsem byla v pohodě, ale dneska už se mi to vleče. Poprvé jsem po KEt, takže nebolí břicho ani není nafouklí jako kdž byo po OPU. Je to jiný a tak ani nevím co bych měla pozorovat. Myslím, že dokud beru Estrofem, tak by MS ani nepřišla, takže zbývá jedině čekat na test. ![]()
@Pajule1 dneska podléhá moje nálada tomu počasí. Musím se snažit být v pohodě a myslet na hezký věci ![]()
@Danny001
Tak já jsem taky po prvním IUI ale to by mělo být stejné jako doma, zatím bez nějakých přízanků.
Já se odreogavávám vánočním tvořením. Dělám toho docela dost, takže ten čas při tom strašně utíká. O víkendu mě čeká ještě vyzdobit hospůdku a tam budu celý den, protože v hlavě mám spoustu nápadů na tvoření a výzdobu.
Při tom příjdu úplně na jiné myšlenky, takže na nějaké testování ani nemyslim a to je fajn ![]()
@Danny001 píše:
@Mončina taky nechci testovat moc brzo. Nevím ja kto dlouho vydržím. Včera jsem byla v pohodě, ale dneska už se mi to vleče. Poprvé jsem po KEt, takže nebolí břicho ani není nafouklí jako kdž byo po OPU. Je to jiný a tak ani nevím co bych měla pozorovat. Myslím, že dokud beru Estrofem, tak by MS ani nepřišla, takže zbývá jedině čekat na test.
Hlavně nic nepozoruj, vím že je to těžké v tomhle počasí, ale zkus myslet na něco jiného a hlavně pozitivně ![]()
@Mončina ty jsi šikovná. To já jsem děsný antitalent na veškerou ruční práce
proto jsem ráda, že chodím do práce, doma bych se jen válela a četla, nebo lezla po internetu (což teda v práci dělám taky) ![]()
@Pajule1 tak jo. Budu myslet třeba na to kdo mi letos upeče cukroví
Chci ukecat mamku ale nakonce to stejně budu muset nějak spáchat sama.
Holky nemáte někdo nějaký dobrý recety?
@Danny001 píše:
@Pajule1 tak jo. Budu myslet třeba na to kdo mi letos upeče cukrovíChci ukecat mamku ale nakonce to stejně budu muset nějak spáchat sama.Holky nemáte někdo nějaký dobrý recety?
Taky jsem přemýšlela, kdo by to za mne upekl, ale nakonec se do toho asi pustím sama. Mamka Ti určitě napeče, když už bude péct udělá trochu navíc i pro Tebe.
@Pajule1 mamka nám dělá každý rok skvělí vanilkový rohlíčky a na zbytek prý letos kašle. Máme se starat sami
Loni udělala těsta a já to napekla a nazdobila. Letos se jí do ničeho nechce. Ale doufám, že jí přemluvím.
Jéé cukrovíčko to je moje!! Většinou 14 druhů to jistí a každý rok říkám, že už jich tolik dělat nebudu a pokaždé to nějak nevýjde
Zrovna včéra jsem se vrhla na recepty a výběr cukroví. Dělám tu klasiku co má každý rád a ty nové co se osvědčili a jeden dva druhy peču vždy úplně poprvé.
Teď zrovna jsem zastavěná bílíma větvičkama co jsem si stříkala a jdu na ně lepit tavnou pistolí kuličky, tak uvidím jak to dopadne a snad se moc nepopálim. Pak vám dam fb a můžete nakouknout na mou práci…
@Danny001 píše:
@Pajule1 mamka nám dělá každý rok skvělí vanilkový rohlíčky a na zbytek prý letos kašle. Máme se starat samiLoni udělala těsta a já to napekla a nazdobila. Letos se jí do ničeho nechce. Ale doufám, že jí přemluvím.
Určitě ji přemluvíš, nevím jak moc v rodině mluvíte o mimi, ale pokud vše ví, tak bych to na to určitě nahrála.
@Mončina určitě mi dej pak FB ať se můžu kochat a tiše závidět. Když mám namalovat zvířátko-tak si pod ním můžeš představit co chceš -pejska, kočičku, koně srnku, medvídka. Všechno je to stejný
A něco lepit, maximálně pokladní doklady na A4 ![]()
Ahoj holky…rosím vás mám dotaz
Pamatujete si jak dlouhé jsou v Genettu objednací lhůty???
myslím, když zavolám, že by jsme chtěli na 1.konzultaci–při změně centra za jak dlouho by nás vzali???
díky
@Pajule1 mamka ví všechno, ale teď mi přijde, že si dalala nějaký odstup. Ten potrat ji v létě asi dost zasáhnul, viděla mě nešťastnou a bojí se teď aby se něco nezakřiklo. hrozně by si přála abych už měla mimčo a má zákaz o tom s kýmkoliv mluvit. Ale včera mi volala že se staví na kafe a jestli něco chci. tak jsem jí řekla, že já ne, ale děti že by si dali dorta. Tak mi přinesla 2 zákusky a když odcházela tak popřála hodně štěstí. ![]()
@Danny001 tak to je super…díky ![]()
chtěla jsem vědět jestli to není třeba měsíc…dva
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.