Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Angel01 ještě nevíme, dnes po 13 hodině budou výsledky z krve. Budou samozřejmě negativní, takže jsem si rovnou domluvila konzultaci na 6.12. odpoledne. No uvidíme, jestli půjdeme do KET, já bych tedy raději, ale doktor si musí znovu projít dokumentaci. Když bude všechno v pohodě, půjdeme co nejdřív do KET a pokud ne a budou zapotřebí další vyšetření a popř. léčba, což by všechno zdrželo, půjdeme rovnou do 3. IVF - tlačí nás totiž čas.
@Angel01 Já měla Ovitrelle v těle 14 dní, ale je to individuální.
@TerkaBaterka
Teri, tfuj tfuj tfuj!!! Moc držim palečky ať to protentokrát výjde!
Já v den IUI jsem měla folík velikosti 26mm. Kolik ty si dnes měla? Jeden už byl prasklý a prý čeká na spermijky a ten druhý byl ještě celý.
Ahojky, tak jsme doma i s morulkama, které prý obě mají známku 1. Minule jsme tu řešily, že jste dostaly obrázek embryí a já ho v květnu nedostala. Tak dneska ho mám. Morulky mají čísla 47309 a 47310
Přítel na to koukal a pak prohlásil že 47309 je Eliška a 47310 je Evžen. Tak máme pracovní název pro děti ![]()
@Pajule1 Evžen lovec žen, to je jen pracovní název.
Jména vůbec nemám vybraná a říkat jim morulky nechci. Tohle byla taková přítelova spontánní reakce a myslím, že se to na nějaký čas ujme. ![]()
@Danny001
Ať se Evženovi a Elišce u tebe moc líbí a drží se!
Ještě k tomu obrázku, máš tam psanou jakou metodu? Vím, že na to tu byla také diskuze že je tam psaná ICSI a měla být PICSI. Tak jak to tam máš ty?
Opatruj se holka! ![]()
@Mončina Děkuju a ty se taky drž. Ve zprávě po KET mi metody nepíšou, ale co mám z května po ET, tak tam mám napsáno správně PISCI. Co se týče zpráv, tak je dobré si to hned na místě překontrolovat. Mě už se stalo několikrát, že mi tam Mokrá napsala chybně jak mám brát léky a nebo mi ten lék nenapsala vůbec. Většinou se jedná jen o překlepy. Ale speciálně na tu metodu bych se zeptala, protože to je rozdíl i v ceně.
@Danny001 Ahoj, moc držím palce ať se prďolkové u tebe pořádně zavrtají a už nepustí
Ahoj holky, díky, že jste na mě mysleli, taky jsem na vás myslela
Danny, tak to je pěkný dvě morulky a takové kvality, to prostě ted musí vyjít. ![]()
@Mončina Mě v den IUI už utz nedělá, nedělala ho ani předtím, takže vůbec nevím, jak vyrostly. Ale včera jsem si dělala ovu test a vyšel krásně pozitivní, tak snad to bude OK. Jediné co nebylo úplně ok byl manželovo spermio.. morfologie dobrá, rychlost taky ok, ale množství ne.. ale bylo to asi tím, že jsme se nějak v sobotu neudrželi a jaksi nám to krapet uteklo
Ale i 5 mil. je podle mě fajn, protože na oplodnění přeci stačí jen jedna mrška ![]()
@TerkaBaterka skvělí že to máte za sebou.Kdy se testuje po IUI taky po 14 dnech jako po ET, KET? Teď to dáme, věřím tomu. ![]()
@Danny001 Ve zprávě mám napsáno až za 3 týdny
ale to vím, že asi nevydržím. Od zítra zavádím utroš 2-0-2 a uvidím, kdy testnu. Když jsem v červnu otěhotněla, tak jsem testovala asi 13DPO a byl už slabě pozitivní. Chci se zeptat, že není pravda, že díky pregnylu by ovulační test ukazoval falešnou pozitivitu? To dělá pregnyl jen u tt, ne?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.